Unicorns & Fairytales
cos i said so - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids My life Webshoptips

New collection COS I SAID SO

The new kid is al helemaal geen new kid meer en is razendsnel super populair geworden. COS I SAID SO, het Belgische kindermerk is pas in 2016 opgestart door Sofie Ysewyn en nu al een grote hit. Wij waren op de voorstelling van de nieuwe collectie die online en in de winkel(s) te verkrijgen is. Zelf konden we het ook niet weerstaan. Buy now or cry later…

 

Urban & unisex

De collectie bestaat vooral uit zwart-wit-grijs en heeft een urban look met quotes to die for. In coffee they trust en dit met een knipoog naar de collectie. Ik geloof ook in koffie en ik denk alle ouders (tenzij je het niet lust) die mening deelt. De collectie is om van de snoepen, je zou meteen alles willen kopen. Met de urban en unisex look makkelijk te combineren. Er zijn geen seizoenen en de basics zijn altijd te verkrijgen.

cos i said so - unicorns & fairytales

cos i said so - unicorns & fairytales

cos i said so - unicorns & fairytales

Boy Gang

Vince wordt grote broer maar ook zijn beste vriendje en mijn metekind wordt grote broer. Ik had hét ideale cadeau. Ik kocht voor beiden een ‘boy gang’ jacket!

cos i said so - unicorns & fairytales cos i said so - unicorns & fairytales

 

Ook voor ‘the parents’

Sommige stuks kan je ook in grote maten vinden (yes!). Vince heeft het coole ‘boy gang’ baseballjacket. Hij krijgt er een broer bij dus heel toepasselijk. Manlief vond het jammer dat die er niet in de adult versie was. Misschien komt dat ooit nog. Dan staan we sowieso in de rij ! Ook voor de kleine broer hebben we al enkele leuke items gekocht. De romper ‘I’ll be the kid with the big plans’ en een shirtje ‘Money for nothing and chicks for free’. Zalig! De grijze sweater ‘same kid, different day’ kregen we ook dankzij een late night shopping van één van hun retailers Play By Rewind.

cos i said so - unicorns & fairytales

1460821946982

 

Een leuk event

Het was niet enkel een leuke collectie maar ook een leuk event. Met lekkere hapjes, lekkere drankjes en fijne muziek. We hebben er alvast van genoten en gingen naar huis met een leuke goodiebag én een koffiemok… Ah ja, in coffee we trust!

cos i said so - unicorns & fairytales

img_0380cos i said so - unicorns & fairytales

 

Shop de collectie van COS I SAID SO in hun webshop of bij één van hun retailers:

 Confetti Kinderboetiek,  Hip & Green, URBANminiSHOP,  June and Julian,  Play By rewind, , moms to the max,  en nog anderen!

Wat is jouw favoriet? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply