Unicorns & Fairytales
sample sale
Fashion fashion kids fashion mama

Sample sale bij Trotstar voor het goede doel

Goed nieuws! Ben je fan van leuke merkjes zoals Iglo+Indi, Arsène et les pipelettes en Knast by Krutter ? Er is van 2 december tot 5 december sample sale bij Trotstar voor het goede doel.

 

Sample sale! De opbrengst van de verkochte artikelen gaat naar de Rode Neuzen Dag. Elk jaar kiezen ze een goed doel. Voor meer info over de Rode Neuzendag kan je naar *hier* surfen.

1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

Wat kan je verwachten? Alvast 2 toffe madammen die de verkoop doen. Katrin en Ellen zullen je ontvangen in hun showroom te Antwerpen (Bredastraat 136-138) waar je kan snuffelen tussen de samples van enkele te gekke merkjes voor kinderen tussen 0 en 10 jaar.

Iglo+Indi 

Over dit merkje had ik al een blogje geschreven. Je kan ook nog steeds een te gekke winterjas winnen. Klik *hier*. Ook voor meisjes hebben ze leuke kledij. Allemaal organisch en met leuke prints.

sample sale

Arsène et les pipelettes

Dit franse merkje heeft mooie comfortabele kledij. Het geeft je het gevoel van wandelingen in de bossen en vakantie op het strand.

sample sale

Knast by Krutter

Dit Deens merkje heeft ook weer eigenwijze kledij. Net dat tikkeltje anders!

AW15-KRUTTER-i02561-710x710

sample sale

sample sale

Dus… Wie graag eens snuffelt tussen kledij aan ronde prijsjes voor kinderen van 0 tot 7 jaar…
@ the showroom: Bredastraat 136 – 138 te 2060 Antwerpen

Wanneer?
Woe. 2 dec. van 12.00-18.00
Do. 3 dec. van 12.00-18.00
Vrij. 4 dec. van 10.00-18.00
Zat. 5 dec. van 10.00-17.00

 

Ga jij eens een kijkje nemen? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply