Unicorns & Fairytales
gezelschapsspelen - unicorns
My life Spelen Winactie & Give away

SINT BLOGHOP // Kies uit de spelletjeszak van Sinterklaas

De Nederlandse en Belgische mamabloggers hebben de handen in elkaar gestoken en doen weer een BLOGHOP. Dat wil zeggen: veel cadeautjes die jullie kunnen winnen om mee in de zak van Sinterklaas te stoppen.

Bloghop

Laten we gezelschapsspelen uitdelen. Yes!  Zet jezelf neer met een tas thee of koffie en hou je klaar om van blog naar blog te hoppen en allerlei leuke nieuwe mensen te leren kennen die allemaal een winactie rond Sinterklaas houden. Het kan goed zijn dat je bij mij begint en dat je verder gaat naar anderen… het kan ook zijn dat je komt van bij Mar-joya: een fijne mama van drie met een leuke lifestyle blog.

gezelschapsspelen - unicorns

gezelschapsspelen - unicorns

Waarom doe ik zoveel winacties?

Mensen die mij al lang volgen weten dat ik al zeker twee jaar elke week een winactie houd en soms zelfs meerdere winacties in bepaalde periodes. Zeker tijdens de feestdagen kan het wel eens zijn dat jullie keuze hebben uit meerdere dingen. Je kan ze trouwens hier allemaal bekijken. Ik zou zeggen, doe zeker nog mee aan de acties die jullie willen.

Ik geef graag, ik deel graag, ik maak mensen graag blij. Ik ben altijd zo geweest. Feestjes vind ik leuk en kraambezoeken helemaal want dan ga ik helemaal los. Heb je deze 20 originele kraamcadeaus al gezien? Of wat dacht je van dit geschenkkoffertje ? Of deze leuke groeimeter die ik zelf maakte?

Wanneer ik écht tevreden ben over iets dat ik mocht testen of dat ik zelf ontdekt heb (want nee, ik krijg echt niet alles hahaha)  kan het ook zijn dat ik probeer om jullie er ook kennis mee te laten maken. Soms krijg ik ook zelf de vraag om een winactie te houden. Dat bekijk ik of het wel iets leuk en interessant is. Gezelschapsspelen vind ik altijd wel leuk.

gezelschapsspelen - unicorns gezelschapsspelen - unicorns

Moeten kinderen altijd speelgoed krijgen?

Ik ben me er van bewust dat kinderen, zeker van deze generatie, heel veel keuze hebben uit speelgoed en soms zelfs een beetje overstelpt worden. Zeker met de schermpjes erbij maakt het dat real life sociale interactie soms minder is. Ook in scholen wordt er meer en meer ingezet op tablets en media. Daarom koos ik voor mijn winactie iets waarbij je samen MOET spelen. Gezelschapsspelletjes zijn hier een heel goed voor.

Lees ook:  40 cadeautips die géén speelgoed zijn 

Gezelschapsspelen

Speel gezellig samen een spelletje. Wij doen het wel eens en dan zie je de kinderen, hoe klein ze ook zijn, genieten! Genieten van het samen spelen, van de interactie, van de gezelligheid. Lex is nog wat klein maar die zetten we er gewoon bij. Vince kan al gerust spelletjes van zijn leeftijd aan en vindt het mega leuk. Wanneer onze kinderen de leeftijd bereikt hebben dat ze zich voor een langere tijd kunnen concentreren op een spel dan gaan we een vaste spelletjesavond inplannen. Zonder televisie, zonder smartphones. Wel met lekkers en met onze volledige aandacht.

gezelschapsspelen - unicorns gezelschapsspelen - unicorns

Jouw cadeau: kies een spel uit de spelletjeszak

Ik speel héél graag voor Sinterklaas en jullie mogen daarom grabbelen in de speelzak. Vertel mij in de comments voor werk gezelschapsspel jij graag zou meespelen. De deelnemende spellen kan je vinden in deze blogpost. Hier heb je ze nog eens op een rijtje…

 1. Monopoly Mario Kart
 2. Monopoly Valsspelerseditie
 3. Pie Face Cannon
 4. Trap er niet in
 5. Speech breaker
 6. Geen Paniek

Meer weten over de spelletjes? Ga naar de website van Hasbro Gaming en kies jouw favoriet!

En dat kan je meedoen… 

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram, zo blijf je zeker op de hoogte van de wekelijkse winacties en dagelijkse artikels
 2. Vertel me welk spel je graag zou winnen
 3. Delen op je eigen sociale media of iemand taggen mag altijd maar is niet noodzakelijk om te winnen

 

>>> Meedoen kan tot en met 27 november 2018 <<<

 

En nou hop, verder…

Ik stuur je graag door naar Geekymom! Zij kan ongelooflijk mooie taarten maken. Ik liet haar de verjaardagstaart van Lex maken toen hij 1 jaar werd.

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

174 Comments

 • Reply
  Wendy g
  17 november 2018 at 08:09

  Wat leuk deze hop en wat leuk dat jij voor spelletjes gaat om weg te geven. We zijn er gek op hier in huis en dus kan er 1 in de zak van deze hulp sint niet ontbreken.
  De monopoly valsspeler editie lijkt ons dan ook erg leuk! Ga zo door!

  • Reply
   Lambrecht
   20 november 2018 at 20:38

   Ik waag heel graag een kans voor “trap er niet in”. Duimen maar! 💚💜💛💙

 • Reply
  elisabeth maria martina
  17 november 2018 at 08:16

  Monopoly Valsspelerseditie helemaal te gek

 • Reply
  Bo Justens
  17 november 2018 at 08:18

  Hier ook zot van gezelschapsspelletjes, er staan hier ook een paar op mijn oudste zoontje zijn sinterklaaslijst. Monopoly Mario Kart stond er niet op maar ik ben er zeker van dat hij dit geweldig gaat vinden.

 • Reply
  Cindy
  17 november 2018 at 08:23

  Ik doe graag mee voor speech breaker , lijkt me een leuk spel voor tijdens ons familiefeestje met de feestdagen 🍀🍀🍀

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  17 november 2018 at 08:35

  De vals speler editie van Monopoly zouden ze geweldig vinden, dan is dat tenminste een keer geoorloofd

 • Reply
  Astrid Mucaj
  17 november 2018 at 08:36

  wij willen wel mario kart monopoly winnen!

 • Reply
  Maartje van den Bosch
  17 november 2018 at 08:44

  Het spel ‘trap er niet in’ lijkt me heel leuk voor onze kleuter!

 • Reply
  Inge Hechtermans
  17 november 2018 at 08:44

  Wij willen echt héél graag de “Trap er niet in” winnen.
  Ik zal je niet moeten uitleggen dat alles wat met euh… “kakaaa” te maken heeft gewoon ongelooflijk grappig is. Hier in huis is dat toch zo.
  Ik zie ons al ontwijken.. haha! Ja! Wij doen mee!

 • Reply
  Lisanne Bons
  17 november 2018 at 08:50

  Wat moeilijk kiezen. Mij lijkt speech breaker super leuk maar de oudste zoon van mijn vriend heeft een beperking waardoor hij niet kan lezen en spelletjes zijn het leukste als je ze samen kan doen. Aangezien poep en drollen nog steeds zorgt voor een hoop lol ga ik voor ‘trap er niet in….

 • Reply
  Marange Krouwel
  17 november 2018 at 09:02

  Ofcourse de monopoly valsspelers editie! Kom maar op met al the cheating!

 • Reply
  Marjolein Schuurman
  17 november 2018 at 09:08

  Allemaal gave spellen zeg. Ik doe mee voor de Monopoly Valsspelerseditie. Lijkt me geweldig om dit met de kids te spelen.

 • Reply
  Manon Laurier
  17 november 2018 at 09:12

  Leuk! Wij gaan voor het spel trap er niet in. Mijn dochters gaan dat vast helemaal te gek vinden!

 • Reply
  Majonne Twigt
  17 november 2018 at 09:13

  Mijn oudste dochter van 10 is verzot op monopoly, maar kan bijzonder slecht tegen haar verlies. Om verliezen te voorkomen speelt ze dan ook vals als het maar even kan. De monopoly valsspelers editie past dan ook perfect bij haar.

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  17 november 2018 at 09:13

  Haha dan gaan we voor “trap er niet in , lijkt me wel een hilarisch leuk lach spelletje, waar we thuis van houden,

 • Reply
  Jantine
  17 november 2018 at 09:16

  trap er niet in. Lijkt me een gaaf spel voor op school. We doen graag mee!

 • Reply
  Brenda Bal
  17 november 2018 at 09:17

  Geweldige spelletjes! Moeilijke keuze hoor Sinterklaas 😊 maar monopoly Mario kart lijkt me echt wel iets voor ons zoontje als hij wat ouder is😁🍀

 • Reply
  Erika van koert
  17 november 2018 at 09:18

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor het geen paniek spel

 • Reply
  Lisa
  17 november 2018 at 09:20

  De monopoly valsspelers editie lijkt ons super leuk. We doen graag mee!

 • Reply
  Judith Jasper
  17 november 2018 at 09:26

  Wat een leuke spellen allemaal, idd leuk om te geven

 • Reply
  Iris van Bijsterveldt-Broers
  17 november 2018 at 09:42

  Waaah su-per tof! Wij zijn dol op gezelschapsspelletjes! De Monopoly Mario Kart staat dan ook op het verlanglijstje van onze 2 zoons (5&7 jaar).
  De valsspelers editie heb ik laatst ook gezien en lijkt me ook top trouwens.
  Maar ik doe dus graag mee voor de Mario Kart editie 😍👌🍀

 • Reply
  Dionne van der Kooij
  17 november 2018 at 09:45

  Wat leuk om deze spellen te mogen winnen. Ik doe graag mee voor trap er niet in, iedereen hier thuis zal zeker een grote glimlach op het gezicht tijdens het spelen. En dat vinden wij altijd heel belangrijk.

 • Reply
  Angelique de Vries
  17 november 2018 at 09:53

  Mijn kinderen houden gelukkig erg van gezelschapsspellen, en wij hebben een kast vol, maar alle bovenstaande spellen hebben wij nog niet. Ik weet wel dat mijn oudste dochter de Monopoly valsspelerseditie op haar lijstje heeft staan dus ik zou voor dat spel kiezen 😊

 • Reply
  Elke
  17 november 2018 at 10:02

  Hele leuke winactie!! Onze zoon van 5 vindt alles dat met kaka te maken heeft hilarisch (zucht..dié fase 😂) en zou dus superblij zijn met ‘trap er niet in’!! Wij duimen 🤞🤞🍀

 • Reply
  Sofie Mondelaers
  17 november 2018 at 10:04

  Oh wat leuk inderdaad altijd speelgoed is niet noodzakelijk, een leuk spel is ook tof. Eens iets anders en uren plezier. Graag het spel trap er niet in. 🤞❤️

 • Reply
  Linda Smeets
  17 november 2018 at 10:05

  Ik vind het altijd leuk om je blog te lezen.
  Ik doe graag mee en kies het spel Geen Paniek want dat lijkt mij een leuk spel.

 • Reply
  Marian
  17 november 2018 at 10:06

  Spelletjes zijn altijd leuk, de monopoly valsspelers editie lijkt me super, misschien kan ik dan wel een keertje winnen. 😆

 • Reply
  Ipie Oudshoorn
  17 november 2018 at 10:09

  Wat super leuk deze bloghop! En wat een super leuke spellen geef je weg! Ik maak graag kans op het spel Monopoly valsspelerseditie. Deze staat hoog op het verlanglijstje van mijn dochter.

 • Reply
  Tania
  17 november 2018 at 10:32

  Toen ik klein was, bracht de Sint elk jaar iets voor mij en mijn broer, een puzzel voor mama en een gezelschapsspel voor papa.
  Deze traditie wil ik in ere houden, want de spelletjesavonden met het gezin waren de leukste avondjes. Geen tv, muziekje op, frisdrankje, glaasje wijn of duveltje en een spel. Deze avonden koester en mis ik, sinds papa er niet meer is…
  Nu is zoonlief nog te klein, maar als mijn metekindje komt logeren, haalt hij meestal ook een spel boven en dan denk ik weer terug aan die fijne momenten met mama, papa en broer. Ik denk dat hij monopolie Mario wel leuk zal vinden en daar kan hij ook nog wat van leren 😉

 • Reply
  Helena
  17 november 2018 at 10:35

  ik doe graag mee voor de Monopoly Mario Kart

 • Reply
  Nadia
  17 november 2018 at 10:43

  Super leuk!!! Ik ben dol op Monopoly maar sta er (helaas) in de familie om bekend dat ik vals zou spelen… 😉 Ik doe dan ook graag meer voor Monopoly de valsspelers editie!

 • Reply
  Diny Frijters
  17 november 2018 at 10:55

  Geen Paniek lijkt me echt hilarisch dus daar doe ik graag voor mee!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  17 november 2018 at 11:20

  Wauw zoveel keuze! 😮 Ik doe graag mee voor de valsspelerseditie van monopoly. Heb er al veel over gehoord en ik ben er heel benieuwd naar om die zelf eens te spelen! De laatste tijd is iedereen in onze dichte omgeving in to spelletjes-modus (wat ik geweldig vind!) dus een nieuwe uitdaging zou kei leuk zijn! 😀

 • Reply
  Bonnie
  17 november 2018 at 11:43

  Wat leuk. Zijn gek op spelletjes. Onze dochter zou heel graag de Pie Face Cannon willen dus doe graag mee🤞

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  17 november 2018 at 11:44

  Inderdaad, speelgoed is leuk maar gezelschapsspelletjes staan ook voor family-time, dat vind ik een groot voordeel.
  De Monopolyvalsspelerseditie is echt iets voor ons gezin. Eindelijk geoorloofd mogen vals spelen, daar hebben wij wel oren naar…..
  Daarbij is Monopoly een van mijn favoriete spellen allertijden maar het Monopoly jr. dat we hier geregeld spelen, dat wordt wel een beetje saai.

 • Reply
  Lisette Kempenaar
  17 november 2018 at 12:42

  Geweldige winactie!! Het spel ‘trap er niet in ‘ zal hier bij mijn dochter van bijna 5 zeker in de smaak vallen. Het lijkt me ook een leuke idee om dit met haar eerste partijtje te gaan spelen! 😊🍀🤞

 • Reply
  Simone
  17 november 2018 at 12:53

  Ik maak graag kans op monopoly Mario kart

 • Reply
  Jessica
  17 november 2018 at 13:01

  Hier staat trap er niet in op het lijstje😁

 • Reply
  Lieke van Veen
  17 november 2018 at 13:06

  Ik doe heel graag mee voor de Monopoly valsspeler editie, omdat we vaak een spellenavond houden met vrienden en dit spel nog niet hebben gespeeld.’

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 • Reply
  Marian B
  17 november 2018 at 13:09

  Wij houden wel van een spelletje. Wij geven met Sinterklaas kregen wij vroeger ook altijd een spel,. Dat doen wij nu ook, en dit jaar misschien wel een van deze 😉 De kinderen zijn nog jong dus wij gaan voor ‘Trap er niet in’, en poep vindt mijn zoontje sowieso hilarisch!

 • Reply
  Marieke
  17 november 2018 at 13:13

  Spelletjes blijven leuk!! Succes met de hop!!

 • Reply
  Marlou
  17 november 2018 at 13:21

  Monopoly Valsspelerseditie 😂 nooit meer ruzie over de spelregels, dat wordt gewoon lachen dus!

 • Reply
  Ellen snuverink
  17 november 2018 at 14:01

  Ha leuke prijs! Ik ga voor trap er niet in. Lijkt mij erg gezellig!

 • Reply
  Lotte van Kins - Kettenis
  17 november 2018 at 14:34

  Super leuk!! Wij gaan voor de monopoly valsspelers editie!!

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  17 november 2018 at 15:15

  Ik zou graag Monopoly winnen en zo onze tweeling Lucas en Eva die 5 december jarig zijn blij maken want zij zijn dol op spellen spelen 😀

 • Reply
  Frans Jurriens
  17 november 2018 at 15:16

  Monopoly Mario Kart voor mij Mario kart en Monopoly fan. Kan ik met mn zoon de komende koude dagen super vaak spelen!

 • Reply
  Viv Schobben
  17 november 2018 at 15:40

  Super leuk voor onze spellenavonden :D!

  Wij zijn een echt spelletjesgezin <3. Niks is er leuker dan met z'n allen rond de keukentafel en spelen maar. Groot en klein is super fanatiek en vaak schuiven er gezellig familie/vrienden aan. Uren spelplezier en uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje! Om en om zoekt er iemand een spel uit zodat de kids ook lekker mee kunnen spelen. En op de woensdagmiddag is het spelletjes spelen met vriendjes en vriendinnetjes, waar er een aantal van ook gek zijn op spelletjes. Ik vind dat zo ontzettend leuk 😍 doet me altijd weer aan vroeger denken.

  Waag dan ook heel graag een kansje want ook Monopoly is een grote hit 😊! We hebben op dit moment een kindervariant in huis voor de kids maar de valsspelers editie staat hoog op het wensenlijstje en is meer dan welkom!

  🍀🍀🍀

 • Reply
  Anja
  17 november 2018 at 15:41

  Met twee tieners in huis lijkt me het spel Monopoly valsspelers editie geweldig. Denk dat dat hilarisch is, ook tijdens de Kerstvakantie, tijd lekker met elkaar besteden in plaats van achter allerlei elektronica

 • Reply
  Kevin v berk
  17 november 2018 at 15:49

  Wauwww leuk!!!!

  Hiermee zou ik heel graag pie face cannon willen winnen!!!

  Lijkt me heel leuk voor met de kids!

 • Reply
  Nadine
  17 november 2018 at 16:04

  Ik zou graag Geen Paniek willen winnen. Ik volg je op facebook. Leuk!

 • Reply
  Lamberts Mark
  17 november 2018 at 16:30

  Dit is echt helemaal TOP zeg Unicorns & Fairytales !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ‘t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op het fantastische spel “Monopoly Valsspelerseditie” <3 Mijn kleine meid zag 'm op de reclame en werd helemaal GEK …. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen 😀 dus kom maar op !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Reply
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  17 november 2018 at 16:33

  Heerlijk weer dit! Mijn meiden kijken uit naar de aankomst van Sinterklaas en ik kijk uit naar de Sinthop 😊. Altijd leuk om weer nieuwe bloggers te ontdekken en vast ideeën op te doen voor de feestdagen. Wat een luxe dat we bij jou mogen kiezen. Ik doe graag mee voor de Monopoly Gamer Mario Kart. Wij zijn als gezin dol op spelletjes en sparen verschillende monopoly spellen, deze staat nog op ons wensenlijstje.

 • Reply
  Yvonne D.
  17 november 2018 at 16:42

  Wij houden enorm van samen spelletjes doen, maar Monopoly hebben we nog niet! Monopoly is voor mij echt jeugdsentiment en ik weet zeker dat dit spel hier thuis ook heel erg leuk gevonden zou worden! Wij zouden dus heel graag kans maken op nummer 2: Monopoly Valsspelerseditie!

  Ik volg je op Instagram (@yvonnuh2).

 • Reply
  Nathalie Helberts
  17 november 2018 at 16:43

  Whoehoeeeeeeeeeeeeeee!! Deze bloghop is echt superleuk zeg Unicorns & fairytales <3 <3 wat een TE leuke spelletjes gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 Het was moeilijk kiezen.. maar ga toch zeker te weten voor de Monopoly Valsspelerseditie, supergaaf! Ohhhh gegarandeerd urenlang speelplezier.. dochterlief gaat 'm echt te gek vinden, weet ik zeker 😀 super SPANNEND! Ik doe mee… ik ben helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍😍 ✔️Geliked ✔️Gedeeld ✔️Volgend op instagram (nhelberts) Doen jullie mee? Sylvia Van Der Velden & Chantal Van Belzen? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 • Reply
  Iris
  17 november 2018 at 17:20

  Ik die graag mee voor de Monopoly Valsspelerseditie

 • Reply
  Floor Verseveldt
  17 november 2018 at 17:36

  Wat leuk! Met alleen maar jongens in huis gaan wij voor monopoly Mario kart

 • Reply
  Anja
  17 november 2018 at 17:54

  TRAP ER NIET IN vinden kleinkinderen erg leuk!!!!

 • Reply
  Oma Will
  17 november 2018 at 18:39

  Leuk altijd die bloghoppen.
  En nu weer deze Sinterklaasbloghop.
  Ik doe graag mee voor het spel : ‘Monopoly Mario Kart’.
  Heb alleen geen facebook en instagram, heb alleen geloved en geliked op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen ondanks dat.

 • Reply
  Marcia Kan
  17 november 2018 at 19:05

  Wowie, leuk! Spelletjes zijn altijd goed! Mijn meiden zijn er dol op in ieder geval. Ik waag graag een kansje voor ‘Trap er niet in’!

 • Reply
  Stacey katuin
  17 november 2018 at 19:06

  Hasbro it is!! Monopoly Mario kart versie zou hier een zekere aanvulling zijn op onze spelletjes kast. Leuk gezelschap spel voor jongere leeftijden aangezien hier de meeste spellen nog voor volwassenen zijn. Monopoly verveelt nooit, en mooi meegenomen is dat je er zeker wat van leert. 👌

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  17 november 2018 at 19:16

  Ik ben dol op spelletjes.
  Ik doe graag mee en maak graag kans op Pie Face Cannon

 • Reply
  Denise
  17 november 2018 at 19:42

  Wij zijn dol op spelletjes en groot van fan zowel monopoly, als mariokart..hoe leuk is het 2 in 1! De kans is klein, maar het zou wel een hele leuke verrassing zijn!!

 • Reply
  Joyce van Dorp
  17 november 2018 at 19:48

  Leuke actie! Ik ga voor: trap er niet in. Leuk voor mn 2 dochtertjes en hun vriendjes/vriendinnetjes die komen spelen

 • Reply
  magda van lonkhuijzen
  17 november 2018 at 19:50

  wat een leuk actie. Onze spelletjeskast kan dringend wel een nieuwe spel gebruiken
  Onze meiden hebben allebei al geroepen dat ze monopoly valsspelerseditie.
  Kunnen we gezellig met het hele gezin in het weekend gezellig het spel Monopoly spelen

 • Reply
  Linda De Brouwer
  17 november 2018 at 20:06

  ooee spelletjes zijn altijd leuk en wat moeilijk kiezen zeg! maar ik ga voor pie face cannon! Hoe leuk is het om datgene te doen waar elk kind van droomt! slagroom in het gezicht van je broertje, zusje of ouders!
  Ik ga duimen

 • Reply
  Loes
  17 november 2018 at 20:18

  Het was even zoeken want op de site van Hasbro kon ik er een aantal niet vinden maar….. het poepspel lijkt me echt iets voor ons. Dit kunnen we leuk doen met onze oudste van vier. Die lacht om alles met poep op het moment dus dat komt goed!

 • Reply
  Lesley schlepers
  17 november 2018 at 20:27

  Leuk hoor! Wij doen graag mee voor het slagroom kanon want plezier gegarandeerd!

 • Reply
  Vickie Van Dael
  17 november 2018 at 20:30

  Doe ons maar Trap er niet in Nathalie 😉

 • Reply
  Inge
  17 november 2018 at 20:49

  Wat zou ik graag de Monopoly Valsspelerseditie winnen! Dit is de uitgelezen kans om eindelijk eens vals te spelen en dat dat ook nog loont. Ik ga heel hard duimen!

 • Reply
  Daniëlle
  17 november 2018 at 21:00

  Leuk, ik ben via de bloghop op jouw blog terecht gekomen! Wij zijn dol op spelletjes en er komt dan ook iedere week wel een spelletje op tafel! Ik ben zelf wel heel benieuwd naar de monopoly valsspelers editie, daar doe ik dus graag voor mee!

 • Reply
  Diana
  17 november 2018 at 21:03

  Trap er niet in doe ik graag voor mee..!! Leuk! Toevallig vandaag op de reclame gezien en Sterre werd er helemaal enthousiast van..!

 • Reply
  Anna
  17 november 2018 at 21:10

  Monopoly valsspelers editie lijkt me echt geweldig..

  Facebook: An Na

 • Reply
  Jip Woldstra
  17 november 2018 at 21:12

  Ben heel benieuwd naar de Monopoly valsspelerseditie, lijkt me echt een spel waarbij mijn zoontje helemaal dubbel ligt van het lachen!

 • Reply
  Pauline
  17 november 2018 at 21:26

  Monopoly mario kart lijkt me geweldig om te winnen. Mario en spellen zijn hier favoriet

 • Reply
  Marloes de Wals
  17 november 2018 at 22:04

  De monopoly valsspelers editie willen de kinderen Erg graag hebben!
  Toevallig beide op het verlanglijstje gezet.

 • Reply
  tamara
  17 november 2018 at 23:05

  Trap er niet in! Staat hier hoog op de verlanglijst

 • Reply
  Iris Young
  18 november 2018 at 00:40

  Ik doe graag mee voor het spel monopoly mario

 • Reply
  Marian zw
  18 november 2018 at 07:04

  Monopoly mari kart lijkt me echt heel leuk, op de Wii spelen we heel vaak een race met Mario kart.

 • Reply
  Kelly verkoelen
  18 november 2018 at 08:07

  Ohh ❤ de monopoli mario kart zou hier een heerlijk ontvangst krijgen 😍

 • Reply
  Hanneke
  18 november 2018 at 08:20

  Lijkt me inderdaad een erg leuke traditie om te starten, merk dat zoontje dit steeds leuker vind om te doen (5jaar) Mario Kart Monopoly lijkt me erg leuk voor ons racemonstertje 🤗

 • Reply
  Elise Bakker
  18 november 2018 at 08:25

  Ja leuk! Ik ga voor de pieface cannon! Verschrikkelijk spel. Maar de kinderen genieten er extra van denk ik als wij hier juist van gruwen haha.

 • Reply
  Cobi Van braak
  18 november 2018 at 08:40

  Wauw wat een gave actie! Wij doen graag mee voor de monopoly valsspelers editie met een paar flinke valsspelers in huis kan dat wel eens heel leuk worden

 • Reply
  Elisa Van Loock
  18 november 2018 at 09:35

  Hier is gamen favoriet maar samen een gezelschapsspel spelen doen we ook vaak. Daarom lijkt de monopoly mario kart echt iets voor ons.

 • Reply
  Stefanie Habraken
  18 november 2018 at 11:20

  Wat een leuke winactie! Wij zijn dol op spelletjes en planneb met onze vrienden ook regelmatig een spelletjesavond. We kunnen wel weer een keer en nieuw spel gebruiken
  Graag zou ik monopoly mario kart willen winnen

 • Reply
  Wendy Steghuis
  18 november 2018 at 11:20

  Wat gaaf. Spelletjes zijn hier altijd welkom. De valsspelers editie van monopoly lijkt ons geweldig!

 • Reply
  Andy E ijzermans
  18 november 2018 at 11:45

  Ik doe graag mee voor Trap er niet in. Ik heb 3 kinderen die nog steeds erg moeten lachen met alles wat pipi en kaka is, dus ik denk dat ze dit spel geweldig gaan vinden!

 • Reply
  Francis Boom
  18 november 2018 at 12:06

  Meestal vind ik een keuze moeilijk van spelletjes. Nu ook maar onze meiden gaan steeds uit hun dak als ze de reclame zien van Trap er niet in. Dus graag wil ik hier kans op maken.

 • Reply
  Sjoerd hendrikse
  18 november 2018 at 12:19

  Onze dochtertjes lijkt het GEWELDIG om met het “drollenspel” te mogen spelen. Trap er niet in zouden ze heel leuk vinden!!

 • Reply
  Stephanie V
  18 november 2018 at 13:22

  Voor mijn Vince het spelletje ‘trap er niet in’. Hij is op de leeftijd gekomen om dit heeeeel grappig te vinden 🙂

 • Reply
  Sabine Hensens
  18 november 2018 at 13:26

  Spelletjes doen het hier altijd goed maar vooral Monopoly valt hier goed in de smaak!! Ik zou daarom graag een kansje willen maken op de Monopoly Valsspelerseditie, dit lijkt ons allemaal zo’n gaaaaaaaf spel! We gaan hard duimen….

 • Reply
  Naomi
  18 november 2018 at 13:28

  Ooh de mario kart monopoly lijkt me enorm leuk!! We zijn dol op spelletjes spelen! 🎉

 • Reply
  Femke
  18 november 2018 at 13:58

  Monopoly Mario kart! Mijn twee oudsten zijn de junior versie nu wel ontgroeid en zijn dol op gamen, ik ook maar liever aan de keukentafel 😁

 • Reply
  Nynke B
  18 november 2018 at 15:31

  Spelletjes zijn hier ook favoriet, even echt aandacht voor elkaar. Ik ga voor de Monopoly valsspelers editie. Dan blijft het altijd leuk, hoop ik 😉

 • Reply
  anita kempenaers
  18 november 2018 at 15:39

  de monopoly gamer zullen mijn kleinzoontjes wel leuk vinden

 • Reply
  Liesbeth Barto
  18 november 2018 at 16:31

  Wat een leuke grabbelzak is dit! Mocht ik de gelukkige zijn dan kies ik voor Monopoly Mario Kart

 • Reply
  Danielle
  18 november 2018 at 17:45

  Wat leuk! De monopoly Mario kart lijkt me erg leuk. Manlief gamet graag, dus zo krijg ik hem aan het gamen in reallife. Mijn zoontje vindt spelletjes erg leuk. En ik heb een “monopoly trauma”, vroeger altijd met een incomplete set gespeeld, dus ganzenbord. Dat wil ik nu graag goed over doen met mijn eigen gezinnetje 💕

 • Reply
  erika panjer
  18 november 2018 at 18:28

  Helemaal leuk de monopoly mario zou hier heel graag in ontvangst worden genomen

 • Reply
  trotsema fati
  18 november 2018 at 18:56

  Ik waag graag een kansje op ‘ trap er niet in ‘ spel voor mijn kids❤

 • Reply
  Marloes Frijters
  18 november 2018 at 19:25

  Ik ben heel benieuwd naar Monopoly Mario Kart. Ik ben een grote fan van Monopoly en van Mario Kart op de Wii, dus deze combi lijkt me heel bijzonder!

 • Reply
  Emmy
  18 november 2018 at 19:48

  Leuk! Monopoly Valsspelerseditie Lijkt me supertof!

 • Reply
  Danielle
  18 november 2018 at 20:16

  wij zijn gek op spelletjes, helemaal nu het de koude maanden zijn. Monopoly Valsspelerseditie lijkt mij heel grappig! Kijken wie er het beste in valsspelen is!

 • Reply
  Kelly Aarts
  18 november 2018 at 21:22

  Wat een gave spelletjes zeg! Is nog moeilijk kiezen haha.
  Maar ik zou toch gaan voor de Monopoly Mario Kart editie. Die poppetjes in die karts zijn zo leuk…. En weet zeker dat mijn meiden dit ook erg leuk zouden vinden!

 • Reply
  Joyce
  19 november 2018 at 07:33

  Leuk! Mijn oudste wil heel graag het spel ‘trap er niet in’, dus daar doen we graag voor mee!

 • Reply
  Adriana de Ruiter
  19 november 2018 at 10:14

  Goedemorgen! Na alle sinterklaas hectiek dit weekend zie ik vanmorgen ineens een sinterklaasbloghop?!!! Superleuk!!! 😀 Leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen, maar ook op de blogs waar ik vaker kom doe ik gráág mee! 😀

  Wij zijn thuis gek op spelletjes, dus ik doe gráág mee aan jouw winactie! Onze pleegzoon zou meteen kiezen voor de monopolie valsspelers editie, die staat al sinds deze zomer op zijn verlanglijstje… 🙂 Ik doe heel graag mee en ga hard duimen!

  Fijne sinterklaastijd!!!

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  19 november 2018 at 11:22

  Monopoly gamer voor onze zoon…
  Een bordspel spelen vinden wij zo gezellig allemaal,
  Veel beter dan die spelletjes op de computer digitaal.
  Wij hopen daarom dat we winnen,
  Dan kan de koude winter gaan beginnen…. 😉

 • Reply
  Kathelijne De Ridder
  19 november 2018 at 11:43

  Mijn zoon en dochter spelen graag spelletjes. Aangezien het beiden kleuters zijn doe ik graag mee voor het spel Trap er niet in, want alles met kaka is hier heel erg grappig!

 • Reply
  melissa
  19 november 2018 at 12:14

  Nummer 4 trap er niet in staat hier op de verlanglijstjes; klinkt al heel grappig. nu het zo vroeg donker is, spelen we elke avond 2 spelletjes als gezin. Jarno mag er 1 kiezen en elise ook. ik denk dat dit spelletje heel vaak gekozen gaat worden.

 • Reply
  harry brants
  19 november 2018 at 12:21

  de monopoly mario kart zou leuk zijn voor mijn kleinzoontjes

 • Reply
  Vanessa Draelants
  19 november 2018 at 13:33

  Ik had graag kans gemaakt op het spel “Trap er niet in”, mijn zoon van 5 jaar zou dit zoals veel van zijn leeftijdsgenootjes helemaal hilarisch vinden! En zo wordt de Sint ook weer een handje geholpen!

 • Reply
  Els Timmers
  19 november 2018 at 13:48

  Monopoly Mario Kart lijkt me erg leuk voor het hele gezin!

 • Reply
  Joke Somers
  19 november 2018 at 16:45

  Pie Face Cannon ziet er grappig uit en zou ik graag met het gezin willen proberen

 • Reply
  Inge Stroobandt
  19 november 2018 at 18:11

  De valsspelereditie van Monopoly zou hier een topper zijn.
  Mijn vriend heeft ooit ééns een monopoly bord weggesmeten omdat er valsgespeeld werd.
  Mijn neefje zou het des te leuker vinden om hem daar nog ééns mee te ambeteren.

 • Reply
  GerlindeIJ
  19 november 2018 at 18:42

  Heel leuk! Ik ga voor de monopoly valsspeler editie.

 • Reply
  Merel
  19 november 2018 at 22:33

  Superleuk! Ik ga graag voor de valsspelerseditie van Monopoly. We zijn hier allemaal best fanatiek haha, kan n leuk avondje worden 😂

 • Reply
  Lissy Steegmans
  20 november 2018 at 07:27

  Ik wil heel graag ‘Geen paniek’ winnen om te spelen tijdens de feestdagen met de schoonfamilie. Dat is steeds wat verloren tijd inhalen (fysiek dan toch) met mn schoonzus en haar gezin die in het buitenland woont. Niks zo gezellig als met je aan spelletjes verslaafde schoonfamilie spelen
  😍

 • Reply
  Saskia van der Heijden
  20 november 2018 at 09:18

  Superleuk!! Ik doe graag mee en volg je via Facebook en Instagram!
  Ga vooral door met deze leuke acties! Ik ben fan hoor en blijf je zeker volgen!!
  Het spel Monopoly Mario Kart zullen mijn meiden (en mijn man…) geweldig vinden 🎁

 • Reply
  Nele
  20 november 2018 at 10:09

  Spelletjes spelen doen we hier altijd graag, een leuke manier voor de kindjes om samen te spelen. Monopoly Valsspelerseditie is wel een spelletje dat we aan onze collectie willen toevoegen.

 • Reply
  carola Donkelaar
  20 november 2018 at 10:23

  Hee wat leuk zo nieuwe spellen te ontdekken 🙂
  Ik ga voor Speech breaker dat ziet er tof uit!
  De tv is toch niks aan doe mij maar een gezellig spel ‘s avonds

  fijne dag

 • Reply
  Karen de Jong
  20 november 2018 at 12:55

  Helaas veels te weinig gedaan afgelopen jaar.. Dus zeker een goed voornemen voor 2019!! Wij zouden monopoly valsspelers editie graag uitproberen 😍

 • Reply
  Kim de Jong
  20 november 2018 at 13:52

  Zeker Monopoly de Valsspelers Editie… die twee van mij kunnen er wat van!

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  20 november 2018 at 20:14

  Pie Face Cannon Lijkt me een echt leuk gezinschapsspel. Liselotte is 4,5 jaar en speelt graag spelletjes. Waag graag een kansje voor haar ☺️

 • Reply
  E. Wout
  20 november 2018 at 20:19

  Mijn kids spelen graag Monopoly, maar Monopoly Valsspelerseditie, kennen ze nog niet. Dus ga graag daarvoor

 • Reply
  Els
  20 november 2018 at 20:39

  Ik doe graag mee voor trap er niet in, dat zal hier voor veel lol zorgen, dat weet ik zeker!

 • Reply
  Sara
  20 november 2018 at 20:39

  Leuk!! Monopoly valsspelerseditie zouden wij graag winnen.

 • Reply
  Nicol
  20 november 2018 at 20:42

  Trap er niet in lijkt me geweldig voor ons dochtertje. We doen heel graag mee

 • Reply
  Ellen
  20 november 2018 at 20:58

  Kan bijna niet kiezen. Als speltherapeute zouden ze allemaal geweldig vinden. Maar denk dat de meeste kids plezier zouden hebben van monopoly valsspelen.
  Nu duimen dat we winnen

 • Reply
  Myrthe van de Wijdeven
  20 november 2018 at 21:09

  Speach breaker lijkt me hilarisch!

 • Reply
  Wijnanda Hoetmer
  20 november 2018 at 21:39

  Ik zou graag gaan voor trap er niet in.
  Lijkt me enig om met de kleinkinderen te spelen.

 • Reply
  Liesbeth
  20 november 2018 at 23:13

  Toen ik zag dat “Trap er niet in” 1 van je prijzen was wist ik dat ik mee moest doen. Met een kleuter zoon in huis die het de hele dag over scheetjes, poep en kak heeft en er zelfs liedjes over verzint is dit natuurlijk hét ideale cadeau voor hem.

  Ik ga duimen!

 • Reply
  Wendy
  20 november 2018 at 23:34

  Monopoly Valsspelerseditie wil ik echt supergraag winnen! De gewone versie vond (vind) ik al zeer leuk om te spelen, dus zeer benieuwd naar deze variant! En, eigenlijk wil ik ook gewoon weer eens zo’n ouderwetse spelletjesavond organiseren met gans de familie!

  (ik volg op instagram en facebook)

 • Reply
  Wilma van 't Hof
  21 november 2018 at 01:34

  Monopoly Valsspelerseditie is het spel waarvoor ik mee ga hoppen,
  Die zou ik dolgraag in de kadootjes-zak willen stoppen.
  Lijkt me een spel voor uren speelplezier
  Daarom is deze prijs van harte welkom hier.

 • Reply
  Liesbeth van Gestel
  21 november 2018 at 05:50

  Wauw op het nippertje.
  De speech breaker is helemaal iets voor onze dochter.
  Duimen dus!!! 🤞🤞🤞

 • Reply
  Marieke
  21 november 2018 at 10:06

  Wij gaan zeker voor trap er niet in! Hahaha mijn zoon vindt alles wat met poep te maken heeft zeer grappig. Dus met dit spelletje gaan we de grootste lol hebben 😀

 • Reply
  Monique Gort
  21 november 2018 at 18:51

  Heel erg leuk!! Met drie kinderen onder de zes jaar zal het spel “Trap er niet” geweldig zijn bij ons in huis! We zitten tenslotte midden in de drolletjes-fase….. 😂

 • Reply
  Alyt van der Heide
  21 november 2018 at 20:27

  Doe graag mee voor Trap er niet in.
  Dikke lol!!

 • Reply
  Rita Jansens
  21 november 2018 at 20:57

  Ik doe graag mee voor Monopoly valsspelerseditie.

 • Reply
  Sofie Dauw
  21 november 2018 at 21:01

  Monopoly mariokart of monopoly valsspeler zou een echte hit zijn bij mijn zoon die in het eerste leerjaar zit! Op deze manier kunnen we de interesse van het mario computerspel misschien verschuiven naar een echt gezelschapsspel waar we met het ganse gezin aan kunnen deelnemen!

 • Reply
  Leandra
  21 november 2018 at 22:02

  wat een leuke prijzen! ik doe graag mee voor monopoly Mario kart. monopoly is het spel dat ik altijd gespeeld heb (altijd de originele versie) Nu heb ik onlangs mijn liefzoon kennis laten maken met monopoly junior, party. En voor onszelf wil ik graag een andere versie spelen. en ja als je uit het Mario tijdperk komt… Ik volg je natuurlijk op facebook en insta

 • Reply
  Evelien
  21 november 2018 at 22:19

  Monopoly Valsspelerseditie waww dit zou wel super tof zijn om te winnen. Onze dochtertje is super zot van spelletjes dus duimen maar 🙂

 • Reply
  Kim
  21 november 2018 at 22:54

  Monopoly Gamer zou hier in de smaak vallen met 2 gamers in huis. Omdat het zeker niet altijd gamen moet zijn maar we ook graag eens een spel spelen zou het leuk zijn dit in dit thema te doen

 • Reply
  Sami
  22 november 2018 at 08:41

  Sinds de kinderen wat ouder zijn kunnen ze beter met elkaar spelen lees omgaan. 😬
  Ik probeer de tablets te laten Verdwijnen op vrijdagavond voor spelletjesavond. Onze spellen missen wat pionnen of kaarten bij het opruimen 🙈. Een nieuw monopoly spel zou ideaal zijn.

 • Reply
  Willeke Linneman
  22 november 2018 at 08:47

  Heel leuk! Wij spelen graag spelletjed! Ik doe mee voor monoploy vlasspelerseditie.. dat lijkt me wel wat haha

 • Reply
  Hullebus wilfried
  22 november 2018 at 09:56

  Monopoly Mario Kart zou echt superleuk zijn daar wij allemaar mariokartfans zijn

 • Reply
  Marco Laviana
  22 november 2018 at 10:21

  de Monopoly gamer lijkt me een leuke en originele variant op het klassieke spel! daarom doe ik graag mee v oor deze

 • Reply
  schiettecatte sandra
  22 november 2018 at 10:49

  ik doe graag mee voor het spel :Speech breaker lijkt me een leuk spel om met mijn gezin eens te spelen , nog nooit van dit spel gehoord ben razend benieuwd

 • Reply
  Eva De Hoef
  22 november 2018 at 12:05

  Ik doe graag mee voor Monopoly De valsspelerseditie 🙂
  Dat is hier wel toepasselijk met al die deugnietjes thuis.

 • Reply
  Anke
  22 november 2018 at 13:23

  Oeh! ‘Geen paniek’ lijkt me stiekem leuk om met vrienden te spelen als de kindjes in bed liggen 😀

 • Reply
  Malfait Justine
  22 november 2018 at 14:00

  Trap er niet in brengt waarschijnlijk uren lachplezier met m’n kleine man’

 • Reply
  Christine Claeys
  22 november 2018 at 14:08

  Graag een kansje voor Speech breaker voor de grotere kinderen

 • Reply
  charles nuyts
  22 november 2018 at 17:42

  trap er niet in om te spelen met m’n kleindochter
  maar monopoly dat is nu echt iets voor m’n vrouw ,m’n zoon en ikzelf
  heel graag gedeeld en wie weet hé komt de sint echt nu eens een keertje langs .

 • Reply
  Goele H
  22 november 2018 at 20:24

  Monopoly Valsspelerseditie gaat het hele gezin denk ik wel erg leuk vinden. Ik doe dus graag daar voor mee.

 • Reply
  Marian
  22 november 2018 at 20:27

  Monopoly Vasspelerseditie zal mijn dochter geweldig vinden en ik ook!

 • Reply
  Rob G
  22 november 2018 at 21:16

  Wat een leuke blog 🙂 Ik zou graag het spel “Geen paniek” willen winnen. Samen met mijn vrouw op de bank en de neefjes en nichtjes lijkt mij dit een geniaal gezelschapsspel!

 • Reply
  glenn herssens
  22 november 2018 at 22:25

  Ik doe met heel veel plezier mee voor monopoly gamer !
  Mss kunnen we deze dan met de gamers samen op oudjaar derickt eens boven halen 😀

 • Reply
  damie lou
  23 november 2018 at 11:25

  Monopoly Mario Kart!!!! Onze zoontjes zijn zot van Mario en de meiden spelen graag Monopoly. Ideaal!! Zou het lukken om hen voor eens en altijd eens Samen te laten spelen?? -hoopvol-

 • Reply
  Helena
  23 november 2018 at 14:35

  ik waag mijn kans voor Monopoly Mario Kart

 • Reply
  Stef Nagels
  23 november 2018 at 20:29

  Monopoly mariokart ziet er fantastisch uit!

 • Reply
  Liesbeth
  23 november 2018 at 20:49

  Ik ben heel erg benieuwd naar speechbreaker. Lijkt mij heel gaaf te doen op een vriendenavond!

 • Reply
  Karoline Meuwissen
  24 november 2018 at 08:08

  De versie van molopoly waar je ook nog eens mag valsspelen? Zooo leuk! Deze keer niet voor onze kleine bengels maar eens voor onszelf!

 • Reply
  GRYSON WIM
  24 november 2018 at 09:16

  Graag de “Pie Face Cannon” voor mijn kleindochtertje, Fleur. Dat zou ze zeker heel leuk vinden !

 • Reply
  Jikke
  24 november 2018 at 12:21

  Dat is geen moeilijke keuze. Pie face staat al tijden op het verlanglijstje van mijn dochter. Ik doe graag mee.

 • Reply
  vangeel goedele
  24 november 2018 at 13:16

  “Monopoly Mario Kart” lijkt me leuk, om met ons gezin te spelen op koude winterdagen, en warme zomeravonden

 • Reply
  Fie Vantielen
  24 november 2018 at 22:13

  Eigenlijk heel benieuwd naar “Speech Breaker”. Hier zitten er een paar die het AL-TIJD (!!) goed kunnen uitleggen, en ik ben dus heel benieuwd of ze dat ook kunnen waarmaken in dit spel. Lijkt me echt veel lachen, en helpt om creatief te zijn.

 • Reply
  peter
  24 november 2018 at 22:56

  monopoly valsspelerseditie zou ik mijn meiden maar al te graag cadeau willen doen 😊

 • Reply
  jessica
  25 november 2018 at 08:54

  monopoly mario kard. Lijkt me een heel leuk spel. Mario blijft overal opduiken en nu een gezeldschapspel lijkt me supper om te spelen

 • Reply
  marleen prinsen
  25 november 2018 at 19:38

  Trap er niet in Onze kleindochter heeft z’n aanstekelijke lach
  dat ik har zo graag laat lachten en het spel Trap er niet in
  is echt om te gieren hé .

 • Reply
  Ellen velzeboer
  25 november 2018 at 20:19

  Heel graag het soel monopolie Mario kart!

 • Reply
  Tamara v Bodegom
  26 november 2018 at 09:07

  Mijn dochter wil dolgraag de Monopoly Valsspeler-editie. Ik heb gezegd dat ze die niet krijgt, want we hebben al gewone monopoly in huis… maar wat zou het gaaf zijn als ze hem dan toch in de zak van Sint zou vinden! Ik kan me nu al verheugen op dat verbaasde gezicht haha! Dus ik duim heeeeeeel hard

 • Reply
  Frieda
  26 november 2018 at 13:12

  Mnopoly Valsspelerseditie

 • Reply
  Wil Visser
  26 november 2018 at 17:09

  Speech breaker lijkt me erg leuk voor m’n dochter!

 • Reply
  Astrid Van Holderbeke
  26 november 2018 at 22:08

  heel leuke spelletjes, ik doe graag mee voor het spel Geen Paniek 🙂

 • Reply
  Bianca Fenna
  27 november 2018 at 07:44

  Het spel ‘trap er niet in’ is super leuk om samen met mijn meiden te doen. Ik waag heel graag een kansje.

 • Reply
  Sharon
  27 november 2018 at 08:59

  Dat je dat zo allemaal weggeeft, wat super lief en leuk! Wij zouden hier wel graag de Monopoly Valsspelerseditie willen winnen. Gezellig met de feestdagen met het hele gezin heerlijk warm bij elkaar met een spel. Ultiem genot

 • Reply
  Inge Pelsers
  29 november 2018 at 12:08

  Wauw allemaal super toffe spellekes.
  Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de monopolie valsspelers editie. Lijkt mij echt geweldig om met de neefjes en nichtjes te spelen

Leave a Reply