Unicorns & Fairytales
Diary

Diary 24 | Birthday bash & Sinterklaas

Het was een leuk weekend. Diary 24 alweer. De week was eerder gewoontjes. Vooral de laatste voorbereidingen voor ons feestje en Sinterklaas. Benieuwd? 

 

Dear diary, de week was eerder rustig met vele snottebellen. Het hangt weer in de lucht en in de klas en ja hoor, Vince werd ook aangestoken door de ziektekiemen. Gelukkig geen koorts meer zoals de week voordien. Vrijdag hadden Kim (the weddingplanner, klik hier voor het blogje) en ik ons verjaardagfeestje ter ere van onze 30ste. Het was erg leuk! Deze week doe ik meer uit de doeken over ons feestje. 30… we zouden in de fleur van ons leven moeten zijn. Ik was de dag voordien wat ziekjes geworden (niet al te erg , zoals Vince een beetje hoesten enzo) en op het feestje zelf viel mijn stem al vrij snel weg. Op het einde had ik gewoon bijna geen stem meer. De dag erna was ik een platte vijg. What happened? Ik was altijd een feestbeest en kon tot in de vroege uurtjes gaan. Is dat nu het lot van ouder worden? Kom op… Ik moet dringend beginnen oefenen denk ik. Het moederschap maakt van mij een vijg.  Maar goed, we hadden een leuke avond met onze vrienden en vriendinnen die we erbij wilden hebben gepaard met leuke babbels en toffe muziek samen met een vriendin uit de 1000.

12249977_10153831942567755_3374422649963719309_n

Zaterdag kwam de Sint naar de oma en opa van de nichtjes. Vince was ook uitgenodigd zoals elk jaar. Dit zou wel het eerste jaar zijn dat hij er een beetje van zou kunnen meemaken. Vorig jaar was hij nog maar een baby. Nu een GROTE baby. Nee dat hoort hij niet graag, het is een peuter.

Diary - unicorns & fairytales

Hij was best onder de indruk van Sinterklaas en Zwart Piet. Elk jaar komt de Sint daar en geven wij met zijn allen speelgoed terug mee met hen voor de arme kindjes. Hij was niet bang maar vond het volgens mij wel speciaal. Meteen zei hij “Sinterklaas” en “Zwarte Piet” en dat heeft hij de dag nadien nog véél gezegd. Voilà, dat kunnen we ook al in de woordenboek van Vince schrijven. Nu maar hopen dat hij het niet te pas en te onpas gaat zeggen…

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

We zingen met de Sint en zijn Pieten en krijgen dan snoepjes en cadeautjes. Vince kreeg een boekje, een TOET TOET auto die je kan personaliseren en een Bumba speeltje. Ook kreeg hij nog van de oma van de nichtjes een zakje met speculaas, mandarijntjes en koekjes. Want op deze dag mag er al eens gesnoept worden.  Hij was er heel blij mee.

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

IMG_2417

Diary - unicorns & fairytales

Zondag was een rustige dag. Vince had last van zijn snottebellen. Het regende ook superhard dus ik besloot om maar niet buiten te komen met hem. Wel versierden wel het raam met stickers (raamstickers welteverstaan) en tekenden met krijtstift op de ramen. Nadien wou Vince de raam kuisen… Met een doekje…

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

Je ziet Vince trouwens hier in zijn nieuwe sweater van GUGGUU, een leuk merkje met heerlijke kleurtjes! Het broekje is lekker comfortabel en is van Iglo+Indi. Je kan het blogje over Iglo+Indi *HIER* lezen. Van oma en opa kreeg hij pantoffels van Bumba om thuis te dragen. Tegenwoordig is hij weer grote fan van Bumba.

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

We blijven de komende dagen nog even in de Sint sfeer. Hij komt nog op school en bij oma en opa. Nadien kunnen we een kerstboom zetten en aftellen naar het Nieuwe jaar. Wat gaat de tijd toch weeral snel. Woensdag gaan we de cadeautjes van Sint afgeven aan mijn petekind. De zak staat al klaar!

Hebben jullie de Sint al ontmoet? Hoe vieren jullie Sinterklaas? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Lieke
    30 november 2015 at 10:52

    Wat was die vroeg bij jullie, ziet er erg gezellig uit! Fijne nieuwe week!

Leave a Reply