Unicorns & Fairytales
diary 17 - unicorns & fairytales
Diary

Diary 17| ziek & cliniclows actie

Het is weer tijd om een kijkje te nemen in een stukje van mijn leven. De 17e diary staat alwaar klaar. Voor mij was het een minder leuke week want ik was ziek. 

 

Ik voelde me de afgelopen weken al niet te best. Het begon met een verkoudheid, Vince kreeg een oorontsteking en het ging een beetje in vlagen over en het kwam steeds weer terug. Je kon het hier al lezen. Vorige week gaf ik over en was ik misselijk. Ik ben toch maar voor alle zekerheid een test gaan halen om te zien of ik niet zwanger was. Dat bleek niet zo te zijn. Ik ging uiteindelijk naar de dokter en had een keel -en oorontsteking. Twee dagen thuisblijven was de boodschap.Ik heb dus niet zo heel veel interessants meegemaakt maar ik ga jullie even op de hoogte brengen van dingen waarmee ik als blogger aan de slag ga. Je kon hier al wat over mijn “bloggersleven” lezen. Knipoog.

Wat ik graag met jullie deel is het volgende: Playmobil heeft zijn eigen Cliniclown figuurtje op de markt waarvan steeds 1 euro naar de Cliniclowns zelf gaat. Het figuurtje kost 3,49 euro  en is in vele speelgoedzaken te koop. Het lijkt misschien de ver van je bed show maar het zal je verbazen hoeveel kleine kinderen er te maken hebben met die vervelende ziektes. Een collega van mij heeft haar kindje verloren aan leukemie, je wil dit als ouder nooit meemaken. Om de kinderen aangename momenten te bezorgen komen er vaak Cliniclowns over de vloer. Een dikke proficiat aan die mensen. Ik ben er alvast twee gaan kopen in Bart Smith. Wil jij ook steunen en dat laten zien aan iedereen? Deel dan je foto met je Playmobil Cliniclown op instagram met hashtag #sharethesmile   

diary 17 - unicorns & fairytales

diary 17 - unicorns & fairytales

Jammer genoeg miste ik vorige week door ziek te zijn een evenement en de week daarvoor ook door te gaan bieden op een huis. Het evenement waar ik graag naartoe was gegaan was het Bugaboo event in samenwerking met Diesel. Er is een nieuwe kinderwagen op de markt en die is leuk! Kijk zelf maar.  Je kan ook aanvullende sets verkrijgen om je kinderwagen te pimpen indien je al een Bugaboo hebt. Hoofdthema is duidelijk denim. Ik vind hem wel mooi. En jij?

diary 17 - unicorns & fairytales

Ik miste een leuk spetterend (letterlijk en figuurlijk) feestje van kinderen die met verf mochten kliederen. Ik denk dat Vince dat wel leuk gevonden had. Jammer genoeg waren wij zwaar teleurgesteld na een misgelopen bieding. Lees hier. Wat natuurlijk wél leuk was, was dat ik de pakjes die de postbode kwam brengen deze keer niet miste. Al voelde ik me te slecht om een gat in de lucht te springen. Maar even piepen en een fotootje trekken lukte de tweede dag nét wel.

Ook een pakketje om te reviewen met lekker geurende kaarsen , producten voor baby’s van Weleda en het pakketje van URBANminiSHOP.  Voor wie de post gemist heeft…

diary 17

URBANminiSHOP - unicorns & fairytales

 

Veel andere dingen heb ik dus niet gedaan buiten even naar de winkel geweest en al enkele Sinterklaasspulletjes gaan halen voor Vince. Binnenkort gaan we het weer samen vieren met mijn schoonbroer -en zus. Er is ook iets spannends dat ik wil vertellen (en nee ik ben niet zwanger!) maar dat kan ik nu nog niet zeggen… Nog even geduld.

Later op de week waren we allemaal weer een beetje beter en gingen mama en Vince stofzuigen terwijl papa iets op het dak aan het doen was.

diary 17 - unicorns & fairytales

 

Hopelijk was jullie week iets leuker dan de mijne? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply