Unicorns & Fairytales
DIY Personal

VLOG • Geboortecadeau voor Seppe

Het was al lang geleden maar ik haalde mijn naaimachine nog eens onder het stof vandaan om een geboortecadeau te maken voor Seppe, het zoontje van onze vrienden! Ik maakte er meteen mijn allereerste VLOG van. 

Een beetje vroeger dan verwacht (op 35 weken) kwam Seppe op de wereld. Het ideale moment voor mij om het naaien niet verleerd te raken. Vince was bij oma en opa en ik had dus nog eens tijd om mijn hobby weer op te pikken. Ik begon met naaien toen ik zwanger was en kreeg de kriebels te pakken. Zo is mijn blog ontstaan. In eerste instantie om mijn * creaties * te tonen  en mijn zwangerschapsperikelen neer te schrijven.

Maar goed, ik koos een leuk stofje uit (ik heb hier nog bakken vol liggen!) en maakte 2 decoratieve wolkenkussentjes. Uit dezelfde stof maakte ik een tutdoekje met zachte welnessfleece. Heerlijk! Een tutkoord mocht ook niet ontbreken!

Ik stak alles in een koffertje dat ik zelf beschilderde. Enkele leuke details en klaar was hij!  In het koffertje stak ik onze gekochte spullen van de geboortelijst en het zelfgemaakte tutdoekje en tutkoord. Benieuwd? Bekijk mijn eerste VLOG!

Wie graag mijn andere zelfgemaakte spullen bekijkt kan terecht op de facebookpagina of website van Kleine Uk. Producten bestellen kan jammer genoeg niet meer, alleen in echte uitzonderingen.

 

 

Voor wie niet zo graag naar VLOGS kijkt heb ik natuurlijk hier enkele foto’s die duidelijk maken wat ik gemaakt heb. Het koffertje beschilderde ik met acrylverf. De rest spreekt eigenlijk voor zich. Mensen die een beetje kunnen naaien die weten hoe ze de spulletjes moeten naaien, het is eigenlijk heel makkelijk. Wanneer je niet kan naaien: vraag een vriendin die het wel kan om je te helpen, ik beloof dat het niet zo heel lang zal duren 🙂

geboortecadeau - unicorns & fairytales

geboortecadeau - unicorns & fairytales

geboortecadeau - unicorns & fairytales

geboortecadeau - unicorns & fairytales

geboortecadeau - unicorns & fairytales

geboortecadeau - unicorns & fairytales

Wat vinden jullie van mijn geboortecadeau?

XOXO Nathalie

pinit fg en rect red 28 - VLOG • Geboortecadeau voor Seppe

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Woohoo by Davina
    18 januari 2015 at 10:37

    Heel erg leuk! En zeker dat je het dan ook nog kan verpakken in een zelfbeschilderd koffertje, top!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
TAG: Project Positief

Project positief, klinkt toch TOP of niet? Ik kwam deze TAG tegen bij iemand... maar ik weet niet meer bij...

Sluiten