Unicorns & Fairytales
goedkope telefoonhoesjes - unicorns & fairytales
Musthaves Winactie & Give away

Mijn iPhone in een nieuw jasje & WIN

Yes, ik heb enkele dagen geleden mijn iPhone in een nieuw jasje gestoken! Wij wisselen vaak van outfit dus waarom onze felbegeerde telefoons niet? Ik koos enkele nieuwe telefoonhoesjes en omdat het bijna Kerst en Nieuw is mag ik jullie ook eencadeau geven…

 

Ik heb in New york 1 hoesje gekocht van Apple zelf. Ik heb een iPhone 6s. Maar zoals je zelf ook al weet zijn de meeste hoesjes redelijk prijslijk. En af en toe is het wel eens leuk mijn iPhone in een nieuw jasje te steken en een nieuw telefoonhoesje te kiezen, vind ik. Zeker als je vaak wil wisselen kan het een dure grap worden. Zij vonden mij en ik vond hen: Hoesjes Outlet (*klik hier*) Het woord outlet zegt het al zelf: ze bieden veel verschillende telefoonhoesjes aan (iPhone en Galaxi) en bieden uitstekende service. Zo mocht ik 3 hoesjes uitkiezen en kwam ik nog niet aan de prijs van mijn huidige hoesje.

Ik koos deze twee hoesjes in hard case en ook eentje in soft case goud. Die laatste ligt nog op mijn werk, waar ik de hoesjes naar heb laten sturen. Jammer want dit zou ideaal geweest zijn voor tijdens de feestdagen. Je kan het hoesje wel *hier* bekijken samen met nog andere mooie alternatieven.

goedkope telefoonhoesjes - unicorns & fairytales

<<<<< WIN WIN WIN >>>>>>

Misschien zoek je nog een leuk kerstcadeau voor iemand of wil je jezelf een plezier doen? Ik mag van Hoesjes Outlet 30 euro shoptegoed weggeven. Daar kan je zeker 3 hoesjes voor kopen!  U know the drill by now? En als je nieuw bent: je kan op 3 manieren meedoen zodat iedereen kan meedoen.

 

BLOG

Vertel me voor wie jij wil meedoen en welk hoesje je zou nemen. Dat laatste is niet verplicht maar ik ben redelijk nieuwsgierig 😉

 

INSTAGRAM

1.Follow @nathalieke7
2.Vertel me voor wie je mee wil doen. No tagging needed!
3.Voor een extra kans: repost een foto van het item van jouw keuze en gebruik hashtag #nathalieke7loveshoesjesoutlet

 

FACEBOOK

1.like (and follow) deze post en like hoesjes outlet.
2.Vertel me voor wie je wil meedoen
3.Voor een extra kans kan je altijd de post delen op je eigen feed (niet verplicht)

 

<<<< Meedoen kan tot en met 2 januari, de winnaar zal op zondag 3 januari bekend worden gemaakt op mijn facebookpagina >>>>

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Alleman Laura
  25 december 2015 at 09:28

  Oouh! Mijn beste vriendin wacht al zooo lang op den Iphone. Nu wacht ze om na de feestdagen ééntje te kopen. Maar ze heeft dan nog geen hoesje en ze heeft zoveel bang dat ze hem gaat laten vallen! Dus zou het zou een ideaal kerstcadeau zijn!

 • Reply
  Liesbet R
  25 december 2015 at 15:19

  Ik doe graag mee voor mezelf en mijn man!

 • Reply
  Garance
  28 december 2015 at 22:27

  I just want it for me 🙂 I just came back from London, where i’ve planned to buy one for my new IPhone, but I didn’t find THE good one.

 • Reply
  Veronique
  28 december 2015 at 22:43

  Ik doe stiekem mee voor mezelf ?voor mijn 30ste verjaardag wil ik voor mezelf een nieuwe iphone kopen… Het zou dus leuk zijn om er dan ineens een leuk hoesje om te doen!
  Ik zou zeker al kiezen voor de softcase met “Though She Be But Little, She is Fierce”… Die vind ik heel mooi! En die smoking monkey vind ik ook wel grappig en stoer ?

 • Reply
  Jacksons_mommy_
  28 december 2015 at 22:43

  Ik zou deze lekker voor mijzelf willen winnen ☺️ Ik zag al hele mooie goud kleurige hoesjes, zelfs eentje met glitters maar die is misschien wel TE glitter haha. Verder vind ik jou smile hoesje ook erg leuk!

 • Reply
  Mamafien
  28 december 2015 at 23:00

  Ik doe mee voor mezelf: ik had zoveel uitgegeven aan mijn nieuwe iPhone, dat ik wou besparen op het hoesje. Ik heb nu dus gewoon een simpel zwart hoesje uit de Hema, “gepimpt” met een Apple-sticker die ondertussen al vol krassen staat… Tijd voor een upgrade dus ?

 • Reply
  Stéphanie
  30 december 2015 at 18:30

  Oooh heb voor kerst en mn verjaardag een nieuwe Iphone gekregen van manlief <3 dus een hoesje zou super van pas komen!!!
  Zo veel keuze dus zou nog eens diep moeten nadenken ☺️

 • Reply
  Bernadette
  30 december 2015 at 23:21

  Oh wat een leuke hoesjes, zou mijn i-phone erg goed staan! 😉
  Ik doe graag mee en dan bestel ik er ook zeker 1 voor mijn lieve vriendin Daphne!

 • Reply
  Stephanie
  3 januari 2016 at 20:00

  Een laatste nieuwjaarscadeau voor mijn vriendinnetje Laurence die altijd voor mij klaar staat!❤️

Leave a Reply