Unicorns & Fairytales
as we speak - unicorns & fairytales
My life Personal

As we speak #4

Ondertussen al de vierde editie van “As we speak”. Het gaat goed! Ik hou het vol mensen. Tussen al die winacties toch nog even wat persoonlijk stukjes. En ik beloof dat die er nog meer gaan komen. For now, de vierde as we speak, alstublieft.

 

 
❉ trots op:

Eigenlijk meerdere dingen momenteel. Superleuk, ik ben positief ingesteld. Eerst en vooral ben ik trots op Vince. Hij doet het supergoed, is flink en kan zich echt duidelijk verstaanbaar maken. Wat een woordenschat heeft die jongen. Ik kan het amper opsommen maar laat ons zeggen dat hij al bijna in korte zinnen praat. Superleuk. Levert ook wel van die leuke momentjes op dat je bijna onder tafel ligt van het lachen.

as we speak - unicorns & fairytales

Ten tweede ben ik toch trots op mijn deelname aan de Belgian Mom Blog Awards van Mamaexpert die ik won in de categorie Fashion. Al het harde werken wordt beloond. Joepie.

Ten derde blog ik nu iedere week voor Zappy ouders. Dat is voor mij best wel een eer aangezien ik hier een ongeziene stapel boekjes heb van Ouders Van Nu (de NL versie, nu is er dus de Belgische versie Zappy ouders). Toch leuk als je gevraagd wordt voor zoiets.

❉ bezig met:

Buiten bloggen (maar dat wist je wel al) ben ik bezig met mijn werk als leerkracht. Want ook dat is een groot deel van mijn leven. Je bent als leerkracht nooit klaar en sta je toch vaak voor grote uitdagingen. Binnenkort komen de rapporten er weer aan, al die feestdagen en de welverdiende (JA WELVERDIEND) vakantie eraan. (knipoog).

❉ getest:

Weet je wat ik vaak heb gedacht? Zou Vanish nu wel echt werken… Ik kreeg de kans om het uit te testen en ik dacht: ja, dat wil ik dus wel! Moest het nu toch lukken dat ik de dag nadat ik de producten in huis had een vlek zag op een nieuw shirtje van Vince. Het shirtjes van Iglo+Indi waar ik deze week een blog over schreef. Nou dat vond ik dus een ramp. Het nieuwe shirtjes besmeurt met een vlek. Met een bang hartje spoot ik de Vanish op het shirt, liet het inwerken en stak het nadien in de was. Ik haalde het uit de wasmachine, liet het drogen en … vlek weg. Nee echt! Weg! Allright! Bedankt Vanish, u werkt dus écht.

as we speak - unicorns & fairytales  as we speak - unicorns & fairytales

Het resultaat nadien: vlekken weg!

as we speak - unicorns & fairytales

❉ genoten van:

Het Netflix event enkele dagen geleden. Ik heb leuke blogmadammen teruggezien en interessante gesprekken gehad. Bovendien heb ik mijn nichtjes kunnen blijmaken met de shirts van de Carebears.

as we speak - unicorns & fairytales

as we speak - unicorns & fairytales

as we speak - unicorns & fairytales
❉ kijkt uit naar:

Enkele ontmoetingen met bepaalde mensen van persbureau’s, een eventje en een bloggersmeeting. Hopelijk gaan we weer leuke contacten leggen.

Ik kijk natuurlijk ook uit naar de feestdagen, zo gezellig. Ik schreef *hier* al hoe ik de advent met Vince ga vieren.

Woensdag gaan we de zak van Sinterklaas aan mijn metekind geven. Sinterklaas is ook bij ons geweest en hij heeft en zak vol leuke spullen gebracht. Dat is altijd fijn. De Sint is voor Vince al geweest. Daar kan je *hier* meer over lezen.

as we speak - unicorns & fairytales

❉ kijkt naar:

Een nieuwe serie op Netflix, echt de moeite. Jessica Jones. Het gaat over een vrouw die blijkbaar superkrachten heeft maar zich niet superheldenachtig gedraagd en vroeger gemanipuleerd is geweest door een man die aan mindcontrol kan doen. Zo heeft hij verschillende mensen gemanipuleerd. Hij is geobsedeerd door Jessica Jones en wil kost wat kost haar weer terug in zijn macht. Jessica zelf is een droge madam. De serie slaat bij ons thuis in als een bom. Ons nieuwe Netflixserie is een feit. Jippie.

Benieuwd? Bekijk even de trailer, ik was meteen geteased!

 

En wat staat er bij jullie nog te gebeuren? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Jacksons_mommy
  1 december 2015 at 08:46

  Ahhh leuk om te lezen. Laatste tijd had je idd veel winactie en item test blogjes erop staan! Ohhh i love Netflix en Jessica Jones heb ik vaker voorbij zien komen. Ben nog bezit met orange is the new black en walking dead !! Als ik tijd heb zal ik eens kijken !!

 • Reply
  Nele
  1 december 2015 at 09:08

  Hier ook begonnen aan Jessica Jones. Veelbelovend. Dank voor de vermelding. Groetjes x

 • Reply
  Sarah
  1 december 2015 at 10:13

  Hier ook naar Jessica Jones aan het kijken. Nog 2 afleveringen te gaan. Ik ben fan, 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  1 december 2015 at 13:03

  Ik heb heel vaak vlekken in kleding die ik er niet uitkreeg. Ik zal die Vanish eens gaan aanschaffen!

  Jessica Jones twijfel ik nog over.

Leave a Reply