Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 61 | 5 foto’s, 5 gedachten

We zitten ondertussen een weekje in onze nieuwe woning en er komt een beetje orde in al de chaos. Vooral voor Vince was het erg aanpassen. Mijn ziekteverlof is ook begonnen wat dus wil zeggen dat ik niet gaan werken ben. Ik kan alles rustig aan doen want ik merk toch dat het nodig is. Ik heb voor jou 5 beelden van deze week waarbij ik wat uitleg plaats. Enjoy.

 

pony

◊ MY LITTLE PONY TOUR ◊

Woensdag gingen we een bezoekje brengen aan de My Little Pony Friendship tour aan de Fun (speelgoedwinkel) dicht bij ons in de buurt. Ik nam mijn nichtje mee en mijn schoonzus. Mijn nichtjes zijn mijn trouwe metgezellen wanneer ik uitnodigingen krijg om leuke dingen te gaan doen. Dit eventje was trouwens toegankelijk voor iedereen. Ik weet dat je als blogger vaak leuke dingen mag gaan doen, maar ik probeer er steeds vrienden en lezers bij te betrekken. Ik hoop dat ik zo voor iedereen goed kan doen. Mijn nichtje had een leuke namiddag.

 

 

FullSizeRender-76

◊ NIEUW HUISJE ◊

Vince had het even moeilijk om zich aan te passen aan het nieuwe huis. Hij wou steeds terug naar ‘het kleine huisje’. Zijn kamer en bed vond hij dan weer wel goed. Ook het einde van de vakantie viel hem zwaar. We probeerden hem zo goed mogelijk voor te bereiden maar ja…ze zijn nog klein hé. Je kan dat hier opnieuw lezen. Terug naar de onthaalmoeder en in een lastige fase… Ook voor mama en papa op de tanden bijten. Dat zijn de momentjes dat het ouderschap niet zo leuk is. Herkenbaar waarschijnlijk. Dagen waarop niets goed lijkt te gaan, dat ze voor het minste huilen en op de grond gaan liggen alsof ze het ongelukkigste wezen ter aarde zijn. Maar het begint te beteren. Ook het slapen! Op deze foto hadden we samen plezier. We maakten een ultra lang treinspoor. Nou ja, vooral mama en Vince kwam de stukken aangeven. “Oh amai, ne lange”, zei hij. Oeps…

 

FullSizeRender-75

◊ BOYSROOM ◊

Dit was ‘s nachts en overdag mijn uitzicht wanneer ik laats Vince zat toen hij verdriet had in zijn bedje. Wel mooi vind ik zelf. Ik moet dringend gaan nadenken over wat ik verder wil doen met de kamer. Nu is het nog vrij kaal, wat eigenlijk ook best rustgevend is. Maar het plan is toch nog de muur een likje verf geven, een gezellige boekenhoek maken en de tipi weer opzetten. Ik ben heel blij met de gekozen meubeltjes. Er komt, als de kamer helemaal af is, een roomtour. Ik ben zelf ook altijd benieuwd naar de kamers van anderen. Ik denk dat dit voorlopig het leukste kamertje is van het huis. De andere kamers moeten nog verder afgewerkt worden. Qua styling, verf…

 

FullSizeRender-74

◊ KLEINE BABY ◊

Nu ik opnieuw zwanger ben denk ik soms teveel na over wat komen gaat. Ik voel me vaak schuldig dat Vince ons binnenkort gaat moeten delen. Ik geniet eens zoveel van mijn kleine peuter. De momentjes die we gaan hebben, alleen, gaan er niet meer of minder zijn. Het gaat niet meer ons enige kind zijn. Dus neem ik hem zoveel ik kan vast… Ik weet wel dat hij geen aandacht tekort gaat krijgen maar toch… Het is anders denk ik. Mensen die meerdere kinderen hebben zullen mijn gevoel misschien wel herkennen. Hoe gaat het zijn met twee kinderen? Gaan ze overeen komen? Kan ik het allemaal bolwerken (ik ben niet zen hé) … Daarom ook mijn keuze om ouderschapsverlof te nemen na mijn bevallingsverlof, zodat ik in het ritme kan komen.

 

FullSizeRender-73

◊ NETFLIX CADEAUTJE ◊

We zijn onderdeel van het Netflix Streamteam in België. Heel leuk! Nog leuker omdat wij echt verslaafd zijn aan Netflix. Elke avond zien we minstens een aflevering van een serie. Ze blijven komen, ze geraken nooit uitgeput. Vaak krijgt Vince een leuk pakketje aan wanneer er een nieuwe kinderserie op Netflix verschijnt. Deze keer kwam er een pakket van Beat Bugs aan. Daar zaten twee shirts in (eentje voor Vince en papa), een mondharmonica, een microfoon en tamboerijn. Deze foto zegt gewoon hoe leuk hij dat vond. Elke dag… gelukkig is het geen schel geluid en valt het allemaal nog mee. Bedankt Netflix, we zijn er heel blij mee. Want als onze zoon blij is zijn ook wij gelukkig!

 

Hoe was jullie week? 

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    sabrina
    5 september 2016 at 10:25

    Wat spannend allemaal! Hier zijn we gelukkig de schoolweek ook goed gestart, alles heeft terug zijn structuur.

Leave a Reply