Unicorns & Fairytales
Baby musthaves moederschap zwangerschap

Getest: de nieuwe pampers baby dry + VLOG

De pampers Baby Dry zijn vernieuwd. Dat wilden wij natuurlijk meteen even uittesten want wij gebruiken al 2,5 jaar de Pampers Baby Dry voor ‘s nachts. Ik maakte er meteen even een filmpje van zodat jullie allemaal kunnen meevolgen. 

 

Wat is er veranderd ?

Wel, de voornaamste verandering zijn de absorberende kanalen. Voordien was het één geheel. In die kanalen zitten kleine microparels (dat is dus echt zo en ik heb ze al in de wasmachine gehad, lees mijn blog over zwangerschapsdementie maar) die too 30 keer hun eigen gewicht kunnen absorberen. Ze houden het vocht vast waardoor de luier droog blijft. Die 3 banen zorgen ervoor dat het beter verdeeld wordt over de luier waardoor hij minder zwaar aanvoelt voor de kinderen.

pampers baby dry - unicorns & fairytales

Getest

Ik heb het zelf getest door zelf water in de twee pampers te gieten en te vergelijken. Je kan het allemaal volgen in het filmpje. Natuurlijk heb ik de test ook gedaan door Vince de pamper aan de doen ‘s nachts. Het is wel degelijk zo dat de luier minder zwaar aanvoelt en dat de pipi gelijkmatiger verdeeld is. Vince blijft droog al wil dat niet zeggen dat hij nog nooit een ongelukje heeft gehad. Je moet ervoor zorgen dat ze randjes aan de billen altijd naar buiten gekeerd zijn als je de pamper aandoet. Bij hevige buikloop kan er natuurlijk ook een ongelukje gebeuren. Maar eerlijk waar: ik ben er héél tevreden over. Ik heb ze ook in andere maten en ga ze ook blijven aanschaffen voor ‘s nachts.

De prijs

Ik heb goed nieuws voor jullie want de prijs is niet veranderd. De pampers zijn gewoon vervangen door het verbeterde exemplaar. Natuurlijk beslissen de winkeliers nog steeds zelf wat ze vragen maar dit zijn de aanbevolen prijzen voor de Pampers Baby Dry pakketten.

image001

 

Welke luiers gebruik ik?

Wel, zoals ik al zei zweren we bij ‘Pampers’ ‘s nachts en ook toen Vince een baby was hebben we de Pampers gebruikt. Ook in het ziekenhuis krijgen we dit merk aangeboden. Het handige is dat die indicatoren hebben zodat je weer wanneer de luier volgeplast is. Ik ben er altijd zeer tevreden over geweest. Nog steeds. We zijn, toen Vince was ouder werd, overgestapt op andere luiers overdag. Je kan mijn blog over verschillende luiers wel een keer lezen. Maar zoals ik al eerder zei hangt dit ook allemaal van kindje tot kindje af. Op bol.com lopen vaak acties, alsook in het Kruidvat waarbij de met Pampers vaak bulkkoopjes kan doen. Heel interessant! Ik kan zeker ook deze nieuwe versie van Pampers aanraden. De drie banen doen uitstekend werk…

 

 

pampers baby dry - unicorns & fairytales

 

Welke pampers gebruik jij?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply