Unicorns & Fairytales
bloue cadeaubox valentijn - unicornis & fairytales
beauty cadeautips Musthaves

Het ideale cadeautje zit in een doos!

Ben je nog op zoek naar een ideaal moederdagcadeau, valentijnscadeau, meter-en metercadeau of kraamcadeau? Dan kan je eens overwegen om een giftbox van Bloue cadeau te doen. Met moederdag in het verschiet misschien wel erg leuk? Maar wat is dat nou, zo’n box? Ik kreeg een valentijnsbox en vond dit superleuk…

Bloue

Ik vind een cadeaubox altijd kei leuk om te krijgen. Ik maak dat ook vaak zelf. Maar bij Bloue kan je deze nu bestellen. Zij willen de mijlpalen in het leven vieren. Dat ene speciale moment. Een romantisch moment, een geboorte, moederdag, Valentijn, meter en peter worden enz…  De producten in hun box zijn uitgekozen met zorg en liefde. Producten die je niet zomaar ergens anders kunt vinden. Ze zijn stijlvol, minimalistisch en mooi.

Plezier met pakjes

Het leuke aan de Bloue cadeaubox is dat er steeds verschillende cadeautjes inzitten, telkens met een nummer en een bijgeleverde tekst. Het is leuk om zo bijvoorbeeld elke dag een cadeau te kunnen openen. Ze zijn steeds leuk verpakt.

Verschillende cadeauboxen

Bij Bloue hebben ze verschillende cadeauboxen, voor bepaalde gelegenheden. Op hun website kan je de inhoud zien met een mooie uitleg erbij. Wie dus graag even kijkt wat er in de cadeaubox zit voor je dit aan je vriendin, vriend, moeder… geeft, kan maar best even naar de Bloue website gaan. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden en de inhoud.

Mother’s day box

lees ook: 10 originele moederdag cadeaus om zelf te maken

 

The New mom Box

 

lees ook: 20x leuke (originele) kraamcadeaus waarmee je gaat scoren

X-Mas Box

lees ook: Last minute kerstcadeaus

Valentine’s Box

lees ook: 10 x inspiratie om te geven en doen op Valentijn

Godfather & Godmother Box

lees ook: Leuke meter en peter cadeaus

Mijn ervaringen met Bloue

Ik heb zelf de Valentijns cadeaubox ontvangen en ik vond het mega spannend. Hoe leuk is de doos (die je gerust kunt upcyclen nadien) en de zakjes die erin zitten? Ik moest me inhouden om ze niet meteen allemaal te openen. Er zat een huidparfum in, een mooi schaaltje waar nu mijn zeepjes op liggen in de badkamer, een goudkleurige armband, leuke glittersokken en een lippenbalsem die ik nu niet meer wil kwijtspelen. Ik vond het een mega leuk idee. Ideaal voor mannen die absoluut niet weten wat te kopen voor hun vrouw hahaha.

bloue cadeaubox - unicorns & fairytales

bloue valentine's gift box - unicorns & fairytales

 

Moederdag cadeaubox winnen

Je kan de moederdag cadeaubox nog winnen via Instagram. Je kan nog meedoen tot en met 8 mei. Hou dus de Instagram goed in de gaten want woensdag trekken we de winnaar en zou je asap het adres moeten doorgeven van levering zodat het op tijd aankomt voor moederdag!

Succes!

 

Wat vind jij op het eerste zicht van deze cadeauboxen? Zou jij dit cadeau geven aan iemand? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply