Unicorns & Fairytales
zeeland - unicorns & fairytales
Diary Hotspots My life Op stap op vakantie Travel uitstappen

Diary 93 | Helemaal tot rust komen in Zeeland

Oh wat heb ik een heerlijk begin van de week gehad. Ik ben drie dagen naar Zeeland mogen gaan om te logeren in het mooie park Landal Beach Resort Nieuwvliet bad en op prospectie te gaan in de omgeving. Ik heb zoveel moois en leuks gezien! Alle tips komen trouwens binnenkort online want er zijn veel leuke dingen te doen in Zeeland & Zeeuws-Vlaanderen. Believe me.

Zeeland, een mooi stukje dichtbij huis

zeeland - unicorns & fairytales

Eigenlijk is dit Nederlandse plekje helemaal niet zover weg van waar ik woon. Ik denk dat ik er het snelst was van allemaal (anderhalf uur) en ik was samen met 5 Nederlandse meisjes. Eerlijk is eerlijk: we werden uitgenodigd door VVVZeeland in samenwerking met Landal Nederland. Dit allemaal zodat we de leukste plekjes konden ontdekken (en het konden doorvertellen aan jullie natuurlijk).

Ik kende Cadzand al en dat het een mooie omgeving was dat wist ik ook. Maar ik wist niet dat het zo mooi was en al helemaal niet dat je daar superveel dingen kon gaan doen met de kinderen. Ik leerde leuke mensen kennen en kwam helemaal tot rust in de mooie huisjes van Landal Strand Resort Niewvliet-Bad. Eindelijk eens twee nachten ongestoord slapen. Toch werd ik vaak wakker. Het zit waarschijnlijk in mijn lijf.

zeeland - unicorns & fairytales

Een mooi rustgevend park

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad is een park om u tegen te zeggen. Niet mega groot maar wel mega mooi. De huisjes staan niet op elkaar gepropt maar een eindje uit elkaar en elk huisje heeft zijn tuintje. Op nog geen 800m van het strand en in de omgeving superveel te doen met en zonder kinderen. Natuurlijk betaal je er ook wel iets meer voor, maar de return die je ervoor terug krijgt is de moeite waard. Dit Landal park heeft ook een speciale kinderbungalow (met een leuke kinderkamer, spelletjestafel, schattenkast en meer), al vind ik het woord bungalow verkeerd gekozen. In mijn ogen zijn dit allemaal volwaardige huisjes met een luxe uitstraling. Netjes, mooi, ruim.

zeeland - unicorns & fairytales

zeeland - unicorns & fairytales

 

Mooie omgeving

Niet enkel het park is de moeite waard, de omgeving is goud waard. In tegenstelling tot onze Belgische stranden vind je hier geen hoogbouw waardoor de prachtige natuur hier centraal staat. De eerste dag gingen we al fietsend enkele plekjes bezoeken. Hier fietsen was ontspannend, ook al hadden we wind tegen. En je kan ook altijd e-bikes huren natuurlijk moest er toch teveel wind staan, niet goed kunnen fietsen of gewoon geen zin hebben om hard te trappen. Het is een gerief, die elektrische fiets. Dat staat bij mij op mijn wishlist. Wanneer ik een elektrische fiets heb ga ik proberen de auto links te laten liggen en zo naar mijn werk fietsen.

zeeland - unicorns & fairytales

De tweede dag gingen we de sportieve en toeristische kant op. We gingen suppen bij Mojo beach en trokken in de namiddag naar Sluis.

zeeland - unicorns & fairytales

zeeland - unicorns & fairytales

zeeland - unicorns & fairytales

zeeland - unicorns & fairytales

zeeland - unicorns & fairytales

zeeland - unicorns & fairytales

Het deed deugd om er eens even tussenuit te zijn al was het maar 3 dagen. De batterijtjes werden opgeladen, het weer was subliem en het gezelschap heel fijn. We hebben ook heel wat ideetjes opgedaan om in de zomervakantie te gaan doen (of op een ander moment natuurlijk!).

Ben jij al eens naar Zeeland geweest? Wat is het leukste dat je daar deed? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply