Unicorns & Fairytales
uit de oude doos
Fashion fashion kids Lijstjes

In de kast van Vince • TAG

In de kast van Vince. Ik zag deze TAG al bij meerdere bloggers voorbijkomen maar ik heb hem overgenomen van psnim. Een blog die ik volg. Vooral omdat haar stijl me heel erg aanspreekt! Al heel lang heb ik een blogje klaarstaan met een kijkje in de kast van Vince. Nu kan hij best stoere outfits aan en kan ik al beter deze vraagjes beantwoorden …

1. Wat is je favoriete winkel om kinderkleding te shoppen?

Ik vind persoonlijk dat er in België zeer weinig leuke bakstenen winkels zijn om te shoppen. Behalve dan de Zara waar ik de broekjes altijd de max vind. De kwaliteit is ook prima! De winkels die er dan zijn neigen meer naar de retro kant en daar ben ik dan weer minder fan van. Ik ben nog steeds op zoek naar winkels waar ze mijn smaak hebben. In Antwerpen dus niet… Misschien heeft er iemand wel tips? Daarom shop ik dus meestal de stoerdere (en vaak iets duurdere outfits) online zoals bij thecolorblue, Maysons,  Toddlersandtees, momstothemax en nog veel meer! Je zal ze ongetwijfeld binnenkort op mijn blog voorbij zien komen.

Ondertussen zijn er wel enkele leuke nieuwe Belgische (web)shops bijgekomen: Retronaut, urbanMINIshop,  Play by Rewind, June and Julian

2. Wat is je favoriete kinderkleding merk?

Ik ben, buiten Zara (en dan vooral de leuke broekjes), fan van Lucky n°7, Huxbaby, Beau Loves, Little Urban Apparel en Mouse in a house! Maar er zijn (online) ontelbare leuke merkjes! Wanneer je mij volgt via instagram dan kom je veel leuke winkels, outfits en tips tegen. Doen dus!

Ik heb nog enkele leuke merkjes gespot die ik nog niet kende. Bekijk dit blogje maar eens. 

Unicorns & Fairytales - In de kast van Vince

3. Wat is je favoriete accessoire bij een outfit?

Een beanie sowieso, een sjaaltje of een stoere babybib (leuker woord voor zeverdoekje). Ik ben nu nog op zoek naar een leuke pet. Ik ben wel fan van de petten van Beau Loves. Deze sjaal van Mouse in a house is TOP.

IMG_6582 (1)

IMG_6597

4. Koop je ook wel eens tweedehands kinderkleding?

Ja maar dan van de leuke merken. Ik heb veel tweedehandskledij gekocht toen Vince nog niet geboren was en eigenlijk nadien nooit aangedaan. Ik heb veel weggegeven. Het is toch wel leuker om het zelf te kunnen kopen. Nu moet ik wel toegeven dat ik veel kledij zelfs nog niet aan heb kunnen doen. Wanneer ze zo klein zijn groeien ze er snel uit en dan is tweedehandskledij vaak zo goed als nieuw. Eigenlijk niets mis mee dus! Ik bied de items die ik niet heb aangedaan trouwens aan op de instagram van Vince. Deze romper van LUA heb ik tweedehands gekocht van iemand die een maat verkeerd had gekocht. Veel minder kostte het niet maar toch…

Unicorns & Fairytales - In de kast van Vince

Dit truitje van Whistle and Flute kocht ik ook tweedehands.

IMG_6427 (1)

5. Geef je veel geld uit aan een kledingstuk?

Ja… Ik heb deze maand enkele duurdere kledingstukken gekocht die ik leuk kan combineren met wat goedkopere stukken. Ze zijn vaak (en dat moet je echt wel toegeven) van hele goede kwaliteit. Een broekje of shirt boven de €35 vind ik echt wel duur. Daar moet ik wel vaak eens twee keer over nadenken. Maar af en toe, als iets echt cool is… dan kan ik het niet weerstaan. Ik geef toe dat ik de laatste tijd teveel heb gekocht!

Unicorns & Fairytales - In de kast van Vince

Deze overall van NUNUNU was ook redelijk duur.

nununu - unicorns & fairytales

6. Wat is je favoriete kinderkleding style?

Comfortabel en hip of chique. Ik wil dat alles bij elkaar past. Ik hou er zelf van om er deftig bij te lopen dus wil ik dat van Vince ook. Ik ben er nu eenmaal veel mee bezig. De laatste tijd veel monochrome kledij en zwart omdat Vince daar ook wel echt leuk mee staat maar ik durf ook wel leuke kleurtjes en prints te gebruiken. Zolang het maar niet lijkt alsof ik het eerste het beste kledingstuk heb genomen en hem dat heb aangetrokken. Ik leg zijn kleertjes ook klaar. Superleuk!

diary 14 - unicorns & fairytales

7. Match jij wel eens de kleding van je kindje met je eigen kleding?

Goh, dat is moeilijk te zeggen. Om nou dezelfde trui aan te doen dat zou ik niet zien zitten. Maar een beetje matchen in de stijl of kleuren, dat kan misschien wel. Ik let er niet zo op. We gaan sowieso deftig de deur uit.

8. Heeft je kindje wel eens een pyjama dagje?

Nee eigenlijk niet, behalve als hij ziek is. Tot voor kort gebruikten we pyjama’s met voetjes en dat is niet zo handig om te leren stappen. Nu schakelen we over op pyjama’s uit twee stukken dus dat zal makkelijker zijn.

9. Heeft je kindje meer kleding dan jij?

Als het zo verder blijft gaan wel maar momenteel niet hoor. Mijn kast puilt namelijk heel erg uit! Mama is zelf ook een kleding addict!

Unicorns & Fairytales - In de kast van Vince

10. Wat is je meest favoriete kinderkleding item op dit moment?

Er zijn er wel meerdere. Ik vind zijn nieuwe baggy pants van Huxbaby echt wel geweldig. Maar zo kan ik er nog wel opnoemen. Zijn batmanshirt, miniwalla tank top en nieuwe Lucky no7 kledij, zijn onesies van LUA… Ik ben ook aan het aftellen tot mijn shorties van Wildlittlecomfies aankomen. Een merk dat ik al geruime tijd op het oog had. Omdat een goede vriendin van mij douanekosten moest betalen op kledij uit de USA wilde ik het toch niet doen. Maar uiteindelijk vond ik ze zo cool dat ik ze toch besteld heb.

Unicorns & Fairytales - In de kast van Vince

11. Welke kleuren passen het beste bij je kindje?

Zwart, zonder twijfel! Met zijn blonde haartjes gaat dit super. Grijs ook wel. Toch durf ik tegenwoordig al meer kleur in zijn wardrobe brengen.

Unicorns & Fairytales - In de kast van Vince

12. Wat zou je nog graag willen toevoegen aan de kleding garderobe van je kindje?

Gave sneakers en een coole pet! Ik heb ook maar weinig sweaters dus dat ik voor na de zomer een item dat ik moet bijvullen. Hahahaha.

Unicorns & Fairytales - In de kast van Vince

Zo, dit was mijn versie van deze leuke TAG. Ja mag hem gerust overnemen. Binnenkort komt er ongetwijfeld een tweede versie…

XOXO Nathalie

 

 

pinit fg en rect red 28 - In de kast van Vince • TAG

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Pauline
  11 juni 2015 at 21:02

  Wat superleuk om te lezen, en wat heeft Vince een gave collectie aan kleding zeg! Helemaal mijn smaak ;). En wat leuk dat je de tag bij mij vandaan hebt, en lief van de link naar mijn blog, thnx!!

  • Reply
   Nathalie
   11 juni 2015 at 21:08

   Graag gedaan, dat is ook maar netjes zo 🙂 Nim heeft ook leuke spulletjes vind ik!

 • Reply
  Saskia
  12 juni 2015 at 08:51

  Wat een leuke outfits heeft Vince in zijn kast liggen. Leuk om te lezen en super mooie foto’s.

  • Reply
   Nathalie
   12 juni 2015 at 09:41

   Bedankt Saskia!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  12 juni 2015 at 14:21

  Ik vind die ‘kast’ erg leuk!

 • Reply
  In de kast van Lola – Kinderkleding Tag | Sweet Dreams
  13 juni 2015 at 05:51

  […] de blog van PSnim en Unicorns & Fairytales vond ik deze leuke kinderkleding Tag. Omdat ik zo graag met Lola’s kleding bezig ben leek het […]

 • Reply
  Judith
  13 juni 2015 at 07:48

  Geweldige kleertjes heeft Vince! En je kledingrek vind ik supertof! X, Judith

 • Reply
  Mamafien
  13 juni 2015 at 19:37

  Mooie kleren! Ben eens gaan kijken op die webshops en heb me natuurlijk niet kunnen inhouden. Sep zijn kleerkast is nu ook weer wat uitgebreid 😉 Dankje voor de tips!

  • Reply
   Nathalie
   15 juni 2015 at 14:45

   Super dat ik een beetje heb kunnen helpen 😉

  • Reply
   Nathalie
   16 juni 2015 at 16:40

   graag gedaan, blij dat ik kon helpen 😉

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Webshoptip #5 • Zebra zonder strepen + WIN!

Deze webshoptip is weer een topper! Op instagram volg ik al een tijdje deze leuke dame en haar webshop, met...

Sluiten