Unicorns & Fairytales
black friday - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion mama

Black Friday! Ook bij Sans Online…

Wist je dat het vandaag  ” Black Friday ” is? Wat voor een beest is dat hoor ik sommigen denken? Het heeft alles te maken met het begin van de kerstinkopen, overgewaaid vanuit Amerika. Hoe kan het ook anders. Onze online/offline vrienden doen er maar al te graag aan mee en bieden dan ook bijna overal leuke kortingen aan tot maar liefst 50%!

 

Ook bij Sans Online!

Zwangere vrouwen (of fashionlovers die niet zwanger zijn) : goed nieuws want ook Sans-Online doet mee aan Black Friday. Ze bieden maar liefst 21% korting aan. Bij Sans-Online hebben ze behalve mooie dameskleding en mannenkleding van bekende merken ook positiekleding. Altijd handig om dan eens een kijkje te gaan nemen tussen de mooie spullen. Ik heb alvast een heel leuk zwangerschapsjurkje van Mamalicious gescoord! Nog een superleuke shirt voor ‘mondays’ ook trouwens…. Die ga je vast veel zien verschijnen (op maandagen weliswaar!) Mijn top 3 van de kleedjes … (de eerste heb ik zelf!)

mlblackie-34-sleeve-jersey-dress-str-20006933-mama-licious-positie-jurk-black s0360-stripe-dress-supermom-positie-jurk-army-melange mlmivana-34-jersey-dress-20007260-mama-licious-positie-jurk-black

 

Black Friday?

Black Friday is de moeite want in heel veel winkels, zowel online als offline bieden ze kortingen aan. Sommigen tot wel 50 procent. Meestal bieden ze een code aan, anderen selecteren producten waaruit je kan kiezen. Ik zou dus aanraden om eens naar jouw favoriete winkels te gaan kijken of ze daar ook een Black Friday houden. Ben je actief op Instagram? Dan vind je meestal daar ook hun code.

Koopjes doen

Ik schreef er al eerder over maar tegenwoordig kan je echt slimme koopjes doen! Dit is er zo eentje. Zowel voor kinderen als voor jezelf, vrienden, familie, speelgoed en noem maar op. De winkels spelen erg goed in op onze kooplust en gaan steeds vroeger promoties doen, die de koopjacht toch soms ietsiepietsie minder zwaar doen doorwegen…. Slim kopen is een must. Ik heb bijvoorbeeld nu al enkele cadeautjes gekocht in sale voor volgend jaar. Voor een verjaardag of een feest.

Tot wanneer?

Nou, bij Sans-Online nog tot vannacht en in sommige winkels nog een heel weekend. Ik zou zeggen: ga vlug eens kijken!

 

Ben jij bekend met Black Friday? Ga jij profiteren van de kortingen die overal te vinden zijn? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    25 november 2016 at 15:46

    Ik ken het alleen als fenomeen in de VS, en dat alles na Thanksgiving goedkoop is. Leuk dat er ook online van alles met korting te krijgen valt!

Leave a Reply