Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 58 | Bijna verhuizen!

Deze week stond in het teken van inpakken. We gaan binnen twee weken verhuizen en je schrikt ervan hoeveel je eigenlijk in een huis hebt staan.  Kamer per kamer stak ik de spullen die we nodig hebben in dozen.

 

Bijna verhuizen & pinterest

Binnen twee weken is het zover. Dan gaan we eindelijk verhuizen. Ik zie er erg naar uit maar tegelijk zie ik ook een beetje op tegen dozen uitladen, wachten op alle meubels en wachten tot ze allemaal in elkaar steken. Ik zou liever hebben dat alles er meteen staat zodat ik kan beginnen “stylen”, zeg maar. De leuke dingen… Maar goed, het is nog niet zover.

Deze week was het weer typisch Belgisch weer, dat wil zeggen af en toe zon en weer regen. Echt warme dagen, dat je ‘s avonds ligt te puffen in je bed, zoals het in de zomer zou moeten zijn, zat er niet in. Dat wil zeggen dat er veel momenten zijn dat je dus binnenzit. Ik denk dat ik uren op Pinterst heb gezeten om ideetjes op de doen voor de kinderkamers. Ik had wel enkele ideetjes in mijn hoofd. Wie graag wil kan me altijd volgen op Pinterest!

 

Sensopatisch bezighouden

We gaan volgende week naar zee en we hebben kleine schepjes gekocht. Die wou Vince natuurlijk gebruiken maar er was geen zand. Ik heb toen enkele restjes pasta in een doos gegooid en Vince laten spelen. Hij vond dit heel leuk en eigenlijk best geconcentreerd mee aan het spelen, alhoewel Vince dit meestal niet zo goed kan. Hij bekeek ook de verschillende pasta’s en uiteindelijk heb ik hem wat potjes en pannetjes gegeven zodat hij kon scheppen. Dit is zo helemaal ‘sensory play’‘. Hahaha. Hij kon ze zelfs sorteren. Nou ja, hij blij, ik blij! Dit ga ik meer doen.

 

sensory play - unicorns & fairytales

sensory play - unicorns & fairytales

sensory play - unicorns & fairytales

Buikje groeit

Meer en meer begint mijn buik te groeien en dat zie je. Daarom ben ik echt blij met mijn zwangerschapskledij die ik net gekocht heb. Daar schreef ik vorige week al een hele blog over. Ik kocht alles bij Mamma Latte. Vince wil steeds vaker de baby een kus geven en wanneer we vragen waarom papa gaan werken is dan zegt hij spontaan: voor een groot huis en een grote kamer voor Vince. En ook voor broertje of zusje. Lief!

mamma latte - unicorns & fairytales

Toch zon!

Niet alle dagen waren druilerig. Er waren ook goede momenten. Alle zonnige momenten gebruikten we om naar buiten te gaan. Meestal gaan we dan met wat vrienden naar het dichtstbijzijnde park. Daar is zowel een grote speeltuin als een kleine speeltuin met zand naast het terras. Ook zijn er diertjes. Ideaal dus. Vince at voor de eerste keer een ijsje uit de hand. Dat leverde wel grappige beelden op.

IMG_3068

IMG_3073

FullSizeRender 1597

FullSizeRender 1662

Leuke pakketjes

Ik kreeg enkele leuke pakketjes aan om te testen. Dat zorgde ervoor dat ik de kamer van Vince weer even kon veranderen. Een leuk monochrome koffertje van Kidsboetiek en enkele productjes voor zwangeren om uit te testen via Blabloom. Later meer hierover!

Blooming Belly - Unicorns & fairytales

 

Volgende week gaan Vince en ik samen met oma en opa naar zee. Nadien is het terug naar de realiteit. Voor Vince wil dat zeggen terug naar de onthaalmoeder en voor mama en papa wil dat zeggen: verhuizen en de klas weer op orde zetten voor volgend schooljaar…  Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kleine Prinses
  15 augustus 2016 at 11:03

  spannend hoor! Succes!

  • Reply
   Nathalie
   16 augustus 2016 at 13:12

   thanxxxx

Leave a Reply