Unicorns & Fairytales
carrément beau - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids My life

Kidsfashion tip // Carrément Beau

Je hebt zo van die merkjes die je hart stelen en Carrement Beau is daar zo eentje van. Ik leerde dit merkje kennen dankzij Instagram, ik kocht er een outfitje van voor Lex en sindsdien behoort het tot mijn favorieten.

Carrément Beau

Carrément Beau is een Frans merkje. Stijlvol en mooi maar niet saai. Ik ben vooral fan van de vestjes met kap. Die zijn in de zomercollectie licht en nu, tijdens de koudere maanden veel warmer. Ideaal om onder een jas aan te trekken maar als het te warm wordt uit te doen. Of als je een dikke jas hebt kan je het vestje er makkelijk onderaan doen.

lees ook: kledij wassen doe je zo, enkele nuttige tips

Stijlvolle jas met kraag

Voor Vince hebben we daar een stijlvolle jas met kraag gevonden. Ideaal tijdens frisser weer en voor momentjes dat ze wat ‘opgekleder’ moeten zijn. Deze jas laat ik liever hangen tijdens een buitenspeel moment in bossen.

carrément beau - unicorns & fairytales

Stijlvol

Ik hou wel van het stijlvolle van de kledij. Mooi combineerbaar zoals dit vestje dat Lex aanheeft. Ik vind de kleuren en de stof zo ontzettend mooi.

carrément beau -unicorns & fairytales

Mooie broekjes

Carrément Beau heeft de leukste broekjes voor kleine peuters vind ik. Deze onderstaande foto met zijn gestreept broekje vind ik ontzettend mooi. Nu hebben ze een geruit broekje dat al even tof is. Leuk te combineren met hun shirts die niet te opzichtig zijn en hun mooie vestjes. Met Carrément Beau kan je kind gerust naar een feestje gaan 😉

brief aan lex - unicorns & fairytales

 

Bekijk hier meer moois van Carrément Beau.

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply