Unicorns & Fairytales
sprookjes - unicorns & fairytales
Boeken Ontwikkeling Prentenboeken Winactie & Give away

Het Sprookjesboek van ISAK + win

Het Sprookjesboek van ISAK is een mooi boek van uitgeverij Snor. Je kent ze ongetwijfeld wel van hun leuke uitgaven. Zo niet, dan wordt het zeker tijd om hen te leren kennen. Het kon absoluut niet ontbreken in de jeugdboekenweek.

 

Ik had hen al gespot voor ik zwanger was en ik was zo blij toen ik eindelijk het 9 maanden boek kon kopen toen ik ontdekte dat ik zwanger was. Nadien heb ik dan het vervolg gekocht en ook de andere boeken vind ik top.

Het sprookjesboek

Het Sprookjesboek van ISAK is een boek vol met leuke herkenbare,  opgefriste sprookjes met enorm fijne illustraties van internationaal bekende illustrator en ontwerper Sandra Isaksson (ISAK).  Samen lezen of voorlezen en zo samen leuke momentjes beleven. Geloof me, dat is kostbaar. Via deze link kan je het inkijkexemplaar bewonderen. Hij kost €12,95.

Herinneringen

Ikzelf heb hele mooie herinneringen aan mijn kindertijd. De momenten die ik mij nog helder voor de geest kan halen, met geuren en al, zijn de momenten dat ik op de zetel knus tegen mijn tante aanzat , over haar armen wreef (die altijd mega zacht waren) en ze me sprookjes vertelde uit een boek. Genieten… Zo hoorde ik heel graag het verhaal van Repelsteeltje. Dat vond ik zo’n mooi verhaal, ik kon er geen genoeg van krijgen. Maar ook natuurlijk Roodkapje, Doornroosje, Klein Duimpje en alle andere klassiekers. Ik wil voor Vince ook zulke herinneringen.

Naar sprookjes gaan kijken

Binnenkort gaan we naar een theatervoorstelling, speciaal voor peuters vanaf 2 jaar. Ze zijn ook gebaseerd op sprookjes. Wil je meer info dan kan je altijd hier eens een kijkje nemen (België)

Wie fan is van sprookjes moet zeker naar de Efteling gaan… nostalgie!

 

<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>

sprookjesboek - unicorns & fairytales

Ik mag van uitgeverij SNOR dit leuke sprookjesboek aan één van mijn lezers weggeven. Het enige wat je moet doen is antwoorden op mijn vraag én het zou natuurlijk leuk zijn om me te volgen op Facebook … en dit bericht te delen maar het is absoluut niet verplicht.

Wat is jouw lievelingssprookje? 

 

DE WINNAAR IS… Sandra Vario … Proficiat! 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

24 Comments

 • Reply
  Rebecca
  18 maart 2016 at 08:44

  Mijn lievelingssprookje was de kleine zeemeermin! En Roan houdt van elk sprookje met een boze wolf in… Moet ik me zorgen beginnen te maken!? ☺️?

 • Reply
  Anna
  18 maart 2016 at 08:50

  Sneeuwwitje en de 7 dwergen… ☺️☺️

 • Reply
  Marian Zw.
  18 maart 2016 at 09:16

  Ik twijfel nog altijd tussen Hans en Grietje, lekker snoepen, als kind een droom, en Doornroosje. Een prachtig verhaal over hoe het meisje uiteindelijk toch het schoentje paste. Ook mn dochter is er gek op, moet het elke week wel een keer voorlezen.

 • Reply
  Sarah
  18 maart 2016 at 09:29

  Mijn topfavoriet is absoluut Belle en het Beest, maar dat is waarschijnlijk vooral door de mooie tekenfilm die Disney ervan heeft gemaakt. Ik heb eigenlijk alle sprookjes heel graag gelezen, was ook een echte boekenwurm vroeger. Nu heb ik daar minder tijd voor en wanneer ik de tijd heb, ben ik vaak te moe, haha! Ik hoop ook dat Tomas gebeten wordt door het leesvirus en een boek als dit met mooie en levendige illustraties kan daar alleen maar aan bijdragen, niet?

 • Reply
  Pauline
  18 maart 2016 at 10:05

  Wat een mooi vormgegeven boekje zeg! Die zou ik graag aan onze boekjescollectie toevoegen 🙂
  Mijn favoriete sprookje van vroeger was assepoester: magie, mooie jurken en een prins op het witte paard en uiteindelijk een prinses. Maar stiekem vind ik alle sprookjes wel heel erg leuk 😉
  Xx

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  18 maart 2016 at 12:04

  Ik denk Doornroosje!

 • Reply
  Bep H
  18 maart 2016 at 12:58

  Koning Kwaak van kikkerland maakt zich zorgen

 • Reply
  Liesbet R
  18 maart 2016 at 15:50

  Roodkapje vond ik zo’n mooi sprookje! Eigenlijk wel een gruwelijk verhaaltje, dus ik denk dat het meer aan Roodkapjes outfit én mandje lag.

 • Reply
  Bouke
  18 maart 2016 at 16:48

  Sprookjes zijn hier de revue nog niet gepasseerd. Sam kijkt liever samen in boekjes, voorlezen zit er nog niet in. Ik herinner mij vooral de sprookjes van toen ik zelf klein was. Mijn mama en grootouders hebben heel veel voorgelezen. De 7 geitjes vond ik altijd leuk, de truccen dat de wolf allemaal uitvindt om de geitjes te kunnen opeten. Hilarisch. Hopelijk vindt Sam sprookjes later ook leuk.

 • Reply
  Sas / iliveformydreams.com
  18 maart 2016 at 18:26

  Super leuk! Ik win deze graag voor de kids op mijn werk. Voorlezen is belangrijk dus dit boek is zeker een must om te hebben op onze locatie! Mijn favoriete sprookje? Pfhoe, ik vind eigenlijk best wel sprookjes leuk. De wolf en de 7 geitjes en Repelsteeltje komen als eerste in me op.

 • Reply
  An
  18 maart 2016 at 22:50

  Het meisje met de zwavelstokjes

 • Reply
  Tine
  19 maart 2016 at 11:39

  Mijn lievelingssprookje is assepoester….de magie, de knappe prins, … Milo heeft nog geen voorkeur, zo lang het een boek is is het goed ?

 • Reply
  sandra vario
  19 maart 2016 at 11:43

  Er waren eens …

  twee kleine zusjes: Elisa en Amalia. Ze maakten af en toe wel wat ruzie, maar ze zagen mekaar doodgraag. Ze zouden voor elkaar door het vuur gaan. Wat de ene zei, ging de andere steeds aanvullen … het was liefde, liefde verbonden en gestrikt door een familieband …

  Mijn lievelingssprookje is “De wilde zwanen” gewoon omdat het gaat over de liefde tussen broers en zussen.
  Als ik het verhaal lees, begrijp ik pas echt de ware betekenis. Liefde is … onvoorwaardelijk alles over hebben voor je kleine zusje 🙂

  Samen met mijn dochtertjes Elisa en Amalia zijn we DOL OP sprookjes … en ja, we breiden graag onze collectie uit!

 • Reply
  Alyt
  20 maart 2016 at 21:35

  Mijn lievelingssprookje is De Kleine Zeemeermin . Dit was ook de eerste keer dat ik naar de bioscoop ging . Tja zo’n sprookje blijft hangen….

 • Reply
  Marieke Kerrebrouck
  20 maart 2016 at 21:57

  Mijn lievelingssprookje is Assepoester. Zij weet haar dromen waar te maken, en het verhaal is zo mooi!

 • Reply
  jolein koolske
  21 maart 2016 at 12:35

  Oh mijn dochters zijn echt He-le-maal fan van frozen !!! Maar het zijn periodes. Elke keer hebben ze een periode wat ze voor sprookje willen horen. Dan is het weer weken lang roodkapje of wekenlang klein duimpje hahahah

 • Reply
  Sabine Mara Collin
  21 maart 2016 at 14:40

  Mijn favoriete sprookje blijft die van Rapunzel!! Eindeloos vaak naar geluisterd en gekeken. Mijn dochter is dol op Roodkapje….Keer op keer pakt ze dat boek erbij. Ik zou het heel leuk vinden om voor haar dit leuke boek te mogen winnen!

 • Reply
  jacqueline
  21 maart 2016 at 20:57

  De zeven geitjes

 • Reply
  Trui
  21 maart 2016 at 23:06

  Dag Nathalie!
  Mijn lievelingssprookje? Assepoester… Heerlijk verhaal waaruit blijkt dat niet altijd de knapste en de slimste meisjes het ver schoppen in het leven… Als klein kind vond ik het altijd een ‘gek’ sprookje, maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik achter de echte betekenis kom.
  Ik hoop dat mijn klein meisje net zoals ik eerst kan genieten van de prachtige sprookjes alvorens de ware achtergrond te kennen.

 • Reply
  Sybile
  22 maart 2016 at 09:09

  Zeker en vast: De wolf en de 3 biggetjes? bij het horen van dit verhaal stond ik elke keer genageld aan de grond vol spanning!!!

 • Reply
  Sofie
  22 maart 2016 at 10:34

  Het meisje met de zwavelstokjes … dan moet ik iedere keer naar een tissue of zakdoek grijpen, zo tragisch mooi! <3

 • Reply
  Fleur
  23 maart 2016 at 01:17

  Mijn lievelingssprookje was altijd Roodkapje, mijn dochters kiezen liever voor frozen en de kleine zeemeermin

 • Reply
  Iris
  24 maart 2016 at 09:49

  Sneeuwitje, wat ook de eerste film was die ik in de bios zag, nostalgie

 • Reply
  Sarah Beusen
  24 maart 2016 at 12:35

  Alice in Wonderland!
  Een beetje fantasie en inlevingsvermogen zou ons vandaag de dag nog altijd heel wat verder helpen!

Leave a Reply