Unicorns & Fairytales
saar soleares - unicorns & fairytales
moederschap Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

MUSTHAVE | Saar Soleares + WIN

Saar Soleares is een nieuw Nederlands biologisch verzorgingsmerk. De producten worden handgemaakt van biologische bloemen en bijenproducten in hun eigen pharmacy. Ze hebben momenteel 9 producten. Allemaal zijn ze mooi verpakt en ruiken ze heerlijk…

 

De eigenares van s a a r begon deze mooie producten te maken nadat ze haar dochter behandeld had met een natuurlijk receptje op basis van bijenwas. De exceem verdween na enkele weken en meer dan ooit was ze overtuigd van de kracht van natuurlijke middelen. Zo ontstond S a a r Soleares. Wil je graag meer weten over de ingrediënten dan klik je best hier. Ik testte 4 van deze mooie producten uit, al was het moeilijk kiezen. Ik zou ze gerust allemaal willen testen.

saar soleares - unicorns & fairytales

 

1. Facial oil { gezichtsolie }

saar soleares - unicorns & fairytales

Deze gezichtsolie is ideaal voor een optimale bescherming en laat de huid er fris en jong uitzien. Bovendien zou dit de perfecte olie zijn voor een gevoelige huid. Juist daarom heb ik hem gekozen. Ik heb namelijk sinds enkele jaren een zeer gevoelige huid gekregen. Waarom weet ik niet maar mijn moeder en grootmoeder hebben net hetzelfde probleem. Het zal aan de genen liggen. Vooral in de koudere maanden heb ik er last van. Wanneer ik een product op mijn gezicht smeer dan krijg ik allemaal van die rode vlekjes. Ik was dan ook zeer kritisch toen ik dit product gebruikte voor de eerste keer. Maar… ik stond er zelf versteld van maar het doet écht wat het belooft. Mijn huid zag er echt gezonder uit en ik had geen last van vlekjes. Ik kan deze olie dus gerust elke dag aanbrengen.

Klik hier om te zien waarvoor het allemaal goed is en wat erin zit.

saar soleares - unicorns & fairytales

 

2. Sleepy balm { slaapjes balsem }

saar soleares - unicorns & fairytales

Slaapjes Balsem bevat St Jan, een favoriet ingredient bij s a a r vanwege zijn kalmerende uitwerking op het gemoed. Na een drukke dag spelen en de wereld verkennen hebben kindjes soms moeite om weer tot rust te komen. Een beetje Slaapjes Balsem op voorhoofd, onder de voetjes en op het buikje wrijven voor het slapengaan zou hen beter helpen slapen. Nu hebben we best een goede slaper maar het kan nooit kwaad. Het ruikt mild naar lavendel en smeert gemakkelijk uit.

saar soleares - unicorns & fairytalesKlik hier om te zien waarvoor het allemaal goed is en wat erin zit.

 

3. Baby & child balm { baby & kindjes balsem }

saar soleares - unicorns & fairytales

Deze balsem beschermt en verzacht het gevoelige huidje tegen prikkelingen zonder de huid af te sluiten. Extracten van Propolis, Sint Janskruid en Calendula zijn de perfecte genezende combinatie voor huidkwaaltjes, zoals huidirritaties, insectenbeten, jeuk, waterpokken, berg, (luier) uitslag of een droog huidje. Wederom voelt deze balsem zacht aan, is doorzichtig en ruikt mild.

saar soleares - unicorns & fairytales

Klik hier om te zien waarvoor het allemaal goed is en wat erin zit.

 

4. Coughs & colds balm { hoestjes balsem }

saar soleares - unicorns & fairytales

Dit product koos ik omdat een verkoudheid en een peuter hand in hand gaan in de koudere maanden. Het is onvermijdelijk. Ik keek er dan ook niet van op dat Vince nog geen twee dagen na het ontvangen van dit product een verkoudheid kreeg. Het kwam dus meteen van pas en ik kon het gelijk uittesten. Het zou verwarmend en slijmoplossend werken zodat het neusje weer vrijkomt en je baby beter kan slapen. Ik smeerde de balsem op Vince zijn borstje, rugje en onder de voetzooltjes. Vince sliep als een roosje en werd ‘s nachts niet wakker. Dit wordt een vast productje in de verzorgingsdoos! Het is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden.

saar soleares - unicorns & fairytales

Klik hier om te zien waarvoor het allemaal goed is en wat erin zit.

