Unicorns & Fairytales
mango - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Get inspired Musthaves

Budget winter | musthaves MANGO

De winter staat voor de deur, het is beduidend kouder aan het worden. Tijd om de korte mouwen te vervangen door wat langere mouwen. Ik heb enkele leuke budget winter-musthaves gespot bij Mango. Kijk je mee? 

 

MANGO heeft nog niet superlang een collectie voor de allerkleinsten. Wat me opvalt aan de collectie zijn de zachte (grijs)tinten. Dat vind ik zelf heel mooi. Ik ben dus fan. De onderstaande items zijn allemaal longsleeve shirts of jackets. Heb je een kindje met een naam die begint met de letter ‘m’ dan is het middelste shirt wel leuk.

outit inspiration MANGO 1

 

Ook deze broekjes en sweaters vond ik wel tof. Ik ben minder fan van hun broekjes maar deze twee zou ik nog wel kunnen combineren. Ook zijn deze sweaters weer in een mooie grijze kleur.
outfit inspiration MANGO 2

 

Voor meisjes hebben ze ook leuke spullen. Weer zie je dezelfde tinten en zachte kleuren. Het kleedje is mijn absolute favoriet. Moest ik een meisje hebben dan zijn de volgende items mijn keuzes.
outit inspiration MANGO girls
Een outfit is pas af met de juiste accessoires. Deze sjaals en schoenen passen perfect bij een stoere look. Vind je niet? Ze hebben nog meer keuze uit prachtige accessoires maar ik heb mijn toppers eruit gehaald. Zo fan van de zwarte schoentjes en blauwe laarsjes!
outfit inspiration MANGO accessoires boys

 

Ook voor de grotere jongens hebben ze veel keuze, vooral uit shirts. Vince is nog lang geen grote jongen maar ik heb al wel enkele leuke stukken voor jullie uitgezocht.
outfit inspiration MANGO big boys

 

Voor de meisjes hebben ze ook toffe accessoires. Deze mutsen vind ik top. De sjaals zijn er ook in allerlei lieve kleurtjes. Dit zijn aanraders. De schoenen zijn mooi maar veel keuze hebben ze niet. Helemaal in zijn de mutsen met de pompons. Vince heeft er zelf ook twee.

 

outfit inspiration MANGO accessoires girls

 

De grotere meisjes vinden hier ook wel iets. Deze sweaters, broekjes en jassen heb ik voor jullie uitgezocht. Merk weer op: de zachte kleuren. Ik ben zelf niet zo voor het felle dus deze items zijn ideaal.

 

outfit inspiration MANGO big girls
Mango mag van mij zo verder doen. Ik koop er zelf ook wel eens. Hun collectie was in het begin minder uitgebreid. Ik hoop dat ze een beetje meer keuze gaan introduceren want deze leuke spullen beloven toch wel wat goed.
Wat vinden jullie van de kledij bij Mango? Kende je het al? 
XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Astrid - Timeless Elegance
  12 december 2015 at 15:59

  Mango heeft zo’n mooie kleding! Alleen wist ik niet dat de kinderkledij er ook zo mooi en schattig is!
  Aanrader!

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  • Reply
   Nathalie
   15 december 2015 at 21:23

   In het begin was er heel weinig. Ze zijn aan het uitbreiden en in de positieve zin…

 • Reply
  Kim_xazoe
  13 december 2015 at 08:56

  Leuk! Ik koop echt nooit bij mango, maar ik vind die witte muts wel supertof! Misschien haal ik die nog wel voor xavi een keer 🙂

  • Reply
   Nathalie
   15 december 2015 at 21:23

   Ik heb ook nog niets gekocht maar ik denk dat dit niet lang gaat duren…

Leave a Reply