Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids

Kinderkleding Action

Wist je dat er een nieuwe collectie Kinderkleding bij Action is? Budget vriendelijk met basics, prints en leuke kleurtjes. Ik kreeg een pakket thuis om eens kennis te maken en ik wil dit natuurlijk met jullie delen.

 

Kinderkleding bij Action, de winkel waar ik veel boekjes, knutselgerief en prulletjes koop en waar je nooit met een leeg karretje buitenkomt. Lekker budgetvriendelijk en nu dus ook nieuwe kinderkledij. Ik was best benieuwd. Ik kreeg zowel voor meisjes als voor jongens enkele spulletjes. Ondergoed, basics, sokken, shirts en jumpsuits.

Ondergoed

Zeer handig en mooi: de onderbroekjes van Action. Ideaal wanneer je potjestraining begint te doen dus ze komen geroepen. Omdat ze ook budgetvriendelijk zijn kan je er gerust een heleboel in voorraad slaan. Ze ogen mooi en voelen zacht aan. Ik kan natuurlijk niet vragen aan Vince hoe ze zitten (ze zijn ook nog te groot) maar ik veronderstel dat ze niet anders gaan zitten dan andere onderbroekjes. Althans, dat hoop ik toch. De printjes vind ik alvast fijn.

Kinderkleding Action - unicorns & fairytales

Kinderkleding Action - unicorns & fairytales

Basics

Er zaten ook basics in: een zwart shirt (altijd goed) en een broek. Kan je altijd gebruiken denk ik.  Wanneer ik een vrij druk broekje van print heb combineer ik het graag met een basic shirt. Je kan basics ook altijd gebruiken voor speeluitjes natuurlijk.

Spring feeling!

We kregen een leuk rokje en shirt voor meisjes en eerlijk gezegd: ik vind het wel mooi! Mijn nichtjes zullen dus blij zijn.

Kinderkleding Action - unicorns & fairytales

Disney

Voor de liefhebbers van Frozen: ja hoor, er zijn Elza broeken! Niet zo mijn ding maar het zal ongetwijfeld menig meisjesharten sneller doen slaan. Dus mama’s, opgelet, als je liever niet met een Frozen broek naar huis komt dan kan je best niet langs deze kledij lopen. Maar geef toe, het setje ondergoed is best wel schattig! De legging… daar moet je zelf maar een oordeel over vellen. Ik heb natuurlijk geen meisje thuis dus ik ben zo niet into meisjeskledij momenteel.

Kinderkleding Action - unicorns & fairytales

Wat vinden jullie van deze stuks? Zou je ook kinderkledij kopen bij Action? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  20 maart 2016 at 14:22

  Ik heb zelfs al een paar stuks van de action.

  Voor die prijs kan je natuurlijk geen mega kwaliteit verwachten, maar ik vind het wel een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  Ik koop er niet zo héél veel.
  Vooral ondergoed en sokjes en soms inderdaad licentieproducten.

 • Reply
  Jo-Lynn
  20 maart 2016 at 16:02

  De onderbroekjes zijn wel tiptop van kwaliteit. Mijn zoontjes dragen die en geen klachten over. De rest van de kledij spreekt me niet echt aan, maar ik heb dan ook geen dochters … 😉

 • Reply
  Wendy
  20 maart 2016 at 18:47

  Niet echt mijn ding, onderbroeken mss wel n optie ?

 • Reply
  Nicky
  20 maart 2016 at 21:22

  Ik heb wel vaker kledingstukken bij de action gekocht, t-shirts en sokken bijvoorbeeld. Hun onderbroeken zien er ook goed uit alleen koop ik liever boxers voor mijn kinderen.

Leave a Reply