Unicorns & Fairytales
My life Personal

New Lay out!

Hoeraaaa!

Het is zover… mijn nieuwe lay out staat online! Ik had graag iets unieker gehad in plaats van een template die gratis was dus ik heb mijn website onder handen laten nemen door Angela van Eunoia Studio. Wat is er nou allemaal veranderd?

Eerst een vooral is het strak en met mijn favoriete kleuren van het moment: mint, wit en zwart! Het kan wel zijn dat ik de kleuren aanpas naargelang mijn gevoel. Dit geldt ook voor het lettertype. Ik hou wel van een kleine verandering van tijd tot tijd. Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar de ideale combinaties qua lettertype.

Wat er nog anders is zijn de share buttons. Die staan nu onder elk bericht en ook in een bijpassende kleur.

Wanneer je op een categorie klikt komt er een handig overzichtje van de blogpostjes ! Zo heb je meteen een duidelijk overzicht van wat er allemaal al is geschreven. Zo kan je kiezen zonder helemaal naar beneden te moeten scrollen.

Dat zijn de hoofdpunten. Voor de rest blijft mijn blog nog steeds hetzelfde: met persoonlijke stukjes, de rubrieken, producten en vooral…veel van mezelf! Hopelijk kan de nieuwe lay out jullie bekoren.

 

Wat vinden jullie van de nieuwe Unicorns & Fairytales?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Dineke
  26 februari 2015 at 00:21

  Mooi hoor! Lekker strak 🙂

  • Reply
   Nathalie
   26 februari 2015 at 13:06

   Hihi thanx!

 • Reply
  Woohoo by Davina
  26 februari 2015 at 08:24

  Leuk en mooie kleurtjes! 🙂

  • Reply
   Nathalie
   26 februari 2015 at 13:06

   Dankjewel!

 • Reply
  Marleen
  26 februari 2015 at 12:49

  Wat een mooie layout! De kleuren passen echt mooi bij elkaar. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. ga naar mijn blog (www.imadreamer.nl) om meer te lezen!
  Xxxjes, Marleen

  • Reply
   Nathalie
   26 februari 2015 at 13:06

   Oh wat leuk, ik zal eens een kijkje komen nemen. En bedankt voor het compliment!

Leave a Reply