Unicorns & Fairytales
My life

5 things I love about the summertime!

Gisteren kwam eindelijk de zon nog eens tevoorschijn! Voor mij is dat een magisch moment. Ik word instant vrolijk, wil buiten zijn en mijn energiepeil schiet de lucht in! Pure ontspanning. Ik ben geen wintermens, ik ben zonder enige twijfel een zomermens en dat zal altijd zo zijn. Liefst van al zou ik in een warm oord willen wonen. Zou het best gewoon kunnen worden.  5 dingen (buiten alle anderen en buiten op reis gaan wat mijn nummer 1 zou zijn, maar dit jaar niet van toepassing is) waarom ik zo van de zomer hou:

1. We kunnen heerlijk in de tuin zitten, mét bikini én bruin worden! 

Nu onze tuin voor 80% vernieuwd is was zonnen nooit zo leuk!  Een hele dag zou ik hier nu kunnen vertoeven. Ik mis enkel nog een parasol en comfi ligbedden, maar die komen er nog wel aan!

me me2 me3

2. Slaatjes en BBQ

Niets zo lekker als een fris slaatje (al dan niet bij de BBQ) én nog gezond ook! We hebben meteen de dagelijkse portie groenten binnen! Gecombineerd met een pasta of taboulé en je hebt meteen een maaltijd. Eindeloos variëren en combineren. Me like it!

dinner

3. Een lekker wijntje

Mij kan je veel plezier doen met een goed wit wijntje, rosé wijn of een cava. Genieten! Cocktails zijn ook summerproof maar meestal ben ik ze na 1 al beu en dat heb ik absoluut niet met wijn of cava.

wine

4. Summernails

Dit kan natuurlijk het hele jaar door, maar op een of andere manier doe ik dit meestal enkel in de zomer (we zullen daar eens verandering in brengen). Ik haalde mijn mand nog eens boven met mijn spullen en koos een holografisch gouden nagellak en gewoon doorschijnende nagellak. Mijn favoriete look heb ik geleerd van een Nederlandse dame, Carla Otto, toen we in Gran Canaria waren vorig jaar. Het is een simpele look maar je nagels zien er meteen classy uit! Enkel de bovenkant met een kleurtje en een doorschijnende topcoat. Fast & easy & beautiful! De teentjes in een bijpassende kleur (holografisch goud)

basket nagels nails toe

nagellak

5. Een goed boek of leuke tijdschriften (in de zon)

Ik kan gemakkelijk een dagje genieten van me op een ligbed te installeren met een drankje en leuke boeken/tijdschriften. Roddelbladen, lifestyle magazines of ouderbladen  hebben mijn voorkeur en een boek mag voor mij realistisch of romantisch zijn. Ze zijn meestal niet veilig voor mijn kat Nero want die houdt ervan om zich over mijn hele magazine te installeren.

me5 me4 magazine flair

 

Laat de zomer dus maar voortduren en hopelijk blijft het zonnetje nog lang in ons land. Meestal is dat maar van korte duur en staat er al een onweer achter de deur te loeren.

Binnenkort op mijn blog: summernails en hoe je lichaam bikiniproof maken door oefeningen die je in je tuin kan doen!

XOXO

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  18 juli 2014 at 10:18

  Ik lig helaas niet in bikini.. nu ik er zo vreselijk toegetakeld uit zie na de zwangerschap enzo.. Dus ik heb een tankini.. lig dus liever in jurkje dan ofzo.. Nagels lak ik nooit, maar de andere 3 dingen vind ik ook heerlijk!

  • Reply
   Nathalie
   21 juli 2014 at 15:54

   Hey, zolang je maar GENIET! Joepieee

 • Reply
  mamadammeke
  18 juli 2014 at 18:35

  Heerlijk je tuintje en wat een knap figuur heb jij!!!! Amper enkele maanden na je bevalling!
  Knap zeg!!!

  • Reply
   Nathalie
   21 juli 2014 at 15:55

   Denk dat dit is door mijn sportief verleden 😉 Ben er blij om, mij hoor je niet klagen 🙂

Leave a Reply