Unicorns & Fairytales
kinderbed met bureau - unicorns & fairytales
Interieur kidsroom My life

Is jouw kind klaar voor een kinderbed met bureau?

Vanaf een bepaalde leeftijd is je kind klaar voor een groter bed. Dan sta je voor de keuze… welk bed ga ik nemen? Nadien, als ze weer wat groter worden en naar school gaan hebben ze misschien een kinderbed met bureau nodig? Ideaal voor kleine ruimtes. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten bedden. Deze van Wickey zijn allerminst saai. Misschien is dat wel iets leuks?

Wanneer naar een groter bed?

Maar wanneer is je kind klaar dat groter kinderbed met bureau? Wel, ik kan je zeggen dat er geen bepaalde regels voor zijn. Met Vince overschakelen van peuterbedje naar gewoon eenpersoonsbed ging dit een beetje vanzelf: we verhuisden en besloten het peuterbedje dan ook maar meteen te laten voor wat het was. In zijn grote kamer kreeg hij het bedhuisje en we lieten er zijrekken aan maken. Dat heeft hij nu nog steeds nodig want hij rolt gewoon zo uit bed. Vince was 2 jaar en 3 maanden toen we verhuisden. De meeste kinderen zijn er ongeveer klaar voor tussen twee en 3,5 jaar.

Kinderbed met bureau

Wanneer ze naar de lagere school gaan krijgen ze waarschijnlijk ook opdrachten en huiswerk. Een kinderbed met bureau is dan wel heel leuk denk ik. Tijdens mijn zoektocht naar een kinderschommel kwam ik op de leuke kinderbedden van Wickey. Allemaal met massieve houten balken en snufjes. Mijn absolute favoriet is deze hoogslaper. Voor kinderen (die dit willen) moet het toch ontzettend leuk zijn om in hun eigen hutje te kruipen? Onder het bed is plaats voor een gezellig hoekje met kinderboeken en dit kinderbed met bureau is ideaal voor studentjes.

 

Wacht mama, ik glijd eraan!

Of wat denk je van een kinderbed met glijbaan? Volgens mij ook heel fijn. Al zal er de eerste nacht misschien niet veel geslapen worden? Niets zo leuk dan ‘s ochtends uit je bed glijden. Begin de dag met een zwier en plezier. De kleur van de glijbaan en de accessoires kan je trouwens kiezen. Ze kunnen erin kruipen via de trap. Wel even timmeren aan dit bedje.

 

Schip ahoi! Slaap ahoi!

Liever geen hutje maar wel een glijbaan en hangmat? Alles om te relaxen met dit leuk kinderbed. Hou alles in de gaten met de periscoop… Deze bedden van Wickey zijn zelf in elkaar te zetten. De handleiding en tools krijg je erbij. Even de papa aan het werk zetten en dan kan je kind in no time slapen in zijn cool bed. Ik denk dat Vince dit wel leuk zou vinden. De prijzen van deze bedden vallen ook heel goed mee!

 

Benieuwd naar meer bedden? Zoek jij ook een kinderbed met bureau of een bed met glijbaan? Of liever een hoogslaper?  Bij Wickey hebben ze allerlei varianten op deze leuke kinderbedden. 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    nicole orriens
    20 november 2018 at 11:08

    Wat een bijzonder leuke bedden zijn dat om te zien! Ik ben eigenlijk geen fan van hoogslapers maar deze zijn wel heel erg leuk!

Leave a Reply