Unicorns & Fairytales
bambini amore - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips Winactie & Give away

Webshoptip | Bambini Amore (+WIN)

Bambini Amore, een leuke naam van een al even leuke webshop met nog leukere merkjes. Achter Bambini Amore staat Esther, een lieve dame / Bambini Amore, a lovely name for a lovely webshop with very nice brands. The owner of Bambini Amore is Esther, a sweet lady. 

Ik vroeg Esther om enkele vraagjes te beantwoorden. Ik hou er van om de persoon achter de webshop wat beter te leren kennen.

I asked Esther to answer some of my questions. I love to get to know the person behind the webshop. 

bambini amore - unicorns & fairytales

Vertel eens wat meer over jezelf, de persoon achter Bambini Amore.
Tell me something more about yourself, the founder of Bambini Amore. 

Ik ben 27 jaar, mama van twee zoontjes (Jayvano 2,5jr en Kyano 4mnd) en vriendin van een hele lieve man. Ik ben begonnen met de webshop doordat ik wat apartere kleding zocht voor mijn zoontje Jayvano maar kon mijn gading niet echt vinden. Mijn vriend heeft een baan waarbij we regelmatig verhuizen dus ik dacht waarom geen online store, die kan overal mee naar toe en zo ontstond Bambini Amore.

I am 27 years old, mom to two boys and the girlfriend of a sweet man. I began this shop because of my search for clothing that was a bit different. I tried but I couldn’t find the right thing for me. My boyfriend’s job requires moving a lot so I opened an online store called Bambini Amore. A store that i can take with me wherever we move.

bambini amore - unicorns & fairytales

Hoe ben je op de naam gekomen?
How did you choose the name? 

Voorheen was het Fashionbabiezz, helaas was de naam Babiezz al in gebruik en was ik genoodzaakt om de naam te veranderen. Na een oproep op facebook om te helpen zoeken naar een nieuwe naam, kwam iemand met het idee Bambini Amore (liefde voor kinderen/kinderkleding) ik was gelijk verkocht! Ik ben haar daar nog steeds dankbaar voor 🙂

Before Bambini Amore it was Fashionbabiezz. Unfortunately the name was already taken and I was forced to change the name. After a survey on Facebook for helping me to choose a new name, someone came with the idea to call it Bambini amore (Love for kids/kidsclothing) I was hooked! I am still grateful to her. 

bambini amore - unicorns & fairytales

Hoe maak jij de keuze van merkjes?
How do you choose your brands? 

Ik probeer zoveel mogelijk anders te zijn dan andere online shops (erg lastig want er zijn inmiddels al zoveel leuke shops voor kids) Ik wil graag exclusief zijn, maar toch ook betaalbaar. Ook kijk ik natuurlijk wat ik mijn zoontjes zelf zou aan trekken 😉

I am trying to be different from other shops as much as I can (which is difficult because there are so many other nice shops for kids) I want to be exclusive but affordable. Of course I think about which clothes I would dress my own children in. 

bambini amore - unicorns & fairytales

Wat zijn eventuele toekomstplannen ?
Do you have plans for the future? 

Ik ben begonnen met de leeftijd 0-10 jaar. Helaas lopen de grotere maatjes niet echt vlot dus ga ik toch terug naar 0-5jr denk ik. Ik ben samen met een vriendin een heel leuk project aan het uitwerken en hoop dat dit in januari misschien van de grond gaat komen! Voor de rest wil ik plezier hebben in het zoeken van nieuwe aparte merkjes en mensen blijven verbazen. Ik zie heel graag de leuke foto’s van alle kindjes in de kleding van Bambini Amore.

I began to sell sizes 0-10 years. Unfortunately, the bigger sizes don’t work as well as I thought so I am thinking of going back to sizes O-5 years old. Together with a friend I am working on a project and I hope to launch it in January. As for the rest I want to have fun searching for new brands and trying to amaze people. I love seeing pictures of cute kids wearing clothes from Bambini amore. 

__________________________________

bambini amore - unicorns & fairytalesBambini Amore is een webshop met leuke merkjes zoals Lucky No7, Noeser,1 + IN THE FAMILY, Believe Mode, Donsje, Huxbaby, Mouse in a house, Little Turtle en Tough Cookie Store.  Ze klinken bekend in de oren en één van mijn favorieten is Mouse in a House. Iets minder bekend misschien maar in de wardrobe van Vince goed vertegenwoordigd. Weliswaar zijn de items nog te groot daarom heb je ze nog niet kunnen zien. Voor jou plaats ik mijn favoriete stukken van Bambini Amore op een rijtje. Wat is jouw favoriet? Kies maar want je kan hem winnen!

Bambini Amore is a webshop with nice brands like Lucky No7, Noeser,1 + IN THE FAMILY, Believe Mode, Donsje, Huxbaby, Mouse in a house, Little Turtle en Tough Cookie Store. Sounds familiar right? One of my favourite brands is Mouse in a house. It’s well represented in Vince’s Wardrobe. They’re not his size yet but you will spot them soon enough 😉 For you I have gathered all of my fav items. What’s yours? Pick one because you can win it! 

bambini amore - unicorns & fairytales bambini amore - unicorns & fairytales bambini amore - unicorns & fairytales bambini amore - unicorns & fairytales

bambini amore - unicorns & fairytalesbambini amore - unicorns & fairytales

WIN WIN WIN !!!!

Nou, lieve Esther wil graag 2 van mijn lezers blij maken met een item van haar shop. Je mag uit de héle collectie van Bambini Amore iets kiezen. Je leest het goed, uit de héle webshop! Ze gaat zowel een jongen als een meisje blij maken. Als dat geen “supergiveaway” is dan weet ik het niet!

Sweet Esther wants to make two of my followers very happy. You can choose any item you want of her entire webshop. Yup! Thats right, the ENTIRE shop! A boy and a girl will be chosen. This is a super giveaway , right?

 

Je kan op 3 manieren meedoen. Wat moet je doen?  
There are 3 ways to participate. What do you have to do?

1. Blog

Ga naar de webshop van Bambini Amore, geniet van al het moois en kies een kledingstuk uit naar keuze. Laat even hieronder in een comment na welk item je gekozen hebt. Vergeet niet Bambini Amore te liken op Facebook. We’ll check it!

Go to Bambini Amore, enjoy watching all the beautiful clothes and shoes and choose one you like. Please leave a comment with the item of your choice. Don’t forget to like Bambini Amore’s Facebookpage. 

 

2. Instagram

– volg/follow  @bambini.amore
– volg/follow  @nathalieke7
– repost een gekozen foto uit de collectie van Bambini Amore op je eigen feed met de hashtag #nathalieke7lovesbambiniamore en tag ons. 
Repost the item of your choice onto your feed with hashtag #nathalieke7lovesbambiniamore and tag us. 

 

3. Facebook

bambini amore - unicorns & fairytales

– volg/follow de facebookpagina van Unicorns & fairytales
– volg/follow de facebookpagina van Bambini Amore

– op de facebookpagina van Unicorns & fairytales staat deze foto waaronder je kan reageren welk item je graag zou winnen.
– voor een extra kans : deel deze foto op je eigen pagina en tag ons zodat we het kunnen zien.

– This picture will be on the page of Unicorns&fairytales. Reply with a comment which item you would love to win.
– For an extra extry : share the picture onto your page but don’t forget to tag us so we can see it.

 

**** JE KAN MEERDER KEREN MEEDOEN, ELKE FOTO, ELKE SHARE, ELKE DEELNAME OP EEN BEPAALDE SOCIAL MEDIA IS EEN ENTRY – YOU CAN PARTICIPATE MORE TIMES, EVERY SHARE, EVERY PIC ON A CENTRAIN SOCIAL MEDIA IS AND EXTRA ENTRY ****

bambini amore - unicorns & fairytales

De wedstrijd loopt tot zondag 6 september tot 20u00 (8 pm) GOOD LUCK!  Je kan de winnaar op mijn Facebookpagina terugvinden,  op Instagram of op de Facebookpagina van Bambini Amore.

The competition runs till wednesday september 2nd 8pm. Good luck! You can see who won on my Facebookpage , Instagram or the Facebookpage and Instagram of Bambini Amore!

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

25 Comments

 • Reply
  Nicole
  29 augustus 2015 at 13:09

  Jeetje lastig kiezen zeg!! Maar ik zou denk ik toch voor deze geweldige broek gaan! (Lizard Licious Pants van Lucky nr 7), ik kan de link hierin niet kopieren. Maar ik vond heel veel kledingstukken leuk!! En nu ga ik even van alles doen om extra kans te maken 🙂

 • Reply
  Leila
  29 augustus 2015 at 14:00

  Ik ben verliefd op het muizenkleedje , myn dochtertje vind muizen zo leuk !
  Dit kleedje zou fantastish zijn om haar 2de verjaardag in te vieren ??

  Wij duimen dubbeldubbeldik ?

 • Reply
  Ashley
  29 augustus 2015 at 17:45

  Ik zag de win actie en dacht ga t eens proberen, wie niet waagd, wie niet wint.. Ik zag de hooded vest en ben helemaal in love.. Mijn schoonzusje heeft pas een zoontje gekregen en dit past perfect bij daley..

 • Reply
  Nova
  29 augustus 2015 at 19:10

  Wat een super give away!!! Leuk om te lezen. I love Bambini Amore en heb ook al een aantal items van haar shop in Elijah z’n kledingkast!
  En uiteraard doen wij mee! Ik heb de foto gedeeld op instagram en zal jullie ook even liken op Facebook.

  We willen heel graag de Tuss baggy pants MASK winnen! I’ll keep my fingers crossed! ?

 • Reply
  Kim_xavi
  29 augustus 2015 at 21:06

  Aahh xavi en ik zijn helemaal in ? met de Peekaboo coat!

