Unicorns & Fairytales
Diary Uncategorized

Diary #1

Mijn eerste “Diary”! Mijn persoonlijke blogjes worden het meest gelezen. Daarom besloot ik een nieuw rubriekje te beginnen. Eentje dat je vaak voorbij ziet komen bij bloggers maar die bij iedereen uniek is. Hoe kan het ook anders?

Mijn week was redelijk heftig. Een meneertje dat ziek is en me zelf ook niet helemaal lekker voelen… bovendien moet je er als juf wel staan en kan je je geen off-day permitteren. Even terug wennen aan het werken na een leuke week in center parks!

Er zijn wel een paar leuke dingen gebeurd: Vince kan nu echt wel goed kruipen. Van de ene dag op de andere had hij door hoe dat werkte. Niet meer achteruit schuiven maar echt met de knietjes en de handjes. Hij gaat soms zo snel (denkt hij) dat hij soms patineert. Dan blijft hij ter plaatste trappelen.

Vince kruipt

Gisteren ontdekten we ook een vijfde tandje. Dat kan de koorts ook een deel verklaren. Dat er ook nog bij zal wel niet prettig geweest zijn. We hadden dus weer veel slapeloze nachten.

In een poging om Vince meer fruit te laten eten nam ik iets nieuws mee. Het is een netje waar je een stuk (bevroren) fruit kan insteken en waar ze dan aan kunnen knabbelen zonder het risico van verslikken in grote stukjes. Hij bekeek het eens raar, stak het uit naar mij zodat ik het eerst een kon voordoen en nadien begon hij te knabbelen. Tot hij proefde dat er banaan inzat. Ook appel was geen succes. Jammer dan.

IMG_6031 knabbelnetje

Vandaag was zijn neefje op bezoek. Zijn neefje is 6 dagen vroeger geboren. Ze zijn dus bijna even oud en dat merk je wel. Zo schattig! Zijn neefje kan wel al staan en wanneer hij kruipt is  hij niet te houden. Ze hadden een leuke maar vermoeiende dag! Vince kreeg leuke badspeeltjes en van mijn nicht leuke All Stars!

IMG_6056

all stars

Ik maakte deze week ook nog een opdracht af van Kleine Uk. Een snorrendoos! Altijd leuk om te maken. Tijdens het opruimen (Sinds Vince kruipt moeten we alles herschikken) vond ik een tekening die ik enige tijd geleden maakte. Mijn eerste tekening in kleur. Normaal teken ik liever met potlood. Grijs potlood welteverstaan.

art IMG_6044 IMG_6033 IMG_6034

Deze week zit er weer op. Ik ben benieuwd wat volgende week met zich mee gaat brengen!

 

xoxo Nathalie

Hoe was jullie week ?

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Marijke
  1 maart 2015 at 22:20

  Wauw wat een mooie tekening! Als ik een talent mocht bestellen dan zou het tekenen kunnen zijn!

  • Reply
   Nathalie
   4 maart 2015 at 15:12

   Leuk!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 maart 2015 at 13:44

  Leuke actiefoto waarop hij kruipt : )

  • Reply
   Nathalie
   4 maart 2015 at 15:10

   Ik had ook nog een filmpje maar die kon ik niet uploaden…

Leave a Reply