Unicorns & Fairytales
Papu Giveaway - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids outfit inspiration Winactie & Give away

Papu Giveaway – hosted by URBANminiSHOP and me

Het is Paasmaandag, Unicorns & Fairytales heeft 1K volgers bereikt op Facebook , URBANminiSHOP bijna 2K en Papu heeft zijn nieuwe collectie SS16 voorgesteld. Redenen genoeg volgens mij om een klein feestje te houden met een grote giveaway. Oh yes baby, we hebben weer een te gekke winactie klaar. Lees je even mee? * It’s Easter monday, Unicorns & Fairytales reached 1K at Facebook, URBANminiSHOP 2K and Papu launched his new collection. Do you need more reasons to have a little party with a huge giveaway? Oh yes, we have a great giveaway for you. Read with me!

 

Deze week is de nieuwe collectie bij URBANminiSHOP binnengekomen. Ik schreef al eerder over de nieuwe collectie SS16 van Papu. Alles draait rond feest. Het zomergevoel komt boven wanneer je de collectie bekijkt. Kleurrijk, prints en enkele basic stukken. Allemaal veelbelovend. Nu heeft Papu speciaal voor de lezers van Unicorns & Fairytales en fans van URBANminiSHOP een te gekke winactie.

Je mag een outfit kiezen! You can choose an outfit! 

Ja hoor, je leest het goed! Je mag bij URBANminiSHOP een outfit kiezen, bestaande uit een shirt en broek of jurkje. Maar dat is niet alles. Papu schenkt je er een party kit bij om de zomer goed van start te gaan. De party kit bevat kartonnen bordjes, bekers, rietjes, ballonnen, slingers en popcorn! Helemaal “Papu Party -achtig!” Je kan kiezen uit drop 1, hieronder te bekijken, of drop 2 die er binnenkort aankomt en ook de moeite waard is. Als je wint mag je wachten tot ze binnengekomen zijn bij URBANminiSHOP.

You can choose an entire outfit in the Papu collection of URBANminiSHOP (shirt + pants or dress). That’s not all: along with the party outfit the kit will have paper plates, cups, straws, balloons, party string and popcorn for a great Papu party! You can choose from drop 1, or drop 2 when it arrives later in april. When u win, you’ll get the chance to wait for it. 

 

Papu Giveaway - unicorns & fairytales

 

Je kan de hele collectie hier bekijken. You can find the entire collection here.

<<<< WIN WIN WIN >>>>

Papu Giveaway - unicorns & fairytales

 1. Go to URBANminiSHOP en choose your outfit (shirt+pants OR dress)
 2. Post your choice in comments.
 3. Follow URBANminiSHOP on Facebook
 4. Follow Unicorns & Fairytales on Facebook
 5. For more chances you can also enter on instagram
 6. Sharing is caring #nathalieke7andurbanminishoplovespapu

 

 

De winnaar is: _ambermg_  (je mag contact opnemen met urbanminishop) 

Voor wie niet gewonnen is, goed nieuws : binnenkort komt er weer een party kit aan!

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  Jelka
  28 maart 2016 at 20:38

  Hier helemaal weg van de super papunen Jersey shirt en de tea baggy pants ❤️❤️❤️

 • Reply
  Tine
  28 maart 2016 at 20:43

  Raita college jumper en havujono Jersey leggings hebben mijn aandacht getrokken ☺ en dat partypakket is ideaal voor mijn zoontje zijn 2e verjaardag ?

 • Reply
  Rebecca
  28 maart 2016 at 20:45

  Een zomerse outfit met party goodies… Perfect om Roan z’n 5e verjaardag te vieren eind juli!!!

 • Reply
  Sterre Tijl
  28 maart 2016 at 21:20

  Gefeliciteerd!!
  Wat een vrolijke collectie!! Uit drop 1 zou ik het Sausage T-shirt en de Tee Baggy Pants heel gaaf vinden voor mijn jongste! Benieuwd naar drop 2!

 • Reply
  Sarah
  29 maart 2016 at 12:59

  Ik ben wel gek op het Waffle shirt maar vind er niet echt een bijpassende broek bij 🙂 als er geen is, dan ga ik liever voor het Waffle jurkje voor mijn metekindje Lena. De party kit kan ik wel gebruiken voor Tomas zijn tweede verjaardagspartijtje!

 • Reply
  Liesbet R
  29 maart 2016 at 14:35

  Ik doe graag mee voor het Waffle jurkje voor een van mijn dochters!

 • Reply
  Nicole monsieurs
  29 maart 2016 at 20:30

  wat een superleuke winactie. Ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly. Het duurt nog even maar wat zou het te gek zijn om een partykit en de waffle Tunic te winnen voor haar 1ste verjaardag. Dan steelt ze zeker weten de show???

 • Reply
  Lynn
  29 maart 2016 at 20:45

  Ik wil wel heel graag een outfitje shoppen in deze leuke shop. Binnenkort veel party’s te vieren met nummer twee op komst! Grote broer verdient het dan ook zeker om in een leuke outfit de show te blijven stelen ?

 • Reply
  Amber
  29 maart 2016 at 21:03

  Love the waffle tunic voor mijn dochtertje maar ben ook wel heel erg benieuwd naar drop 2.
  Echt super give away!

 • Reply
  An
  30 maart 2016 at 19:57

  Wij doen graag mee voor het waffle T-shirt en de tea baggy pants. Zo cool!

 • Reply
  ann raepsaet
  30 maart 2016 at 22:35

  Popcorn dress 🙂

 • Reply
  Barbara
  31 maart 2016 at 14:31

  Wat een superleuke giveaway weeral!! ik zou voor Lars (die in juni 2 jaar wordt) gaan voor de Havujono jersey legging of de sausage legging in combinatiet met het sausage t-shirt, omdat het zo zot is van vleesjes 🙂
  Het feestpakket komt dan zeker van pas om zijn 2e verjaardag te vieren!

 • Reply
  Marian Zw.
  1 april 2016 at 11:37

  http://www.urbanminishop.com/nl/lines-raglan-tee/ Deze shirt vind ik echt super cool in maat 4-6 jaar. En dan een leuke zwarte broek erbij. En een party pakketje winnen om de zomer mee te beginnen dat is natuurlijk helemaal te gek!

 • Reply
  Marguerita
  1 april 2016 at 20:39

  Wat een leuke actie! Ik likete beide pagina’s al, maar heb nog geen jurkje van Mini Rodini in huis. De unicorn sweatdress zou wel heel toepasselijk zijn om te winnen, dus ik maak graag kans (maat 122 / 7 years)

 • Reply
  Linda
  2 april 2016 at 13:31

  Dit is wel een hele leuke actie waar ik dus graag aan mee doe. Ik zou dan gaan voor het super panunen shirt met een passende broek erbij.

 • Reply
  Sofie
  3 april 2016 at 12:08

  Héél graag de Licorice dress in maat 7-8 jaar <3

 • Reply
  Fleur
  4 april 2016 at 23:11

  Ik zou graag meedoen voor de Icecream dress Cotton Candy (maat 4jr)

 • Reply
  Marstyle's Winspiratie in April ⋆ Marstyle
  27 april 2017 at 15:17

  […] & Fairytales met de giveway in samenwerking met Urbanminishop. Je kunt zelf uitkiezen welke outfit je wilt winnen en de winnaar krijgt er nog een feestpakket van Papu bij bovendien! Daarnaast […]

Leave a Reply