Unicorns & Fairytales
Diary Interieur My life

Diary 75 | Scandinavische verwarming & interieur sneak peek

Wauw, het wordt echt koud buiten. Dit is niet zo mijn ding eerlijk gezegd. Ik hou niet van de koude. Binnen is het lekker warm. We hebben een nieuwbouw waar de warmte goed binnen blijft maar hadden boven geen centrale verwarming. Het zou nog wel gaan maar tijdens het vriesweer wordt het toch soms te koud. Daarom gingen we op zoek naar leuke elektrische verwarming.

 

Scandinavisch verantwoorde verwarming

Leuk? Ja ik zei leuk. Als in mooi, design, passend in het interieur, stylish. I know, call me crazy maar ik ben tegenwoordig zo bezig met alles netjes te houden, te stylen, dat ik het ook wel belangrijk vond dat onze elektrische verwarming overal bijpaste. Ja, je betaalt misschien iets meer (?) maar je hebt er wel plezier van en het kan blijven hangen zonder dat je je stoort aan die brok plastiek dat er staat. Wij vonden onze gading bij MILLHEAT, uit Noorwegen,  te verkrijgen bij bol.com! Je hebt ze in verschillende formaten en van verschillende vermogens. Wij hebben er drie van 900 Watt. Ze hangen in onze slaapkamers. We zetten ze op als het er te koud wordt voor we gaan slapen en zetten ze nadien weer uit. Na enkele seconden voel je de warmte al. Je kan hem manueel regelen op een heel eenvoudige manier. Hij is niet dik waardoor je hem gemakkelijk achter een deur kan hangen indien je toch niet wil dat hij in het zicht hangt. Maar eerlijk gezegd vind ik het absoluut niet storend. Wat denken jullie? Ze hebben hem ook in glas.

[bol_product_links block_id=”bol_5847dd7d71f81_selected-products” products=”9200000051707323″ name=”Mill” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

scandinavisch interieur - unicorns & fairytales

scandinavisch interieur - unicorns & fairytales
wandrek: Tomado / opbergmeubel IKEA STUVA / opbergzak Telkiddo / kapstokje April Eleven

 

De speelkamer schilderen, behangen en vullen!

Yes, eindelijk was het zover. Het kamertje dat eerst diende als rommelkamer is omgetoverd tot speelkamer, wat het plan altijd al was. We hadden enkel zoveel dozen die nog naar een bepaalde plek moesten of meubels die nog in elkaar gezet moesten worden, dat die kamer fungeerde als rommelkot. Niet leuk en ik stoorde mij enorm. Maar op twee dagen tijd (nee drie…) en met de hulp van de ‘altijd reddende engel in nood’ opa kon ik eindelijk Vince verwelkomen in zijn nieuwe speelkamer. Er moet nog wel wat deco komen, nog een opbergmeubel, maar… we kunnen er alvast in spelen. Met het zachte tapijt dat ik heb van  Tom & Lilly ( merk is Lorena Canals) geeft het meteen veel sfeer en warmte. Het is trouwens een superzacht en dik tapijt. Ideaal voor broertje dat binnenkort komt! Vince ontdekte eindelijk zijn gepimpte keukentje weer en zijn muziekinstrumenten van Kids’ Concept (Kids With Flair).

scandinavisch interieur - unicorns & fairytales scandinavisch interieur - unicorns & fairytales

Deco deco decoreren!

Het liefste wat ik doe… In winkels leuke interieurspullen kopen, thuiskomen en decoreren! De babykamer is bijna helemaal klaar (nou ja, klaar… er zal vaak veranderd worden) en haakjes worden gehangen. Opbergers worden gevuld en de kleerkast ook. De teepee is weer gezet (van Moozlehome) met een leuke speelmat van Roomblush. Ook onze slaapkamer komt stilaan op orde. Ik lees heel graag nog een boekje in mijn bed dus heb ik een boekenrekje gekocht en ik ben gek op de leuke wardrobe voor mezelf die ik heb laten maken bij Manowoods. Dus dit is mijn kant van het bed. Binnenkort gaat er een co-sleepertje komen.

scandinavisch interieur - unicorns & fairytales

scandinavisch interieur - unicorns & fairytales

Ontspullen

Ik ga een aantal spullen verkopen. Dan is er plaats voor nieuwe spullen. Zo heb ik een rode LEGO opbergbak, een LEGO hoofd, een papieren opbergzak, een wardrobe, leuke kleertjes, schoenen  enz. Je kan het alvast volgen op het verkoop account van Vince via Instagram. Indien je interesse hebt zou ik die even gaan volgen. Ik ga alles bij elkaar zoeken, leuke foto’s trekken en dan kan je bieden. Ik verkoop onder andere mijn mini wardrobe van code 37!

scandinavisch interieur - unicorns & fairytales

Een kerstloop!

Vanaf 9 uur deze morgen gaat er een leuke kerstloop via instagram zijn die ik samen met enkele andere bloggers doe. Je kan bij iedereen leuke items winnen. Bij mij kan je een leuk koffertje van Kidsboetiek winnen met een shirtje van CRIBSTAR. Dat doe ik in samenwerking met Minimonsters. Neem dus zeker een kijkje!

fullsizerender-391

 

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Jess
  12 december 2016 at 10:00

  Die verwarming. Omg!!!! Zo mooi!
  En de speelkamer is ook heel mooi geworden.

  • Reply
   Nathalie
   12 december 2016 at 11:01

   Ja leuk he! Wij vonden die verwarming ook TOP!

 • Reply
  wendy naessens
  12 december 2016 at 13:38

  Waar kocht je dat boekenrekje voor je slaapkamer? Onze slaapkamer is mijn volgend projectje, namelijk 🙂

  • Reply
   Nathalie
   12 december 2016 at 14:07

   Hi Wendy,

   Dat is van TOMADO. Goed dat je het zegt, ik zal het eens linken. Ze hebben die bij BLOKKER, HEMA, …
   Zoek maar eens op. Niet duur!
   xxxx

Leave a Reply