Unicorns & Fairytales
schoolspullen naamtekenen - unicorns & fairytales
cadeautips creatief DIY juffen -en meestercadeau Knutselen knutselen rond een thema

Schoolspullen op een originele manier naamtekenen

Wil je de spullen van je kinderen op een leuke, maar andere manier naamtekenen? Of wil je gewoon spullen voorzien van een toffe quote? Met de Cricut kan dat allemaal. Kijk je mee? 

Schoolspullen naamtekenen met Cricut 

Ik liet mijn schoolspullen naamtekenen door Ninies Design, een vriendin die in samenwerking met mezelf toffe spulletjes voorziet van teksten, quotes, namen enz… Zij maakt dit met de Cricut Maker of Cricut Explore 3. Beiden supergoede toestellen. Maak je niet veel gebruik van andere materialen dan kan je de Cricut Joy gebruiken die ook goedkoper is. Superleuk als je veel cadeautjes wil maken. 

Alle Cricut producten vind je hier

Brooddozen en snackdoosjes 

Onze snackdoosjes en brooddozen kregen ook een naam. Super handig. Door de snijfunctie kan je uit speciale kleeffolie een naam laten snijden. Je kan dit maken in de Cricut App. Onze kinderen gaan zeker weten welk doosje van wie is.

schoolspullen naamtekenen - unicorns & fairytales

Turnzakken 

Ook bedrukte ze twee stoffen turnzakken die ik eens gekregen had. Dit kan trouwens ook op andere stoffen. Als je dus zelf turnzakken of zwemzakken hebt kan je die makkelijk personaliseren. Zeker met de Infused Ink die je gaat zien op de pennenzakken. Je drukt dan de inkt als het ware in de stof! 

schoolspullen naamtekenen - unicorns & fairytales

Pennenzakken

Heb je een saaie pennenzak ? Dan kan je die pimpen. Niet alleen met namen, maar ook tekeningen, quotes en meer. Wij hadden enkele stoffen exemplaren. Saaaaai! Maar Niki van Ninies Design nam ze mee en maakte ze met de Cricut veel leuker! Wij gebruiken ze thuis en natuurlijk neem ik mijn pennenzak mee naar de klas! 

pennenzakken pimpen - unicorns & fairytales

 

Nog meer pimp ideetjes

Zelf cadeautjes maken voor juffen en meesters met de Cricut

Je eigen spullen personaliseren en pimpen met de Cricut Joy

Back to school // 10 manieren om zelf een pennenzak, brooddoos tasje of turnzak te pimpen

 

Pin it 

Met de Cricut kan je nog veel meer schoolspullen naamtekenen. Het is echt een leuk toestel en het toestel kies je naargelang wat je er allemaal mee wil doen. Met de Cricut Maker kan je zelfs in leder snijden. 

schoolspullen naamtekenen - unicorns & fairytales

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply