Unicorns & Fairytales
storytel app - unicorns & fairytales
Boeken Educatief Educatieve tips Luisterboeken & muziekboeken My life Winactie & Give away

Verhalen beluisteren via Storytel; overal waar je wil & WIN

Ik ben opgegroeid met boeken. Ik verslind het ene na het andere boek. Overal in mijn huis vind je boeken. De laatste tijd hou ik ervan om informatieve boeken te lezen, maar ik vind het soms jammer dat ik ze niet overal kan meenemen. Ik heb nu enkele weken Storytel, een app met luisterverhalen op mijn smartphone. Nu is wandelen dubbel zo leuk.

Luisterverhalen via Storytel

Sinds enkele weken mocht ik de app Storytel gaan testen. Ik stond er in het begin een beetje kritisch tegenover. Welke boeken zouden beschikbaar zijn? Zou het wel fijn luisteren zijn? Zou dit mijn liefde voor fysieke boeken doen verdwijnen? Ik ben tot de conclusie gekomen dat fysieke boeken nooit uit mijn leven zullen verdwijnen en al zeker niet uit de kinderen hun leven, maar het is wel heel aangenaam om eens te luisteren naar een boek terwijl je in bad zit, onderweg bent naar ergens of wacht op iets. Vooral informatieve boeken hebben mijn voorkeur. Boeken waarin ik geïnteresseerd ben, maar liever niet wil aankopen. Ja, je kan natuurlijk altijd naar de bibliotheek gaan. Maar met Storytel heb je de luisterverhalen en e-books altijd meteen bij de hand. Je kan ze in no time even raadplegen en bespreken met een gesprekspartner.  En…. ik denk dat ik wel eens een luisterverhaal ga opzetten in de klas… 

Welke verhalen luister ik graag?

Voorlopig heb ik nog maar enkele luisterverhalen geprobeerd en ben ik me aan het toespitsen op verhalen over de ontwikkeling van kinderen. Omdat ik de laatste tijd heel erg bezig ben rond onderwijs, hoogsensitiviteit enz… Maar er staan ook boeken klaar voor de kinderen. Ik ben benieuwd wat ze ervan gaan vinden. 

Ook pareltjes zoals OMDENKEN, de meeste mensen deugen, SAPIENS enz vind je in de Storytel app, wat ik wel echt fijn vind. Het zijn hoogstaande boeken. Ook verschillende thema’s komen aan bod waaruit je kunt kiezen. Het enige nadeel is dat als de stem je niet aanstaat, het niet zo leuk is om naar te luisteren. Dat heb ik maar 1 keer gehad gelukkig. Dan klik ik weg. Helaas haha. 

Je kan dit op mijn Storytel profiel vinden

storytel app - unicorns & fairytales

WIN 3 maanden gratis Storytel

Ik mag van Storytel 4 mensen blij maken met een abonnement van 3 maanden. Nadien kan je dan beslissen of je verder gaat met het abonnement of niet. Je hebt dan in ieder geval wel al enkele maanden kunnen uittesten. 

Laat je weten waarom jij graag deze app test? 

Je kan meedoen tot en met 28 april 2021. Twee winnaars worden getrokken via de blog en twee winnaars worden getrokken via Instagram, waar je ook kunt meedoen. Succes! 

 

Ken jij Storytel al? Luisterverhalen, zou dat iets voor jou zijn? 

XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Nathalie
  22 april 2021 at 08:20

  Zo zalig!
  Ideaal met om tijdens de wandeling met onze kersverse dochter te luisteren..
  Boeken lezen is pure ontspanning, maar de laatste tijd heb ik letterlijk geen handen vrij. Dan lijkt dit een perfecte oplossing 😍

 • Reply
  Leen De Rycke
  22 april 2021 at 09:57

  Lijkt me leuk om te testen. Ik lees heel graag , ik verslond vroeger boeken, maar de afgelopen 2 jaar op een laag pitje, door veel pijnmedicatie kan ik me moeilijk concentreren op lezen. Dus hierbij waag ik mijn kans

 • Reply
  Kim
  22 april 2021 at 17:13

  Ik heb er al veel goeds over gehoord en lijkt me de ideale ontspanning

 • Reply
  Evi
  22 april 2021 at 17:53

  O ik ben verzot op boeken. Ik lees ze zowel op papier als via mijn e-reader. Luisterboeken zou ik zalig vinden tijdens mijn fietstochtjes op weg naar school of tijdens het lopen. Ik verorber momenteel vooral romantische boeken maar informatieve boeken ivm onderwijs, ontwikkeling van het kind of boeken om mezelf algemeen bij te scholen…

 • Reply
  Marian B
  23 april 2021 at 17:31

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Inderdaad een mooie manier om het eens te testen, ik doe graag mee.

 • Reply
  zwarte bak
  24 april 2021 at 07:05

  Ik hou van je schrijfstijl. Goed werk!

 • Reply
  Mykidsmycity
  26 april 2021 at 13:23

  Ik las vroeger heel veel,. Wat hield ik er van te verdwalen in een boek. Maar met 3 kindjes lijkt de energie me s avonds te ontbreken en val ik na enkele bladzijden al in slaap of vergeet ik wat ik net gelezen heb. Misschien is dit een soort gulden middenweg…

 • Reply
  alswemaarkunnenlezen
  27 april 2021 at 14:52

  Ik lees heel veel en beluister nu vaak podcasts tijdens het strijken. Ik wil wel eens uittesten of luisterboeken iets voor mij zijn.

Leave a Reply