Unicorns & Fairytales
zelf kaarten maken met Cricut - unicorns & fairytales
cadeautips creatief DIY Knutselen knutselen rond een thema moederdag My life vaderdag valentijn

Leuke wenskaarten maken voor geliefden met de snijmachine van Cricut & win!

Heb jij toevallig de snijmachine van Cricut al gezien? Ben je een crea bea en wil je graag zelf aan de slag om verschillende dingen te personaliseren? Dan is de Cricut Joy wel iets voor jou. Niki maakte er weer leuke dingen mee! En goed nieuws want ik mag ook een Cricut Joy + starterspakket wegschenken!!!

Kaartjes maken voor je geliefden

Zelf kaartjes maken voor Valentijn, een verjaardag of andere gebeurtenissen is easy peasy met de Cricut Joy. Je zorgt ervoor dat je de app hebt, de materialen en al wat je moet doen is de juiste papiersoort in de Cricut steken en jouw gewenste kaart aanduiden. De Cricut snijdt alles automatisch voor jou uit!    

Deze wenskaarten zijn gemaakt met de kleine en compacte CRICUT Joy ! Niet alleen kaartjes, ook stickers en andere zaken kan je maken met dit veelzijdige toestel. Mijn vriendin , waarbij je ook gepersonaliseerde zaken kunt laten maken (NINIES DESIGN) , gebruikt de snijmachines van Cricut heel graag. Ze maakte er ook de onderstaande lolly’s mee, zijn ze niet mega cute? 

 

Meer over de Cricut Joy

  automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales

 • Personaliseer zowat alles: Creëer een kaart voor elke gelegenheid, pas etiketten aan om je keuken te organiseren of maak een sticker voor je waterfles zoals wij deden.
 • Werkt perfect met populaire materialen: Snijdt opstrijkbaar materiaal, karton, vinyl en papier en werkt zelfs met materialen die je al in huis hebt.
 • Tekent elke vorm en schrijft in verschillende stijlen: Pas je ontwerp aan met een verscheidenheid aan soorten pennen en diktes.
 • Compact, draagbaar, klaar om mee te nemen: Past in een kastje, ziet er geweldig uit op een tafel, is zo ingepakt en is meteen ingesteld.
 • Langere en herhaalde sneden: Snijdt een afbeelding tot 11,4 centimeter breed en 1,20 meter lang of herhaalde sneden tot wel 6 meter lang. Ideaal voor quotes!
 • Ingebouwde Bluetooth: Maak eenvoudig draadloze verbinding met je computer, telefoon of tablet, zodat je overal kunt ontwerpen.
 • Makkelijk te leren app voor pc, iOS en Android: Gebruik de gratis Design Space®-app op je computer of mobiele apparaat om projecten te creëren, op te slaan en te delen.
 • Werkt offline. Download afbeeldingen, lettertypen en projecten zodat je naar hartenlust kunt ontwerpen en snijden, zelfs als je niet met het internet bent verbonden.
 • Flexibiliteit om je eigen ontwerpen te uploaden: Gebruik gratis je eigen afbeeldingen en lettertypen in verschillende standaard bestandsformaten.
 • Inspiratie inbegrepen: Wordt geleverd met 50 gratis projecten, zodat je meteen kunt beginnen met creëren en alles leert wat het apparaat kan.
 • Ondersteuning als je het nodig hebt: Met stapsgewijze hulp, FAQ’s, how to-video’s en uitgebreide chat- en telefonische ondersteuning zijn we er wanneer je een helpende hand nodig hebt.

Je kan de Cricut Joy hier bestellen

 

Nog meer zelf pimpen?

lees ook: Back to school // 10 manieren om zelf een pennenzak, tasje of turnzak te pimpen

en ook: 5 leuke manieren om je sneakers (of turnpantoffels) te pimpen

Zelf cadeautjes maken voor juffen en meesters met de Cricut

 

WIN WIN WIN WIN

Ik heb heel goed nieuws want ik mag een CRICUT JOY weggeven. Dit automatische snijmachine is geschikt voor veel materialen en je kan er de leukste dingen mee maken. Vertel mij in de comments waarvoor jij het graag zou gebruiken! Meedoen kan tot en met 20 februari 2022 via INSTAGRAM  

automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales    

 

   XOXO Nathalie    

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply