Unicorns & Fairytales
bulk 10-daagse - unicorns & fairytales
moederschap Musthaves Webshoptips

Bespaar op pampers en speelgoed met de bulk 10-daagse van Bol !

Slim kopen is wachten op koopjes. Ik hou heel vaak Bol.com en promoties en acties in de gaten voor bepaalde producten. Vaak gaat het dan om meerdere producten maar het zijn toch producten die je kan gebruiken dus heb ik ze als reserve. Luiers (pampers) is zoiets. Ook speelgoed: cadeautjes inkopen voor tijdens de feestdagen en voor verjaardagen. Vanaf vandaag loopt maar liefst 10 dagen lang een promotie. Nuis het dus de moment om je voorraad in te slaan! 

 

Korting op pampers

Tijdens de Bol bulk 10-daagse kan je tot 50% korting genieten op maandboxen van Pampers. Ook zijn er kortingen op bollendoekjes. Dus, mama’s en papa’s met kids of toekomstige kinderen: sla je slag. Ik ga alvast voor de toekomstige baby wat pampers inslaan.

Pampers korting

 

Korting op speelgoed

Ook op speelgoed is er een fikse korting. Zo is het buitenspeelgoed van Little Tikes , Playmobil en nog veel meer andere merken extra scherp geprijsd. Speelgoed dat ik erg kan aanraden. Lees hier ook mijn blog over het buitenspeelgoed van Vince. Wij hebben zelf veel van Little Tikes en zijn er erg tevreden over. Vaak koop ik al cadeautjes voor nichtjes, neefjes, vriendjes en voor Vince om te geven als het Sinterklaas is, Kerst of wanneer ze verjaren. Wat geeft het dat het een tijdje in de kast verstopt staat?

bulk 10-daagse - unicorns & fairytales

Kinderwagens en accessoires

Ook op kinderwagens en accessoires is er 20% korting. Ideaal voor wie nog geen uitzet heeft of graag accessoires voor een bestaande buggy wil. Neem alvast een kijkje.

bulk 10-daagse - unicorns & fairytales

En nog veel meer…

Natuurlijk draait de bulk-10 daagse om meer dan alleen kinderspullen. Ook andere producten zijn sterk afgeprijsd. Zo kan je schoonmaakmiddelen ook goedkoper kopen, leuke hebbedingen en … see for yourself. Interieur, media, dierenspullen en veel, veel meer!  Ik ben alvast aan het kijken op bol.com want ik heb wel een voorraad pampers nodig! Komaan, je hebt 10 dagen de tijd…

 

Bulk 10-Daagse

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply