Unicorns & Fairytales
brian + nephew - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

Go Bananas with Brian + Nephew

Kennen jullie dit merk al? Brian+Nephew, een nieuw verfrissend merk én van Belgische bodem! Met coole accenten voor de stoere jongens en een vleugje glamour & glitter voor de lady girls.

 

Brian+Nephew

Vlerick Kids Fashion, een Belgisch bedrijf dat reeds een halve eeuw kinderkleding produceert, staat achter dit nieuwe label. Elk seizoen opnieuw wordt Brian+Nephew getekend en gefinetuned door dit gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in het vervaardigen van de mooiste kindercollecties. Eerlijk produceren is iets wat ze enorm belangrijk vinden (en wij ook, niet?). De kledij is origineel, eigenzinnig, casual-trendy, nooit saai en met een humoristische twist. Dit gecombineerd met kwaliteit, comfort en duurzaamheid maakt van dit jonge Belgische label een ware hit. Het is een collectie van 2 tot 18 jaar.

brian + nephew - unicorns & fairytales brian + nephew - unicorns & fairytales brian + nephew - unicorns & fairytales

“Voor vrolijke kinderen die de wereld graag verkennen, zich goed voelen en tegelijk oog hebben voor wat zich om hen heen afspeelt. Voor grote persoonlijkheden, hoe klein ook. Kortom, voor no-nonsense heroes.”

brian + nephew - unicorns & fairytales brian + nephew - unicorns & fairytales brian + nephew - unicorns & fairytales

Onze keuze

Ik ben gevallen voor dit merkje omdat het niet te kinds is maar ook niet meteen te volwassen. Het is speels maar toch stijlvol. Nu Vince 3 jaar geworden is wordt het tijd om hem wat stijlvoller te kleden (heb ik in mijn hoofd geprint) We gaan nu meer naar toffe jeans die je eigenlijk bijna met allen erop kan combineren. Shirts en sweaters met toffe prints en die toch “anders” zijn. We kozen het shirtje “Bananas” en een short, klaar voor de zomer dus! In hun nieuwe webshop vind je de nieuwe collectie 2017 en die is superleuk.

brian + nephew - unicorns & fairytales brian+nephew - unicorns & fairytales

Brian + Nephew, for lucky kids who dream big

Ook enthousiast?

En? Ben jij ook al enthousiast? In de webshop van Brian+Nephew kan je op look selecteren of zo de stuks apart aankopen. Prijzen liggen tussen 30 en 80 euro ongeveer. Niet zo goedkoop, ik weet het! Maar als de kwaliteit goed is dan kan ik het nog steeds voor Lex gebruiken, niet? Go check it out.

brian+nephew - unicorns & fairytales brian+nephew - unicorns & fairytales brian+nephew - unicorns & fairytales

 

Wat vind jij van de lookbook foto’s? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Lissy Steegmans
  15 april 2017 at 09:14

  Hey Nathalie,
  Ik heb dit jaar ook n outfitje van dit merkje gekocht. Had n cadobon van n winkel die dit merkt verkoopt, en had dus niet naar de prijs gekeken, en was dus eerlijk gezegd ook geschrokken aan de kassa 😉 Het was bestemd om bij Pasen aan te doen, maar het weer is niet zo denderend. Hopelijk binnenkort terug wat meer zonneschijn 🙂 en dan zullen we de kwaliteit kunnen beoordelen!

 • Reply
  Joni
  16 april 2017 at 22:30

  Wij zijn fan! En miss M rockt dat jeansjasje ook 🙂

 • Reply
  K'Bouter
  2 mei 2017 at 12:51

  Leuke collectie!

Leave a Reply