Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 45 korte nachten

Tegenwoordig slaapt Vince enorm weinig. We hadden deze week heel weinig slaap. Ik kocht daarom iets heel toepasselijk in de H&M online store. Waarschijnlijk nog menig andere mensen ook. Maar wel heel leuk.

Korte nachten

Korte nachten, zo kan ik mijn week het beste omschrijven. Manlief stond ook met de vroege shift dus iedereen had weinig slaap. Vince wordt altijd tussen half 5 en half 6 ‘s morgens wakker tegenwoordig. Geen idee hoe dit komt maar hij is dan klaarwakker. Hij leert wel veel bij op korte tijd dus misschien is het weer gewoon een periode. Voor mama en papa minder leuk want wij hebben de verkoudheid van Vince over gekregen. Laat het zonnetje maar komen, ik heb dringend vitamientjes nodig.

Bij H&M kocht ik deze shirts voor ons allemaal. Ik denk heel toepasselijk… Wie nog? Dan richten we een clubje op… haha.

hmprod-7 hmprod-6

 

Het weer is enorm slecht en dat werkt echt op het humeur vind ik. Ik wil kunnen buitenspelen! Onze spullen van Little Tikes zijn geleverd en ik wil ze kunnen gebruiken. In plaats daarvan gaan we maar koken en met de nieuwe aanwinst spelen. Over deze unieke flexibele autobaan lees je heel snel meer op mijn blog.

way to play - unicorns & fairytales

 

In het weekend gingen we naar vrienden. Ondanks dat het weerbericht zei dat het slecht weer ging worden viel het best wel mee en konden we buitenspelen.

IMG_9549

FullSizeRender 1452

FullSizeRender 1456

FullSizeRender 1464

FullSizeRender 1458

De laatste dag van de koude week werd een mooie zonnige dag. We sloten hem af op de kinderboerderij! Nu gaan we een mooie week tegemoet én hebben we twee vrij dagen op het einde van de nieuwe week. Yes!

FullSizeRender 1459

FullSizeRender 1467

FullSizeRender 1440

Hebben jullie genoten van de zon? Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Tine
  2 mei 2016 at 07:52

  Welke kinderboerderij is dat?

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  2 mei 2016 at 12:45

  Als het weer nog beter gaat worden gaat hij moe zijn van de buitenlucht 😉

  coole shirtjes!

  • Reply
   Nathalie
   11 mei 2016 at 13:00

   Thanx Ilse, bij Vince maakt het weer niet echt uit heb ik al gemerkt hahaha

 • Reply
  Bouke
  2 mei 2016 at 18:37

  Super shirts. Ik heb de hoop op beter nachten al lang opgegeven. Sam gaat sinds 11 april naar school. Iedereen zei mij “nu zal hij wel slapen” Niets van. Wij staan snachts nog altijd meerdere keren op en vn lang slapen komt er ook niet veel van in huis. Zo’n shirt zou hier ook niet misstaan. ☺

 • Reply
  ohmymacushla
  2 mei 2016 at 21:40

  Wat krijgt Vince toch een mooie bos haar! Prachtig! Is de meivakantie al voorbij in België, of heb je ook nog een weekje? Er komt gelukkig beter weer aan!

  • Reply
   Nathalie
   11 mei 2016 at 12:59

   Ja enorm hé. Het groeit echt snel met die krulletjes. Dat heeft hij van mij denk ik… De vakantie is al voorbij bij ons. De eerstvolgende is de zomervakantie.

Leave a Reply