Unicorns & Fairytales
play-doh - unicorns & fairytales
Diary

Diary 74

Deze week was er een zieke bende thuis. Vince kreeg een dubbele oorontsteking en keelontsteking en mocht een hele week niet naar school gaan. Zelf had ik een lastige verkoudheid maar had ik er voor de rest niet veel last van. Ik ging op donderdag naar de opening van een hele leuke pop-up in Antwerpen. Een aanrader voor wie gaat Kerstshoppen binnenkort ! Uiteraard kwam ook de Sint langs bij ons thuis en zo eindigde de week met veel plezier!

 

Zieke bende

Niet leuk en zo zielig. We gingen de week voordien al naar de dokter en dan was het nog een virusje. Maar dat virusje werd snel erger. Vince zag er echt niet goed uit, had koorts, een dubbele oorontsteking en keelontsteking. Echt heel zielig. Hij was flauw, wou mama en is zelfs voor de eerste keer in slaap gevallen op de zetel, iets wat hij nog nooit gedaan heeft. Gelukkig begon na anderhalve dag de antibiotica zijn werk te doen en werd hij weer terug de vrolijke Vince.

 

VTech Bloggerkampioenschap TakeOver! Ik heb jullie stem nodig!

Donderdag mocht ik het instagram account van VTech overnemen! Superleuk om te doen… Al moest ik wel een grote foto verwijderen omdat dit niet gezien werd als 1 foto (ik had twee grote foto’s geknipt in kleine stukjes waardoor je een raster krijgt, geen idee of je het begrijpt) en zijn zo mijn leuke weetjes verdwenen. Dit was een opdracht voor het bloggerkampioenschap waar ik aan meedoe. Op 6 december (morgen) kunnen jullie allemaal beginnen stemmen. We moesten iets doen rond het thema Sinterklaas. Wij zamelden speelgoed in voor het goede doel en vulden zo deze laatste opdracht in. Vergeet je niet op mij te stemmen morgen? Dat zou superlief zijn…

 

Pop Up CDKN_official

In de Stadsfeestzaal in Antwerpen (Hopland 31) is er een leuke popup store! Maar liefst 9 leuke Belgische merken kan je daar bewonderen.
CDKN_official, Zwei-Weg, Setareh, Lie O. Knitwear, KDWoodlights, Nomo Home, Boeckie, Kids with flair en TinyMagic.

Kids With Flair kennen jullie ongetwijfeld al van mijn blogs. Een webshop met leuke kinderspullen en een zeer uitgebreid assortiment. Leuk dus dat ze nu ook een eigen plekje hebben waar mensen en voorbijgangers hun kunnen spotten.

fullsizerender-280

fullsizerender-286

Een heel fijne ontdekking was TinyMagic. Een creatieve (lieve) dame die erg leuke on-the-go naaisels maakt om kinderen bezig te houden. Zo is er het leuke autospeelmatje dat je kan oprollen, meenemen en wassen in de wasmachine (€19,95) . Voor de meisjes een superschattig hair clip holder (€14,95).

fullsizerender-284

fullsizerender-283

 

CDKN waren de meiden achter de Pop Up en hebben een superleuk label: sweaters en shirts met quotes to die for. Ik heb er wel enkele leuke gezien! More to come…

fullsizerender-285

fullsizerender-281

 

Geen adventskalender, dan maar kleine pakjes

Door alle voorbereidingen voor de baby en de komst van Sinterklaas ben ik de advent uit het oog verloren. Ik wou eigenlijk heel graag zelf een kalender maken. Maar goed, dat is er niet van gekomen. Al had ik wel allemaal kleine pakjes gemaakt voor Vince om uit te pakken. Ik dacht aan een kalender waar hij december kan schrappen en wanneer er een cadeau staat mag hij een cadeautje uit de mand kiezen. Ik moet er nog eens over nadenken… Volgend jaar beter voorbereiden dus!

 

Maak je zichtbaar in het verkeer – Actie Q8

Q8, gesteund door het BIVV, helpt ons kinderen beter zichtbaar te maken in het verkeer en doen een actie. Ze willen er echte verkeerssuperhelden van maken. Van 5 tot 12 december kan je in alle Q8 stations met shop in België fluohesjes kopen voor kinderen tussen 2 en 12. Wij gaan alvast ons hesje pimpen en worden zo superhelden! Wil jij ook een hesje pimpen of je kind goed zichtbaar maken in het verkeer? Lees dan mijn blogpost over zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer.

 

De Sint kwam langs

Vince zette zaterdagavond zijn schoentje en zondagochtend gingen we kijken of er iets in de schoen lag. De Sint en zijn Pieten hadden toch wel de Play-Doh Town gebracht zeker! En ook een ton met schroefjes en vijsjes. Al was het eerste wat Vince deed een stuk chocolade verorberen… hahaha. Nou ja, het is feest hé. Nadien heft hij meer dan een uur gespeeld met de Play-Doh. Normaal kan hij zich niet zo lang concentreren maar blijkbaar is dit wél iets voor hem. Hij wou zelfs niet opruimen toen we gingen eten. Nadien MOEST papa met hem spelen. Hij heeft dus eigenlijk een halve dag met de Play-Doh gespeeld. Na zijn slaapje moesten we gaan uiteten en ons klaarmaken…

play-doh - unicorns & fairytalesplay-doh - unicorns & fairytales play-doh - unicorns & fairytales play-doh - unicorns & fairytales play-doh - unicorns & fairytales play-doh - unicorns & fairytales

 

 

Hoe was jullie week? Wat heeft de Sint gebracht? 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply