Unicorns & Fairytales
corine de farme - unicorns & fairytales
cadeautips fashion mama fashion musthaves Gezondheid / Health lifestyle musthaves moederschap Musthaves My life Webshoptips Winactie & Give away

Corine De Farme: Heerlijke producten voor baby & mama (+WIN)

Ik hou enorm veel van lekker geurende producten die ook goed zijn voor de huid. Wanneer iets goed is blijf ik er ook wat bij hangen. Thuis hebben we enkele merken waar we steeds naar teruggrijpen. Een van die merken is Corine De Farme en nu mag ik twee lezers héél blij maken

Corine De Farme

Ik leerde Corine De Farme beter kennen tijdens een persbezoek aan één van mijn favoriete persbureaus. Zij vertegenwoordigden dit merkje en op een dag kregen we er staaltjes van mee. Eigenlijk heel toevallig had ik het miscellaire water van Corine De Farme blijkbaar al thuis maar zonder echt op het merk te letten. Ik kocht het in het Kruidvat en was er heel tevreden over. Ondertussen gebruik ik dat al enkele maanden dagelijks om mijn gezicht te reinigen. Ik heb nl. een heel gevoelige huid. Ik kan niet zomaar tegen alle producten. Hun reiniger voor make-up is bijvoorbeeld voor mij niet ideaal. Die is wat meer olieachtiger. Corine De Farme is in verschillende bekende winkels zoals Kruidvat en Carrefour verkrijgbaar en is zeer betaalbaar. Ik kan eerlijk gezegd niet meer zonder de grote bus miscellaire water en de groene versie van de babyproducten is hier favoriet. De geur is HEERLIJK!

corine de farme - unicorns & fairytales

Babylijn

Ze hebben een heel leuke baby -en kinderlijn. Een erg uitgebreid assortiment van verschillende verzorgingsproducten voor verschillende huidtypes. En de geuren zijn heerlijk. Ik blijf het maar herhalen. Ik gebruik ze vaak voor mezelf ook. Je hebt er voor verschillende huidtypes. Wij testten alvast de onderstaande producten. Onze favo: de groene!

corine de farme - unicorns & fairytales

Kinderlijn

De babyproducten zijn eigenlijk vaak ook voor kinderen en volwassenen te gebruiken (dat staat er ook op) maar de grotere broers of zussen die fan zijn van Frozen of Cars die zullen de speciale producten ook wel heel tof vinden. Omdat hun favoriete karakter erop staat natuurlijk.

corine de farme - unicorns & fairytales

Corine De Farme voor volwassenen

Ze hebben dus ook erg leuke en goede producten voor volwassenen die eveneens zeer lekker ruiken. Zo ben ik gek van Monoï. Tijdens de zomermaanden had ik ook de zonnemelk met de Monoï geur. Zoveel nostalgie. Ik herken de geur van vroeger. Ook voor de intieme zones hebben ze producten! Mijn werkpunt: mijn lichaam insmeren met bodymilk. Ik heb een heel droge huid en ja…we worden er niet jonger op. Ik was een winnaar van de MOM BLOG AWARDS 2017 en we kregen een cadeaupakket van Corine De Farme (ikke blij natuurlijk want mijn miscellaire water was op en dat zat erin!). Daar zat ook een bus bodymilk in en een groot voordeel daar is dat het met een drukpomp is. Zo is het makkelijk even met enkele pompjes crème te nemen na de douche. Ik laat het dan ook in het zicht staan. Geen gedoe met potjes nemen, opendraaien en dichtdoen met vettige handen… Voorlopig hou ik het vol. Yes!

corine de farme - unicorns & fairytales

WIN! Cadeautje(s) voor onder de Kerstboom?

Goed nieuws voor diegenen die nieuwsgierig zijn geworden , wie een leuk cadeau zoekt voor onder de Kerstboom (voor een vriendin, partner, baby, kind…) of voor wie het gewoon eens zelf wil testen. Ik mag maar liefst 2 pakketjes weggeven.

Een baby/kind-pakket met 5 producten naar keuze 

of

Een mama verwenpakket met 5 producten naar keuze 

 

HOE WINNEN?

 1. Neem eens een kijkje naar de Corine De Farme producten en kies een pakket, laat het me weten voor welk pakket je mee wil doen. Of misschien beiden?
 2. Stel ZELF je pakket samen!! Je mag zelf kiezen welke producten je wil ontvangen!
 3. Tag iemand
 4. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook om op de hoogte te blijven

 

WINNAARS ZIJN  VDS WENDY en CINDY WAEGEMAN

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  Anna
  23 november 2017 at 20:09

  Wat een geweldige actie!!! Ik zou voor een babypakketje gaan…!
  😍😍

  Facebook: An Na

 • Reply
  Florence
  23 november 2017 at 20:49

  Ik verkies het mama verwenpakket, omdat ik zelf (nog) geen kindje heb.
  Als ik zou winnen, zou ik het pakketje geven aan m’n allerliefste mama. De badproducten zouden haar zeker bekoren!

 • Reply
  Misty Dg
  23 november 2017 at 21:16

  Ik doe graag mee voor het kindpakket.
  Voorlopig nog Babyproducten genoeg liggen, mijn dochtertje is ondertussen 2 jaar gepasseerd.

 • Reply
  kristel
  23 november 2017 at 21:32

  Wow je schrijft er zo lovend over dat ik het graag zelf wil proberen. Ik ga voor een baby/kind pakket. Dochter van 9 weken en dochter van 3 jaar.
  Deze producten lijken me erg fijn:
  – verzorgingsmelk groen baby
  – reinigend water groen baby
  – parfum minnie Mouse
  – douchegel tinkelbel
  – shampoo prinsessen

 • Reply
  trotsema fati
  23 november 2017 at 21:45

  Weer een toffe actie!! Ik doe graag mee! Ik waag een kans op baby/kids pakket voor mijn engeltje van 7 maanden en mijn andere 2 schatten.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  23 november 2017 at 21:47

  wat een heerlijke verwennerij

 • Reply
  Oma Will
  23 november 2017 at 22:08

  Wat een fijne winactie van heerlijk geurende producten.
  Omdat mijn vijf kleinkinderen vaak bij mij logeren , kan ik niet genoeg douchegel in huis hebben.
  En de Dames en de heer hebben zo hun eigen wensen .
  Daarom ga ik voor een kindpakket.
  Frozen, Cars, Winnie, Prinsessen en Princesse Sofia douchgel.
  Allemaal hun eigen merk, zoals je ziet.
  IK heb om privéredenen geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  Hopelijk mag dat ook en kan ik een kansje wagen.

 • Reply
  Marian Zw
  23 november 2017 at 22:23

  Wat een fijne producten, ik zou deze kiezen:
  Bain Moussant au Thé vert – 1 Litre
  Superontwarrende spray Tinkelbel
  Intieme Douche Lichaamsverzorging en Prebiotische Intimiteit 250 ml
  Extrazachte douchegel lichaam en haar Cars
  Extrazachte shampoo met hydraterend extract van amandelbloesem

 • Reply
  Wendy
  23 november 2017 at 23:48

  Bedankt voor je review, en voor deze superleuke wedstrijd!
  Bij kerst trekken we steeds een lotje, en mijn getrokken lotje is voor mijn nichtje van vijf, dus het zou super zijn mocht ik een kindpakket winnen :-). (Ik had nog geen inspiratie (speelgoed heeft ze al genoeg!), dus het zou mij goed uitkomen als ik win – )

  Mijn gekozen producten zijn:
  – Eau de Toilette Frozen
  – Superontwarrende spray Tinkelbel
  – Extrazachte douchegel lichaam en haar Prinsessen
  – Extrazachte ontwarrende shampoo Prinsessen
  – Extrazachte douchegel lichaam en haar Frozen

  (Ik volg op facebook, instagram, twitter, pinternest en youtube)

 • Reply
  Marian B
  24 november 2017 at 09:37

  Wat een fijne producten! Moeilijk hoor kiezen, bijna alles lijkt me wel fijn 😉 Zelf kan ik wel wat gebruiken, maar een baby/kind pakket zou ook fijn voor de kinderen. Ik wacht nog even af, mocht ik de gelukkige zijn dan maak ik mijn definitieve keuze!

 • Reply
  Vincent
  24 november 2017 at 16:02

  Wat een fijne actie! En een leuke blogpost! X

 • Reply
  Claudia Diependaal
  24 november 2017 at 23:58

  Ik doe heel erg graag mee voor het baby-kind pakket. Wat een fijne actie!

 • Reply
  cindy
  26 november 2017 at 20:45

  Ooohhh wat een heerlijke winactie,
  voor de feestdagen een leuk cadeautje onder de kerstboom, wat een leuke traktatie.
  Voor mijn dochtertje en mezelf lekker geurende verwennerijen,
  Dit voor hemelse bad partijen.
  Genieten met volle teugen,
  een pakketje om je op te verheugen.
  Mijn dochtertje gaat dit super vinden een douchegel van frozen,
  oja daar zal ze van geluk heel hard van blozen,
  dan is ze zelf mijn lieve prinses,
  ja echt waar dit wordt echt een succes.

  – Extrazachte douchegel lichaam en haar Frozen
  – Eau de Toilette Frozen
  – Ontwarrende glansspray Frozen
  – Zuiverende verzorgende douchegel met Cranberry
  – Verfrissende micellaire gel

 • Reply
  melissa van stipdonk
  28 november 2017 at 10:07

  Wat een verwennerij zeg. Ik doe mee voor het babypakketje om mijn schoonzus te verrassen die nog niet alles compleet heeft voor de babyuitzet:
  Kalmerende luiercrème met zinkoxyde
  Zachte shampoo met kalmerende Calendula
  Vette wasgel lichaam en haar met calendula
  Hydraterende verzorgingsmelk met kalmerende calendula
  Billendoekjes Sensitive zonder parfum met kalmerende Calendula

 • Reply
  Cindy Framke
  28 november 2017 at 21:11

  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee voor het baby/kind pakketje. Zullen mijn dochtertjes helemaal geweldig vinden.

 • Reply
  Cindy Framke
  28 november 2017 at 21:25

  Oeps zag dat je ook je keuze al moest doorgeven 🤗 mijn keuze zou zijn:
  – douchegel van frozen
  – shampoo van frozen
  – douchegel van prinsessen
  – shampoo van prinsessen
  – antiklitspray van disney rapunzel

Leave a Reply