 

Mooie producten 

Ze zijn niet alleen natuurlijk, ze zijn ook mooi. Zo mooi dat ik ze zelfs een plekje heb gegeven in de kamer van Vince zodat ik ze zeker niet vergeet op te smeren. Leuke potjes met mooie etiketten. Het oog wil ook wat en dat heeft S a a r goed begrepen. Ik hou ervan. En jij?

saar soleares - unicorns & fairytales

saar soleares - unicorns & fairytales

saar soleares - unicorns & fairytales

 

<<<< WIN WIN WIN >>>>>

Zou jij deze producten ook graag thuis uitproberen? Ik mag een setje met deze 4 heerlijke producten weggeven aan een lezer. Je kan meedoen op 3 manieren. Alle namen gaan in een pot en Vince of ik trekken de winnaar er op 16 oktober uit. Ik maak de winnaar graag bekend op mijn facebookpagina.

Hoe kan je meedoen? It’s easy peasy! 

Je kan via 3 manieren meedoen en je mag zoveel meedoen als je wil. Elke keer je meedoet komt je naam in de pot terecht. Laat onder deze blog , op Facebook of instagram (onder de foto van de winactie) een berichtje na voor wie je deze producten wil winnen. Verder hoef je niets te doen. Je mag natuurlijk altijd vrienden op de hoogte brengen.

Wil je een extra kans dan mag je de berichten ook delen (maar dat hoeft dus niet). Je naam komt dan nog een keer extra in de pot.

 

Wat vinden jullie van deze producten? Kende je ze al? Wil jij ze graag uittesten? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Sybile
  9 oktober 2015 at 07:38

  Ik doe mee en zou graag de prodcten willen schenken aan mijn beste vriendin voor haar dochter, mijn metekindje?? behalve de olie, die is dan voor de mama☺️

 • Reply
  Sterre Tijl
  9 oktober 2015 at 09:02

  Klinkt goed! Mijn oudste heeft een hele onrustige huid waar hij jeuk van heeft en jongste veel verkouden, dus zou het heel graag uitproberen!

 • Reply
  Kristin
  9 oktober 2015 at 12:33

  ik doe mee! Deze producten willen we zelf wel eens testen! ?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  9 oktober 2015 at 12:57

  Ik vind de vormgeving echt prachtig. Alleen daarom al zou ik deze producten echt zo kopen.

 • Reply
  Isabel
  9 oktober 2015 at 19:38

  Als ze zo goed zijn dan dat ze eruit zien… Ik wil graag deelnemen om mijn zus en mama te verrassen!

 • Reply
  Nathalie
  9 oktober 2015 at 20:26

  Ik doe mee om mijn 2 kleine prutskes te kunne verwennen met deze producten. Voor mijn zoon met droge plekjes en onrustige nachten… En mijn flinke dochter als ze 6m is natuurlijk! Top!!!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  9 oktober 2015 at 22:04

  Ik doe graag mee, voor mezelf als dat mag. Vooral omdat het zo mooie potjes zijn!

 • Reply
  anita kempenaers
  10 oktober 2015 at 21:14

  doe graag mee voor mijn schoondochter heeft twee zoontjes

 • Reply
  harry brants
  10 oktober 2015 at 21:15

  zou dit graag aan mijn schoondochter geven voor haar zoontjes

 • Reply
  Veronique
  11 oktober 2015 at 10:38

  Zeker een musthave! Love organic! Ik doe mee!! ??????

 • Reply
  merel
  12 oktober 2015 at 21:20

  Ik doe graag mee om hem cadeau te geven aan een vriendin die niet lang geleden een dochtertje heeft gekregen, en de kleine heet Saar. Dus dit is een perfect cadeautje 😀

 • Reply
  Carlijn
  12 oktober 2015 at 21:25

  Wat een mooie producten! Ik doe graag mee voor mezelf en m’n dochter Saar! Hoe toepasselijk ?

 • Reply
  ann
  13 oktober 2015 at 14:36

  Wat een fijne productjes! Die willen we graag uittesten 🙂

Leave a Reply