Unicorns & Fairytales
Lijstjes

Get to know me better TAG

Mensen die me persoonlijk goed kennen zullen niet zo veel hebben aan deze TAG. Ik ben namelijk een open boek dus dit zou niets nieuws moeten zijn. Mensen die me graag een beetje beter leren kennen kunnen deze TAG dan weer wel lezen. Beetje bij beetje een blogger die je volgt leren kennen kan best leuk zijn! 

Geboortejaar? 1985

Hoe lang ben je? 1.68 ongeveer, ik zou graag wat langer zijn… Hakken dragen is de enige oplossing…

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Huh? Vince slaapt nog? Joepie! Vlug klaarmaken en douchen en hopen dat hij nog even blijft liggen tot ik klaar ben. Dan meteen: oh spannende dag want vandaag komt mijn directie op klasbezoek!

Waar ben je op dit moment? Thuis, na een lange dag werk.

Single/relatie? Ja relatie, samenwonend! Al bijna 12 jaartjes!

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: een mama, humoristisch, vriendelijk, hulpvaardig, creatief, dromer maar ook realist, blogger…

Wat zou je op dit moment graag willen? veel geld… zodat we een groter huisje kunnen kopen met plaats voor nog een broertje of zusje voor Vince en zodat ik mij volledig kan laten gaan om een nieuw interieur in te richten…

Wat is je doel in het leven? Vele kindertjes helpen bouwen aan hun toekomst. Met mijn job als juf zal ik daar sowieso wel een stukje in bijdragen. Uiteraard ook een goede mama zijn! Maar dat spreekt voor zich.

Waar ben je bang voor? Ik ben een bange mus! Van heel veel dingen ben ik bang: ik ben bang  om nog meer mensen te verliezen of dat er iets zou gebeuren met mijn geliefden… ik ben bang om oud te worden, bang van hoogtes en nog veel meer. Daarom probeer ik daar vaak niet teveel over na te denken.

Heb je je rijbewijs? Ja! Ik zou ook niet zonder kunnen.

Nagellak of lippenstift? Nagellak! Lippenstift vind ik wel heel mooi maar ik heb te dunne lippen om lippenstift te dragen. Jammer maar helaas.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? De zomer! Zonder twijfel. Ik kan echt niet zonder zon. Instant happiness! Dan ben ik nog vrolijker…

Ben je een healthy-freak? Ja enorm! Al zijn er periodes dat het mij niet zo goed lukt maar die duren niet lang. Ik ben voortdurend op zoek naar gezonde dingen. Op deze moment ben ik vaak bezig met superfood. Als ontbijt voorlopig maar er staan nog enkele dingen op de planning om uit te proberen.

Welk kleding item wil je op dit moment heel graag? Nou, betere vraag: wat wil je niet? Ik zie overal potentiële kledingstukken, schoenen en tassen! Ik ben verslaafd.

Heb je tattoos of piercings? Ik heb 2 tattoos: eentje op mijn onderrug (vleugels) en eentje op mijn pols (ohm-teken). Beiden hebben ze een betekenis. Ik heb ook een piercing in mijn pols: een dermal. Vroeger had ik ook een navelpiercing (die is uit sinds mijn zwangerschap) en een tongpiercing, maar die is ook verleden tijd!

Wat is jouw perfecte pizza? Een pizza met veel groenten en tonijn!

Favoriete eten/drinken? Ik ben gek op gezond eten: vis, fruit, slaatjes, pasta. Ik hou niet van vettig eten en Quick of MacDonalds toestanden. Ik lust heel graag cava, wijn, fruitsapjes en smoothies.

Wat is je favoriete parfum? Amor amor van Cacharel! Die gebruik ik al jaren. Hij is bijna leeg…

Wat is het laatste wat je kocht? Een badpak! Waarom dat kan je hier lezen. Hihi…

Favoriete ijsje? Een dame blanche met lekker veel verse chocoladesaus!

Ben je een ochtend of avond persoon? Ik denk meestal een ochtendpersoon. Als mijn wekker gaat sta ik in minder dan 2 seconden uit mijn bed, instant energetisch…Ik huppeldepuppel de dag door.

Heb je een accent? Ja, ik kan niet wegstoppen dat ik van Antwerpen kom…

Zussen/broers en aanhang? Een oudere broer!

Zo dit was het. Kort maar krachtig om deze dinsdagavond mee te vullen! Ik ben wel benieuwd naar een detail van mijn lezers…

Geef eens een weetje van jezelf…

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  3 maart 2015 at 22:52

  Wat leuk om te lezen! Ik ben gek op persoonlijke artikeltjes!

  • Reply
   Nathalie
   4 maart 2015 at 15:10

   🙂

 • Reply
  Dineke
  3 maart 2015 at 22:55

  Grappig om te lezen, vaak staat zulke info niet bij de info op de blog. Zo kun je elkaar wel echt beter leren kennen.

  • Reply
   Nathalie
   4 maart 2015 at 15:10

   Ja ik lees tags ook wel graag! Ze invullen is nog leuker 😉

Leave a Reply