 • Reply
  Isabelle
  29 augustus 2015 at 23:06

  Wat een leuke shop! En mouse in a house kende ik nog niet maar de antraciet – ecru gestreepte jurk is echt fantastisch!!! Woei die zou ik dolgraag willen winnen!!

 • Reply
  Pauline
  30 augustus 2015 at 09:49

  Ohh Nathalie, alweer zo’n leuke give away!
  Natuurlijk ken ik Esther en Bambini Amore al, en is Mouse in a House ook mijn favo merk uit de shop 😉 Ben reuze benieuwd wat je in Vince zijn kast hebt hangen ook ;).
  Ik doe graag mee, ter vervanging van het Mouse in a House vestje wat Nim nu heeft zou ik kiezen voor de mouse ears jas.. Dat zou toch te gek zijn voor komende winter!
  Xx

 • Reply
  Chantal Manenschijn-Polko
  30 augustus 2015 at 10:56

  Wauw. Wat een leuke win actie, en wat een leuke webshop, ik moet eerlijk bekennen dat ik deze nog niet kende, maar ik heb al heel wat items gespot voor mijn 3 jongens waarvoor ik nog terug ga komen, de ‘grey mouse coat’ van mouse in house is 1 van de favorieten!

 • Reply
  Sterre Tijl
  30 augustus 2015 at 11:35

  Wat een leuke blog weer en leuk om zo kennis te maken met Bambini Amore 🙂 Voor mij springt het witte shirt van Mouse in The House er uit!!

 • Reply
  Bibian
  30 augustus 2015 at 12:43

  Wat een te gave winactie, natuurlijk moet ik dan nog wel even laten weten wat ik zou willen winnen. Wij gaan voor de peekaboo coat voor mijn lieve River. Veel succes iedereen! ( ik volg jullie op facebook, ook gedeeld en Foto geplaatst op instagram)
  Liefs

 • Reply
  Nadia
  30 augustus 2015 at 17:37

  YAY! Toffe giveaway! We like to win the hooded shirt grey van mouse in a house! Geweldig merkje! :))

 • Reply
  Sylvie
  30 augustus 2015 at 17:59

  Wat een leuke actie! Ik loot heel graag mee voor mijn zoontje Ivar, voor de Peekaboo jas van Mouse in alle House!

 • Reply
  Hanne Demeulenaere
  30 augustus 2015 at 19:54

  Wij spelen heel graag mee voor de Huxbaby berentrui (maat 3y) … Zo leuk en schattig!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  31 augustus 2015 at 14:12

  Wat een mooie kleertjes! Ik zou de Hux Bear Sweater van Huxbaby kiezen voor mijn dochtertje.

 • Reply
  Manouk
  2 september 2015 at 07:25

  Oo het grijze truitje met beer erop is zo mooi! Die zou een van onze zoontjes prachtig staan ?

 • Reply
  Nicole
  2 september 2015 at 08:43

  Oehh op 6 september is mijn meisje anderhalf, dat zou een leuke verrassing zijn!
  Ik ga voor: http://www.bambiniamore.com/lucky-no7-lizard-licious-pants.html Want degene die ik van noeser wil die stond er niet bij haha… En deze is ook super gaaf, doet me aan mn tijd op aruba denken door de blizzards 😛

 • Reply
  Kristin ver
  3 september 2015 at 18:41

  De ‘Mouse hoodle’ is zoooo mooi! ? Mijn dochtertje zou hier heel schattig mee staan!

 • Reply
  Jasmijn
  3 september 2015 at 21:10

  Ik ben verliefd op het grijze jasje met oren!!

 • Reply
  Florianne
  6 september 2015 at 04:07

  Wat een leuke giveaway! Ik ben helemaal in love met de 1 + IN THE FAMILY Olaf Hood Jacket Natural dus zou die heel graag willen winnen voor mijn dochtertje!

 • Reply
  Rianne
  6 september 2015 at 22:26

  Love the Lina booties in navy!!! Perfect voor de winter voor Liam, may 18-24 mnd

 • Reply
  Katerina
  7 september 2015 at 00:03

  What a great giveaway, Nathalie! I love the mouse hoodie! xx

 • Reply
  marie-jeanne
  7 september 2015 at 19:00

  Hoi, ik ben wellicht te laat om mee te doen, maar waag toch nog graag een kansje voor de tuss hoodie black voor mijn kleinzoontje! prachtig! omi zou hem graag zien stralen met deze leuke hoodie deze winter!

 • Reply
  Jessica
  7 september 2015 at 19:53

  Ooooh +Onemoreinthefamily dat kan ik niet weerstaan en zou mijn jongetje (wat nu nog buikbaby is) fantastisch staan! Ik duim!!

 • Reply
  marie-jeanne
  7 september 2015 at 20:09

  wellicht te laat, maar toch waagt omi graag nog een kansje voor de tuss hoodie voor onze kleinzoon van 18 maanden! prachtig!

 • Reply
  marie-jeanne
  13 september 2015 at 20:59

  is hier al een winnaar van bekend aub?

Leave a Reply