Unicorns & Fairytales
diary 91 - unicorns & fairytales
Diary My life

Diary 91 Genieten van de zonnige dagen

Oh wat was het afgelopen week mooi weer. Meer van dat! Het was bovendien verlengd weekend dus we hebben kunnen genieten van de kindjes én de tuin (en van lekkere BBQ en vrienden en veel meer) In deze diary heel veel foto’s!

 

Ontbijten in Café Kamiel

Het leuke aan ouderschapsverlof hebben is dat ik samen met manlief eens iets kan doen in de week. Terwijl Vince naar school was trokken we richting Antwerpen om te gaan ontbijten. We gingen naar Café Kamiel, een leuk plekje op het ‘Nieuwe Zuid’ en ik ben er zeker van dat we hier nog eens terug gaan komen. Je kan verschillende soorten lekkere thee en zelfgemaakte drankjes krijgen en je kan er ook voor de lunch gaan die je zelf mag nemen op een bordje. Geweldig concept en het zag er heerlijk uit. Ik nam zelf een yoghurt met granola en fruit en had de lunch eerlijk gezegd te laat ontdekt. Het ontbijt zelf was misschien wat aan de karige kant voor manlief maar volgende keer weten we zeker wat nemen. Maar goed, zoals ik al zei komen we hier zeker nog eens terug.

Workshop micellair water maken

Samen met vriendin Rebecca (die voor mij de gastblog over DIY bodybutter maakte) organiseerden we een workshop Micellair water maken, gegeven door Caroline van Swoon. Micellair water gebruiken is eigenlijk een heel gemakkelijk manier om je huid te reinigen en eventueel (naargelang de soort) te voeden. Er zit al een toner in waardoor je niet met verschillende producten moet gaan werken. We kregen eerst uitleg over het verschil tussen een crème en zalf en wat uitleg over de verschillende oliën. Daarna gingen we zelf aan de slag en gingen we naar huis met een flesje Micellair water, allemaal zelfgemaakt en zonder schadelijke stoffen! Jij kan trouwens ook een workshop boeken, het is een leuke vriendinnen activiteit en je leert er nog iets van. Voor meer info kan je terecht bij Swoon.

diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales

diary 91 - unicorns & fairytales

Buiten spelen

Heerlijk vind ik dat, buiten in de tuin zitten en kijken naar de spelende kindjes terwijl ik zelf een lekker drankje vast heb. Even genieten en wat vitamine D opdoen. Yes yes yes! We hadden onze tuin al kidsproof gemaakt en de kinderen konden spelen à volenté. Vince ging zijn auto kuisen en deed dit zelfs beter dan de mama en de papa. (speeltuigen van Little Tikes)

diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales

Leuke SES creative activiteiten uittesten

We mochten ook weer enkele nieuwigheden van SES creative uittesten. Daar zijn we zelf fan van. Ze hebben verschillende leuke dozen voor zowel de allerkleinsten als de wat grotere kinderen. Je kan SES onder andere krijgen bij FUN. Wij kregen de Bubble Tennis, wat heel leuk was. Met behulp van een palet moest je proberen de geblazen bubbels in de lucht te houden. Voor Vince was vooral het blazen natuurlijk een succes.

diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales

We kregen ook een doos met 3 verschillende activiteiten: knippen, plakken en prikken. Vooral het prikken en knippen deed Vince enorm graag. Het prikken ging verbazingwekkend vlot en zelfs op de stippels. Ik denk dat Vince mijn motorische genen heeft gekregen.

diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales

Spiraaltjes maken! Ook dat deed Vince supergraag, ook al was hij er misschien nog wel iets te jong voor. Ik denk dat dit iets heel leuk is voor wat oudere kinderen die er een leuk kunstwerk van kunnen maken. Ik herinner me deze dingen nog van toen ik klein was en ik weet dat ik me er uren mee heb bezig gehouden. Wat ik ook zo leuk vind aan SES zijn hun gangbare prijzen!

diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales diary 91 - unicorns & fairytales

 

Hoe was jullie week? Genoten van de zonnige dagen? Wat hebben jullie gedaan? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply