Unicorns & Fairytales
toverboekje Clavis - unicorns & fairytales
Boeken Doeboeken

Breng je verhaal tot leven met deze toverboekjes! & WIN

Kinderen gaan hiervan smullen, dat weet ik nu al zeker. Ken je de Toverboekjes van Clavis al? Wel, het zijn (momenteel) twee supertoffe boekjes die je kan lezen, samen met de tablet of smartphone. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar Lex (2 jaar) vind dit ook al geweldig.

Toverboekjes

De Toverboekjes van Clavis werken volgens dit principe: download eerst de gratis APP  ‘Toverboekjes’ van Clavis en selecteer dan het boekje dat je hebt. Eerst moet het even laden, maar later hoeft dit niet meer en kan je hem dan ook offline gebruiken. Wij hebben het boekje ‘VRIENDJE?’, helemaal in het thema van de Jeugdboekenmaand. De binnenkant van het boekje is vrij wit, maar wanneer je je scherm erboven houdt dan merk je dat er allerlei dingen gebeuren. Door bepaalde aanrakingen op het scherm kan je nog meer dingen laten gebeuren en dat is eens zo leuk om te ontdekken. Laat je kind er maar lekker mee experimenteren.

app toverboekjes Clavis - unicorns & fairytales

lees ook: De leukste kinderboekenseries voor kinderen & WIN

toverboekje Clavis - unicorns & fairytales

toverboekje Clavis - unicorns & fairytales

Laat alles tot leven komen en wees verbaasd

Uiteraard kon ik niet wachten om het te testen en deed ik het al eens met mijn eigen smartphone. Ik downloadde de app en ging aan de slag. Ik merkte op dat ik er zelf plezier aan beleefde en telkens verrast werd. Door op de vogels en vissen te tikken gingen ze bepaalde dingen doen. Er kwam regen uit het boek, er was vuurwerk en de boom kreeg bloesem. Je kan ook andere handelingen doen. Er zijn 150 interactieve dingen die je kan ontdekken. Je kunt het dus steeds opnieuw lezen en andere dingen ontdekken.

lees ook: Mooie prentenboeken over het thema vriendschap & WIN

toverboekjes Clavis - unicorns & fairytales

toverboekje Clavis - unicorns & fairytales  toverboekjes Clavis - unicorns & fairytales

lees ook: De leukste schuifboekjes en kartonboekjes voor peuters en kleuters & WIN

Leuk leuk leuk

Er zijn momenteel twee toverboekjes van Clavis beschikbaar: Vriendje? en Uiltje?

WIN WIN WIN

toverboekjes Clavis - unicorns & fairytales

Uiteraard wil ik jullie ook graag kennis laten maken met deze leuke toverboekjes. Ideaal als cadeau voor je kind denk ik. Ze gaan er heel veel plezier aan beleven. Jij kan een exemplaar van VRIENDJE? winnen. Je kan ook nog steeds meedoen aan alle winacties van de JEUGDBOEKENMAAND (ga naar de categorie WINNEN)

Hoe kan je meedoen? 

 1. Laat weten waarom je graag zou meedoen.
 2. Deel als je wil deze blogpost op je eigen sociale media of tag een vriend via Facebook
 3. Pin bovenstaande afbeelding als je zelf Pinterest hebt!

 

Meedoen kan tot en met 11 april 2019.

Schrijf je in op de kei toffe nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van leuke acties en artikels

* indicates required


XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Anna wienen
  4 april 2019 at 06:55

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia

 • Reply
  Elke
  4 april 2019 at 07:16

  Ik doe heel graag met voor ons dochtertje Louise(3) die gék is van boekjes en dit fantastisch zou vinden!🤞🤞🍀

 • Reply
  Sarah
  4 april 2019 at 07:21

  Ik doe graag mee voor mijn twee zoontjes! Gek op boeken maar ook op de iPad 🙂
  Ideale combinatie dus

 • Reply
  Nele V
  4 april 2019 at 07:25

  Dat lijkt me een magische manier om boekjes voor te lezen aan de kindjes, ik doe graag mee

 • Reply
  Evelien
  4 april 2019 at 08:02

  Super leuk! Wij doen graag mee. Zo’n boekjes doen een heel andere wereld open gaan voor kindjes

  • Reply
   Jane Walker
   4 april 2019 at 11:26

   Super leuk!
   Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje.
   Ze is gek op boekjes lezen en dit zou super zijn om samen te ontdekken!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  4 april 2019 at 08:20

  helemaal leuk voor kleinzoon quinn

 • Reply
  Elisa Van Loock
  4 april 2019 at 09:03

  Wat een leuke ontdekking. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, ideaal voor bij de grootouders waar hij wel vaak op de tablet speelt maar nooit boekjes leest.
  Gepind.

 • Reply
  Kris10
  4 april 2019 at 11:09

  Magie! Dit wil ik Felix zeker meegeven.

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  4 april 2019 at 13:50

  Ik doe graag mee, boekjes zijn altijd tof! Zowel voor op de school waar ik als logopediste werk als voor mijn eigen dochters.

 • Reply
  Marian B
  4 april 2019 at 16:47

  Zulke boekjes zijn helemaal leuk en maakt het verhaal nog bijzonderder! Doe mee voor mijn nieuwsgierige meisje.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  4 april 2019 at 16:52

  dat is echt leuk, zo komt het boek nog meer tot leven.
  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Nathalie Buttiens
  4 april 2019 at 18:15

  Ik zou heel graag dit toverboekje willen winnen. Ik schrijf zelf kinderboeken en ik wilde zelf altijd al zo’n boekje uitbrengen. Dit zal me dus zeker inspireren en motiveren om ook aan de slag te gaan.

 • Reply
  Marianne V
  4 april 2019 at 22:04

  Zo leuk! Dit zou de dochter super vinden: een combo van een boekje en de tablet!

 • Reply
  Marcia Mivis
  4 april 2019 at 23:45

  Ik zou graag meedoen voor mijn kindjes van 1 en 3. We kennen het boekje van Uiltje en Vriendje al heel goed,want ik moet ze telkens afwisselend opnieuw ontlenen uit de bib op vraag van mijn dochtertje. Als deze dan al ontleend zijn door iemand anders en niet beschikbaar,is ze even ontroostbaar. In het boek van ‘Uiltje is de spin haar grote favoriet,want ze is dol het bijhorende muziekje en dansje van de spin. In het boek van Vriendje vindt ze het gegiechel supergrappig en het wegklikken van de wolkjes heel leuk. Ze zou het echt fantastisch vinden om haar eigen toverboekje in haar boekenkast te hebben. We duimen!🍀

 • Reply
  Emmy
  5 april 2019 at 17:06

  Wat leuk voor onze zoon die van technologie EN boekjes houdt. Wat een leuke combinatie zo! Ik ben benieuwd!

 • Reply
  Joelle
  5 april 2019 at 17:23

  Ik zou dit graag willen winnen omdat ik een opleiding hogere opvoedkunde aan het volgen ben en mijn eindwerk gaat over media in de klas. Deze boekjes passen er perfect bij en dan kan ik deze uitvoerig testen om te verwerken in mijn eindwerk!!

 • Reply
  Els Black
  10 april 2019 at 14:00

  Ik doe graag mee, want mijn jongens zijn net als mama dol op boeken!

 • Reply
  Agnes Pruymboom
  11 april 2019 at 20:12

  Zou super zijn om te winnen voor ons kleindochtertje.

Leave a Reply