Unicorns & Fairytales
Diary 39 - unicorns & fairytales
Diary My life

Diary 39

Een rustig weekje thuis en een drukke week op school, zo kan ik mijn week het beste omschrijven. Eindelijk sliep Vince eens wat langer dan 5uur ‘s ochtends en konden we wat uitgerust naar het werk vertrekken. Druk omdat het bijna Paasvakantie is en dan zijn er weer de rapporten en oudercontacten gepland.

 

Bijna vakantie

Als leerkracht ben je eigenlijk nooit klaar met je werk. Je gaat naar huis met ofwel een berg werk ofwel een hoofd vol werk. Nooit is je hoofd leeg, er zullen altijd wel dingen zijn waar je nog aan moet denken, plannen of regelen. De vakanties zijn er voor mij om even op te laden, quality time met Vince te hebben en eens uit te slapen als manlief niet moet werken. De zomervakantie is eigenlijk de enige vakantie dat ik volledig tot rust kan komen. Pas in augustus gaan we dan weer gas geven. Maar goed, het is dus bijna paasvakantie en dat wil zeggen nog even ‘volle gas’.

Diary 39 - unicorns & fairytales

Twee is nee?

Thuis zitten we met een fijne tweejarige die het fenomeen “twee en ik zeg nee” zeker alle eer aandoet. Crisissen à volenté, peuterstreken en testen, vooral testen. Hoe ver kan ik gaan en kan ik door te knipperen met mijn ogen iedereen rond mijn vinger draaien… Ook is papa de God en mama bijzaak momenteel… Nou ja zeg, ik heb je wel op de wereld gezet hé! Anyway, iedereen die deze fase heeft meegemaakt zal zich wel herkennen in wat ik vertel. Ik liet me al wijsmaken dat het een lange fase is. My god… Toen we in het weekend naar een speelgoedwinkel gingen om een cadeautje te kopen voor Yason die twee werd, vond hij het enorm leuk om de etalage te verbouwen…

FullSizeRender 1014

Bloggen bloggen en bloggen en winnen

Naast het lesgeven is mijn passie bloggen en het draait op volle toeren. Ik heb net de jeugdboekenweek afgesloten en er staan nog enkele leuke winacties voor jullie open! Heb je deze al gezien?

Win het boek van uitgeverij SNOR: het sprookjesboek van ISAK

Win vertelplaten, een vertelboek of educatieve uitgave van Wannes (ideaal voor peuters en kleuters)

Win een prijzenpakket van 50 euro van Fundels

Ik heb de smaak eerlijk gezegd wel te pakken dus ik ga elke maand minstens een boek (of meerdere) voor jullie uitlichten. Omdat we ontzettend veel van boeken houden. Natuurlijk gaat dit ook af en toe eens gepaard met leuke winacties zoals je al wel gewend bent ondertussen.

boekentips - unicorns & fairytales

Vaderdag

Het is dit weekend Vaderdag geweest. De Antwerpse Vaderdag dan toch… Ik gaf mijn vader, de opa van Vince, een sleutelhanger met hen twee. Ik kocht het bij Webprint.  Hij was er superblij mee. Op Webprint vindt je enorm veel leuke ideetjes om op vaderdag of elke andere gelegenheid cadeau te doen.

FullSizeRender 1004

Voor papa van Vince hebben we een leuk cadeau in petto maar die geven we pas vanavond af dus daar zal je nog even op moeten wachten.

Kinderfeestje

Zondag was het de tweede verjaardag van Yason, het zoontje van een vriendin. We mochten erbij zijn en dat was fun! In het begin was Vince wat overdonderd van allemaal (vreemde) mensen maar nadien kwam hij helemaal los. hij heeft ook voor de eerste keer een chocoladetaart geproefd. Normaal geven we absoluut geen chocolade maar omdat het feest is mag het eens anders zijn…

Diary 39 - unicorns & fairytales

Diary 39 - unicorns & fairytales

FullSizeRender 1037

Buiten spelen was ook leuk. De mama van Yason en ik hebben samen gekorfbald en er stond natuurlijk een grote korfbalpaal buiten. Vince vond 1 bal niet genoeg…

Diary 39 - unicorns & fairytales

Diary 39 - unicorns & fairytales

FullSizeRender 1021

FullSizeRender 1028

Diary 39 - unicorns & fairytales

 

Zoals je kan zien hebben we een leuke week achter de rug! En jullie ? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Pauline
  21 maart 2016 at 15:56

  Toch een gezellige week weer! En wat word Vince opeens groot! Nog een weekje werken en dan is het eindelijk pasen ;), nog heel even volhouden!
  Xx

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  22 maart 2016 at 12:32

  Leuk om jouw belevingen als juf te lezen! Best heftig als je alleen maar in de zomervakantie echt tot rust kunt komen vind ik.

  Huisvlijt

  • Reply
   Nathalie
   22 maart 2016 at 19:55

   Ja hihi eigenlijk wel hoor. Het is best heftig in een klas staan maar ook wel veel voldoening. :-)))

Leave a Reply