Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 66 | 5 foto’s, 5 gedachten

Deze week was het een rustige week. Hier en daar opzoekwerk en wat bestellingen voor de nieuwe kamer/baby maar voor de rest moest ik genoodzaakt het een beetje rustig houden. Anders wil de rug helemaal niet mee. Ik heb natuurlijk wel tijd om leuke foto’s te maken en ik laat ze je graag zien. Mijn favorieten van deze week.

 

 

img_5364

We kregen een leuke poster aan van The Poster Club. Eigenlijk twee mooie exemplaren maar de andere is nog groter en daar hebben we nog geen kader voor. Die zullen we moeten bestellen want een kader van 70 op 100cm vind ik niet meteen in de winkels waar we normaal onze kaders halen. Sinds ik thuis ben en in ons nieuwe stekje woon houd ik meer en meer van opruimen en decoreren. Nu nog, tot het tweede kindje er is waarschijnlijk hahaha. Maar goed. Wat je dus op foto ziet is een stuk van het TV meubel dat we hebben laten maken bij Manowoods. Ze hebben het met de hand gemaakt. We zijn er supertevreden over en zeker ons kleine bureauplekje waar later Vince en zijn broer huiswerk kunnen maken als ze nog klein zijn.

stoel: vintagelab15 / houten bak: Xenos / poster: Fine Little Day via The Poster Club / Overige deco: H&M Home en Kwantum

 

fullsizerender-157

Sinds we een boeketje kregen op het event van Disney en ik zag hoe leuk en mooi het stond in ons huisje ben ik helemaal verkocht aan bloemen. Ik wil er zelfs de gewoonte van maken om elke maand zeker nieuwe bloemen te hebben. Ik was voor een latere blog foto’s aan het trekken toen manlief en Vince plots voor mijn camera stonden. Dat leverde dit vertederende mooie beeld op waar ik helemaal verliefd op ben! Twee dagen later ben ik naar de plantenwinkel gereden en heb ik mezelf getrakteerd op wat groen. Het resultaat zal ik je binnenkort tonen.

 

unicorns & fairytales

Soms ben ik er echt sprakeloos van hoe groot Vince al wordt. Je kan met hem al echt een gesprek houden en hij begrijpt zoveel. Zo grappig hoe puur en eerlijk kinderen vaak zijn. Toen hij deze blokken uit wou pakken zei ik dat hij het eens mocht testen voor als grote broer kwam en toen zie hij: “Oh ja, de blokken voor ONZE baby.” So cute. De blokken zijn trouwens van Kid’s Concept en te koop bij De Gele Flamingo.

 

kvds-20161001-123015-7872-nikon_d5

Op het Disney Event was ik Vince aan het fotograferen en gaf hij mij een koekje van eigen deeg. Hij nam mijn gsm af en wou dat IK bij Winnie The Pooh ging staan en hij zou wel een foto nemen. “Lachen mama!”, riep hij. Dat beeld kon de fotograaf niet laten schieten… Vince houdt ervan om alle foto’s te bekijken die mama heeft gemaakt. Mijn schuld…

 

 

diary 66 - unicorns & fairytales

Zondag luierdag en daar zaten we dan met zijn twee… Papa sliep want die had de nacht gehad en Vince wou écht mee poetsen. Ik moest hem een spons geven (en wel nat maken hé mama, anders kuist het niet) en nadien een handdoek om alles droog te maken. Nou ja, jong geleerd is oud gedaan zeg ik maar. Ik kon het niet laten om er een leuke foto van te maken. Dat moest ik vastleggen op beeld. Zo grappig en schattig om te zien. In zijn onderbroekje want we zijn volop bezig met de zindelijkheidstraining (die eerst niet zo wou vlotten)  waarover je deze week nog meer kan lezen. Het gaat alvast de goede richting uit.

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Bouke
  10 oktober 2016 at 08:52

  Echt een heel mooi huis hebben jullie. Well done!
  Oh en ik ben super benieuwd naar de nieuwe babykamer ?

  • Reply
   Nathalie
   11 oktober 2016 at 11:23

   Oh bedankt!!! Ja ik ook hahaha. We zijn nog aan het wachten op de verf en dan kunnen we schilderen!

 • Reply
  Sonja
  10 oktober 2016 at 09:42

  Jeetje Vince wat wordt je al groot zeg! Wordt vast een fantastische grote broer. En wat is je huis mooi geworden beeb! Echt super!

  • Reply
   Nathalie
   11 oktober 2016 at 11:23

   Hij wordt echt groot he! Jouw kids ook. Maar dat is omdat we elkaar al zo lang volgen. Dan zie je dat verschil eens te meer.

 • Reply
  Evi
  10 oktober 2016 at 20:46

  Superleuke foto’s! En inderdaad wat een mooi huis!

  • Reply
   Nathalie
   11 oktober 2016 at 11:22

   Thanx soooooo much!

 • Reply
  Ineke
  10 oktober 2016 at 21:32

  Haha zo grappig dat jij ook op de foto moet :). En inderdaad wat een mooi huis heb je.

  • Reply
   Nathalie
   11 oktober 2016 at 11:22

   Oh thanxxxx we zijn er zelf ook heel blij mee. Er moet wel nog veel gebeuren hoor. We hebben er flink voor gespaard…

Leave a Reply