Unicorns & Fairytales
Diary

Diary 64 | 5 foto’s, 5 gedachten

Soms zijn er zo van die weken dat er eigenlijk niet heel veel interessants is gebeurd. Ik maak altijd wel foto’s dus is het af en toe leuk om gewoon mijn 5 favoriete foto’s te laten zien en er kort iets over te vertellen. 

 

Best friends

fullsizerender-124

Vrienden in het leven is zo belangrijk. Ze zijn de familie die je kan uitkiezen vind ik. Je échte vrienden, die je steunen door dik en dun, die er altijd zullen zijn en die jou nemen hoe je bent met alle positieve en negatieve kanten, die kan je op 1 hand tellen. Maar gelukkig mag ik zeggen dat ik wel zo’n aantal mensen in mijn leven heb. Mijn petekind Robin is de beste vriend van Vince. We spreken geregeld af. Wij doen liever activiteiten samen dan apart met het gezin (al moet dat natuurlijk kunnen!) en dus zien ze elkaar vaak. Het zijn dikke vrienden en af en toe ook wel eens ruziemakers maar ze hebben plezier. Deze week begon Vince plots te huilen bij de onthaalmoeder en toen ze vroegen wat er was zei hij “Ik wil Robin zien…”. Hoe lief is dat !?

 

Nieuwe smaakjes testen

img_4464

Plots ging de bel. Ik deed open en zag een superlieve dame staan met een leuk zakje in de hand. Ik kreeg twee nieuwe smaakjes van Sodastream om te testen en ja… ik kon het natuurlijk niet laten. Sodastream heeft heel veel nieuwe smaakjes op de markt maar ik moet zeggen dat bloedappelsien nu tot mijn top 3 behoort…

 

Spelen?

img_4436-1

Vince is helemaal zijn mama: 5 minuten en dan alles beu zijn. Hij speelt zo moeilijk “alleen” met iets. Als hij dan al eens vertrokken is (dan denken we: yes!) dan houdt hij het amper 10 minuten vol. Dat is nog veel zelfs… Prutsen en prullen dat kan hij wel. En op de iPad naar klokken zien. Ja vraag me er niet naar…  Maar ach, het zal wel komen zeker?

 

Ontbijten

fullsizerender-126

Nu ik thuis ben is het heerlijk ‘s morgens (tot Vince naar school moet.) Geen rush, geen druk, gewoon opstaan wanneer Vince wakker is en alles rustig doen. Eerst drinkt Vince zijn groeimelk. Dan gaat hij gezellig in de zetel zitten en kijkt hij meestal (tot zijn fles leeg is) naar de TV. Dat kan Netflix zijn of Nickelodeon. Wanneer zijn fles leeg is, is hij de televisie beu en begint hij wat rond te lopen en te spelen (?) of vraagt hij of hij naar de filmpjes op mijn telefoon mag zien. Nadien eet hij een boterham of wat cornflakes. Heerlijk, zo in een nieuw huisje. Levert ook een mooi plaatje op… Niet?

 

Bijna 25 weken zwanger

fullsizerender-125

Ik heb bijna geen foto’s. Eigenlijk vind ik dat best jammer. Ik deed een poging tot een selfie in de spiegel maar man…dat is best moeilijk hoor. Het was trouwens ook al laat. Ik kon niet slapen. Dat heb ik tegenwoordig wel meer. Deze foto kwam er als beste uit. Begint toch al een aardig buikje te worden! Nog 3 maanden…

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Nele
  26 september 2016 at 15:51

  Je buik is al een hele buik. Prachtig kleedje heb je aan of is het een babydoll? C u soon.

  • Reply
   Nathalie
   26 september 2016 at 20:21

   Dat is een slaapkleedje ja :))) hahaha

 • Reply
  Delphine
  26 september 2016 at 22:10

  Hé, ik ben 26 weken zwanger, we zijn dus voor dezelfde periode uitgerekend. En ook weer een jongetje 😉
  Hopelijk verloopt je zwangerschap vlot!
  En ook nog: mooie tafel!

Leave a Reply