Unicorns & Fairytales
Lijstjes

Tuesday’s TAG • de gelukstag

Ik vond hem bij Artistic State of Mind en het leek me wel leuk om deze TAG in te vullen…

♣ Op welke dag uit jouw leven beleefde jij het toppunt van geluk?
Voor de geboorte van mijn zoontje zou ik deze vraag enorm moeilijk gevonden hebben maar nu kan ik hem dus gemakkelijk invullen: op 10 april 2014 mocht ik het toppunt van geluk ervaren! Mijn kleine ventje werd geboren!

♣ Wanneer spreek jij over geluk?
Je hebt verschillende soorten van geluk uiteraard. Je kan ‘geluk’ hebben dat iets jou overkomen is, of net niet overkomen is. Dan heb je ‘geluk gehad’. Je kan ook ‘gelukkig’ zijn en dat heeft te maken met het gevoel dat je vanbinnen voelt vind ik. Ik kan dit soms heel intens voelen. Vooral tijdens mijn zwangerschap had ik van die momenten dat ik bijna uit mijn vel kon springen van geluk! Ook soms na een werkdag, wanneer die leuk was samen met de kids, kan ik intens geluk voelen. Uiteraard thuis als ik kijk naar mijn 2 ventjes en wanneer ik bij vrienden en familie ben… Ik voel me vrij vaak gelukkig. Ik bleef alles nogal intens. Ook het tegenovergestelde van geluk jammer genoeg. 

♣ Wat was jouw ultieme geluksmomentje van afgelopen jaar?
Dat zal dan ook die tiende april zijn toen ik mijn zoontje voor de eerste keer mocht vasthouden en bewonderen!

♣ Waar word jij elke dag opnieuw gelukkig van?
Van de gedachte dat ik het toch wel goed heb ook al klagen en zagen we wel eens… Ik heb een vriend en zoontje waar ik zielsveel van hou, ouders, een broer en grootouders die me graag zien, een leuke job met fijne collega’s en een huisje waar we in kunnen wonen. Ook hebben we hele fijne vrienden waar we op kunnen rekenen.

♣ Ontstaat geluk door toeval ? Of kun je dit zelf creëren?
In de eerste plaats zal je geluk moeten creëren. Mensen die niet vlug tevreden zijn met wat ze hebben en teveel vasthangen aan materiële zaken zullen dat intense geluk misschien minder hebben. Als je jezelf toelaat om gelukkig te zijn met kleine dingen in het leven dan zal het leven een stuk minder zwaar wegen. Er zijn altijd wel van die kleine momentjes waarvan je gelukkig wordt. Ik heb er ook zo enkele. Maar… als ik nu per toeval door te winnen met de lotto enkele miljoenen win ga ik ook wel gelukkig zijn hoor…

♣ Wie heb jij nodig om gelukkig te zijn?
Mijn zoontje en vriend in de eerste plaats. Ik leef met hen samen, zij maken mijn dagen en mijn leven compleet. Uiteraard zijn mijn ouders, broer, familie en vrienden ook belangrijk in mijn leven.

♣ Geloof jij in het geluk van een klavertje 4? Waarom wel/niet?
Ik vind het leuk om te doen en ik heb veel van die dingen waarin ik geloof zoals een engelenkaartje trekken. Ik “wil” erin geloven dus dat is al iets. Dan ben ik in ieder geval toch gelukkig als ik er eentje vind? Missie geslaagd denk ik dan…

♣ Heb jij een geluksgetal?
Ja het getal 7. Al van toen ik klein was en dat is nooit weggegaan. Vraag me niet waarom 🙂

♣ Wat is jouw ultieme tip om iemand op te vrolijken, om iemand weer gelukkig te maken?
Ik probeer de persoon te doen lachen en er te zijn voor hem/haar. Of je hem/haar kunt opvrolijken hangt ook af van wat er is gebeurd.

♣ Met wie deel je jouw geluk?
Met iedereen 🙂  Share the happiness!

Wil jij deze TAG ook overnemen en een beetje geluk op je blog posten?

pinit fg en rect red 28 - Tuesday's TAG • de gelukstag

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Linda
  30 december 2014 at 11:42

  Wat een leuke tag. Ga ik zeker binnenkort overnemen!

  • Reply
   Nathalie
   30 december 2014 at 11:43

   Zeker doen! Prettige feesten!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 december 2014 at 12:05

  Ik deel mijn geluk met mijn man en kinderen!

  • Reply
   Nathalie
   30 december 2014 at 12:06

   Goed gezegd 🙂

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  4 januari 2015 at 12:33

  Super dat je de tag hebt ingevuld! <3 Erg mooi!

  • Reply
   Nathalie
   4 januari 2015 at 19:21

   Thanx 🙂

  • Reply
   Nathalie
   5 januari 2015 at 19:04

   thx 🙂

 • Reply
  Nicole
  23 april 2015 at 11:56

  Leuke tag, ik vraag me heel erg af of ik hem niet al eens heb ingevuld haha..
  Ga eens nakijken 😉

  • Reply
   Nathalie
   26 april 2015 at 22:19

   Waarschijnlijk wel, de tweets versturen zichzelf na een tijdje 🙂

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Picture Perfect • fall memories

Deze foto's geven me de fijne herinnering van een mooi moment in oktober. Volop herfst, mooie kleuren, een zacht weertje en...

Sluiten