Unicorns & Fairytales
Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales
Baby musthaves Musthaves speelgoed voor kinderen van 1 jaar Spelen

Een nieuwe vriend voor baby broertje

Ook de Sint is al voor Vince zijn broertje gekomen. Hij heeft George gebracht, familie van de Lilliputiens. George is een superleuk groot activiteitenkussen, heel zacht en leuk om mee te spelen. Hij is nieuw en klaar om de babykamers te vullen.

 

George, het activiteitenkussen

George is een grote zachte vos. Zijn hoofd maakt een klokjesgeluid, er hangt een spiegel aan zijn lijfje, heeft ringen waarmee de baby kan spelen, een opbergvakje met rammelaar en een staart die knispert. Kortom alles wat een baby maar kan boeien. Anders dan anders en echt om mee te knuffelen. Hij is maar liefst 95 cm lang en ideaal om de baby te ondersteunen in de box of op een babymat. Het kussen groeit als het ware met de baby mee want eerst dient hij als steun, dan als speelgoedje en nadien als groot knuffeldier op het grote bed. Voor meisjesbaby’s die liever geen vosje hebben is er ook Louise. Hetzelfde principe maar een ander diertje.

Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales

Lilliputiens, verwondering…

George is onderdeel van de nieuwe collectie van Lilliputiens. Wij hebben ook het Smart Wonders boek.

Dit zeggen ze zelf: Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten… ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, … dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.

Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales

Vince heeft er een dikke vriend bij

We konden hem welgeteld 1 dag in de wieg laten liggen. Toen kon Vince het niet meer uithouden en wou George bij zich hebben. Er was meteen een klik. George moest mee in de auto en hij moest ook mee in zijn bed slapen. “Kijk, George, dit is mijn grote bed”, zei hij tegen hem. Hoe lief is dat?! Je ziet dus dat George best voor wat oudere kinderen kan. Geen idee of kleine broer ooit George nog terug krijgt.

fullsizerender-339Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales Lilliputiens activiteitenkussen - unicorns & fairytales

Wat vinden jullie van ons nieuwe aanwinst? Ken jij Lilliputiens? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sofie Dauw
    6 december 2016 at 09:53

    Mijn 2 kinderen zijn verzot op lilliputiens. Walter het draakje, Liz het lieveheersbeestje en Nicolas de wolf circuleren allemaal in huis in allerlei gedaantes. Van knuffeldoek tot poef, van spaarpot tot trekmuziekje… Toppie!

Leave a Reply