Unicorns & Fairytales
HABA spelletjes - unicorns & fairytales
Educatief speelgoed Gezelschapsspelletjes My life Speelgoed voor kinderen van 6 jaar Spelen

Snelheid en geduld met “Blus de Brand” en “Slakkenrace” van HABA

We hebben twee nieuwe gezelschapsspelletjes van HABA en die zijn weer erg top. Het zijn ideale spellen voor jonge kinderen vanaf 5 jaar. Beiden vergroten ze inzicht en spelen ze in op geduld van de kinderen. Het zijn geen moeilijke spelletjes maar elke keer je ze speelt is het anders. Ideale gezelschapsspelletjes voor kleine kinderen die houden van herhaling. Kijk je mee? 

Blus de brand van HABA 

Dit mega leuke gezelschapsspel voor kinderen, Blus de brand van HABA is zeer leuk en zorgt voor inzicht. De bedoeling is dat ze een weg van brandslangen maken door stukjes brandslang tegen elkaar te leggen. Ze moeten goed zien of het past en zich zo een weg banen naar de brand. Wie het eerste bij de brand is en hem kan ‘blussen’ wint de ronde en verdient een medaille. Wie het eerst drie medailles heeft is gewonnen. Je kan dit spelletje met 4 personen spelen en je kan de moeilijkheidsgraad aanpassen. Vince is er dol op en wint keer op keer…

`

Vind het spel hier

 

Slakkenrace van HABA 

Dit spel van HABA is erg leuk. Goed om de kleuren te leren, geduld te hebben en om wat inzicht te oefenen. De deelnemers trekken een kaart waarop 3 slakken staan. Die drie kleuren van slakken moeten als eerste naar de finish gaan. Het is dus de bedoeling dat je jouw kleuren zo veel mogelijk vooruit kunt zetten. Het is een magnetisch spel waarbij de slakken tegen de wand kunnen kleven. Dat vinden de kinderen natuurlijk superleuk. Dit spel kan je zelf vereenvoudigen als je het met jongere kinderen wil spelen. Ideaal in kleuterklassen en lagere school. 

Vind het spel hier

 

Nog meer speeltips voor kinderen 

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=32875&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fspeelgoed%2Findex.html&name=speelgoed

Wij  zijn fan van educatieve spelletjes voor kinderen. Je kan hier ook nog allerlei inspiratie vinden en natuurlijk kan je wat snuisteren op de blog. Happy reading! 

Leuke gezelschapsspellen voor volwassenen

Leuke gezelschapsspellen voor kinderen per leeftijd

Houten knikkerbaan van HABA Kullerbü: leuk, leerrijk en duurzaam

Nog meer leuke tips & spelletjes om je kinderen bezig te houden tijdens een lange autoreis, treinreis of vliegreis

Leuke eigenzinnige cadeautips voor kinderen met een educatief kantje

Het grote houten speelgoed ABC

 

Zijn jullie ook fan van de gezelschapsspellen van HABA? Welke hebben jullie thuis? 

XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply