Unicorns & Fairytales
outfit vince 1
Fashion fashion kids

Outfit van Vince #1

Het was een maand dat in teken stond van nieuwe dingen voor Vince. Het was niet enkel zijn verjaardag maar ook een overgang van maatje! Tijd om nieuwe dingen te shoppen. Ik laat je één van zijn nieuwe outfits zien!

Ik heb enorm veel broekjes gekocht. Ik kan het niet laten! Meestal komen ze van Zara, ze zijn altijd zo gaaf, maar soms mag het ook eens iets anders zijn. Toen ik de nieuwe collectie van Huxbaby zag was ik meteen verkocht. Ik kocht een onwijs leuk broekje dat supergoed zit en van stevige kwaliteit is.

huxbaby

Ik combineerde het broekje met het batman shirt van River20four. Ook het sjaaltje heb ik daar gevonden.

IMG_7187

Superblij was ik toen eindelijk mijn pakketje aankwam uit Australië. Ik had namelijk 4 babybibs besteld van een webshop “Missa made it”. Ik heb er enkele weken op moeten wachten maar het was de moeite waard! Ze zijn heel leuk en zitten goed.

missamadeit

Wel niet zo handig tijdens de warme dagen. Maar dan laten we het lekker uit. Vince houdt van stevig ravotten, vooral in de zetel. Ik vind het leuk om hem comfi kleertjes aan te trekken die ook nog eens mooi zijn. Daarom ben ik helemaal fan van deze outfit!

IMG_7194

IMG_7213

IMG_7231

Verstoppertje spelen is één van zijn leukste spelletjes momenteel. Nu ben ik nog dringend op zoek naar shorts voor de zomer! Jammer genoeg zijn alle leuke shorts die ik al gespot heb te vinden in Amerikaanse webshops. De douanekosten gooien jammer genoeg roet in het eten.

Wat vinden jullie van de outfit?

XoXo Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 april 2015 at 09:27

  Ik vind het een leuke outfit, die zo te zien ook nog comfortabel is!

  • Reply
   Nathalie
   26 april 2015 at 22:19

   Very comfi!

 • Reply
  A Little Bit of Cheek
  26 april 2015 at 15:04

  Vince is just adorable and he totally rocks his Huxbaby threads.

  • Reply
   Nathalie
   26 april 2015 at 22:18

   Thanx a lot!!!!!! Big kiss!

Leave a Reply