Unicorns & Fairytales
nununu - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion mama fashion musthaves

Stippen met NUNUNU

Het merkje dat lekker ruikt en heel stoer is. Zo kan je NUNUNU het beste omschrijven. Ze komen altijd wel met iets nieuws af en blijven heel erg bij hun eigen stijl. Wel zijn ze uitgebreid met een collectie voor volwassenen en ook home: dekbedden enzo!

NUNUNU

Het merkje NUNUNU is vooral gegeerd door celebrities in Amerika. Op hun website zie je hun kinderen in de outfits van NUNUNU. Wat ik zo leuk vind aan het merkje is dat de kwaliteit van de kledij echt wel goed is. Vooral de broekjes en truien vind ik persoonlijk heel fijn. Ze blijven na ontelbare keren wassen nog steeds mooi. Dat mag wel want ik geef toe, de prijs is wel hoog. Dus wie ook fan is van dit merkje maar wie de prijs wat te hoog vindt raad ik meestal aan om te wachten op de solden. Hun kledij blijft (vind ik) in de mode en doet niet echt mee met trends. Het heeft zijn eigen stijl en vaak komen ze na enkele seizoenen wel terug.

lees ook: newborn collectie

buitenspeeldag - unicorns & fairytales

Geïnspireerd door braille

Wist je dat braille een alfabet is en geen taal? Elke letter van het brailleschrift bestaat uit een combinatie van 1 tot 6 puntjes, die dicht genoeg bij elkaar staan om met één vingertop te voelen om welke letter het gaat. Daarmee kan men 63 verschillende ‘letters’ maken.

Iris en Tali, de designers van kinderlabel NUNUNU, vonden deze vorm van communicatie zo fascinerend dat braille een belangrijk deel van de nieuwe lente -en zomercollectie opvrolijkt. Baggy pants, leggings en shorts met het gestipte alfabet, slaapzakken en overalls voor de allerkleinsten, braille T-shirts met reliëf, een zomerse laagjesjurk met braillepunten – het braille geeft de zwarte, grijze, witte en poederroze collectie met haar opvallende details een nieuw en verrassend karakter.

bron: Studio Tout Petit blog

nununu - unicorns & fairytales

 

Wij kozen voor het comfi broekje met braille voor Vince, een stoere bloomer voor Lex met skulls, een tank top en onesie voor Lex. Grijs en zwart overheersen. Deze leuke collectie kan je shoppen in verschillende webshops en via de webshop van NUNUNU zelf (hier).

Wat vind jij van dit merkje? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Liesbeth
    20 april 2018 at 10:27

    Superleuk!!!

Leave a Reply