Unicorns & Fairytales
moosepants 1150x767 - Boho chique by Little Indians
Fashion fashion kids Get inspired

Boho chique by Little Indians

Ik ben al een tijdje fan van Little Indians. Een van de eerste outfits van Vince was van Little Indians. Hun collecties zijn keer op keer mooi en stijlvol. De huidige collectie is al een tijdje beschikbaar en ik ben verliefd…

 

Boho chique. Zo wil ik de collectie noemen. Little Indians combineert zachte mooie kleuren met leuke prints. Vaak kan je de broekjes voor jongens en meisjes kopen. Het kan allemaal. Shirts met korte mouwen, leuke vestjes en broekjes en te gekke accessoires. Moccs en booties kan je ook vinden bij Little Indians. Ze zijn van zacht materiaal en goede kwaliteit. Toen Vince enkele maanden oud was heeft hij de infinity sjaal gedragen en een van de broekjes.

 

FullSizeRender 48 - Boho chique by Little Indians

FullSizeRender 49 - Boho chique by Little Indians

FullSizeRender 50 - Boho chique by Little Indians

 

 

 

c600x547 - Boho chique by Little Indians

 

Laagjes! Deze kledij kan je makkelijk in laagjes dragen. Met hun basics, truitjes en vestjes kan je mooie dingen creëren.  Ik ben vooral fan van het jasje. Het jasje kost €49,95.

Jimmy jacket 683x1024 - Boho chique by Little Indians

Bijna alle broekjes van Little Indians komen op €29,95.  Je hebt er veel verschillende. Kijk ook eens bij de SALES, daar vind je vaak broekjes aan korting.

paardbreed 1024x683 - Boho chique by Little Indians

jimmylachen 683x1024 - Boho chique by Little Indians

Teddysharkteeth 683x1024 - Boho chique by Little Indians

Ik mocht ook aan een kijkje nemen in de nieuwe spring/summer collectie en het belooft weer mooi te zijn!

Little Indians (*klik*) heeft een collectie voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Ik moet vlug zijn wil ik nog genieten van deze kleertjes. Het wordt dus dringend tijd om een broertje of zusje voor Vince. 😉

Bij ons in België kan je een deel van de collectie vinden bij June and Julian.  In Nederland heb je een enorme keuze aan winkels die Little Indians verdelen, zowel online als in de bakstenen winkels. (*klik*)

Kenden jullie Little Indians? Ben je ook fan? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  An
  13 december 2015 at 20:38

  Nee, ik kende het niet en helaas mijn zoontje is er al net te groot voor. Jammer want wat een geweldig jasje en broeken.

  • Reply
   Nathalie
   15 december 2015 at 21:22

   Ja ik ben ook al aan het huilen vanbinnen want binnenkort gaat Vince er niet meer inpassen!

Leave a Reply