Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids

My favourite new collections AW16 – part two

In de vorige blogpost kon je al kennis maken met enkele van mijn favoriete merkjes. In deel twee is het niets anders. Weer een overzicht van enkele mooie nieuwe collecties die je kan shoppen voor de herfst en de winter!

 

Nixnut

Nixnut is een enorm mooi merk voor kinderen tussen 0 en 2 jaar. Twee zussen die een uniek merkje wilden maken. Het is een basic lijn met een speels accent. Natuurlijke kleuren, leuke details, zeer goede kwaliteit en heel belangrijk: het is comfortabel, zelfs voor een dutje.

 

nixnut - unicorns & fairytales

nixnut - unicorns & fairytales

Te koop onder andere bij Goodmorning Sunshine en Petozzi

 

Little Indians

Ook dit merk staat weer in mijn vizier nu er weer een baby op komst is. Little Indians is voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Al van in het begin is dit één van mijn favoriete merkjes met hun leuke broekjes en prints.

little indians - unicorns & fairytales

Te koop onder andere bij De Gele Flamingo, June and Julian, Kids Department.

 

Knast by Krutter

Dit Deens merkje heb ik ook in mijn vizier. Heerlijke prints en comfortabele kledij. Mooi toch?

kanas by krutter - unicorns & fairytales kanas by krutter - unicorns & fairytales

Te koop onder andere bij Retronaut.

 

Mingo

Mingo is ook altijd een goed idee. Hun basic stuks zijn nog steeds beschikbaar en ook hun nieuwe collectie is makkelijk te combineren.

 mingo - unicorns & fairytales

Te koop onder andere bij URBANminiSHOP

 

Little Man Happy

Dit merkje, Little Man Happy,  is heel speciaal vind ik. Hun collecties zijn steeds weer anders. De oversized sweater is superleuk en de sweater met supergril heb je ook met superboy. Cool!

little-man-happy-belongtoyoubowldress_aw016_1200x1800px little-man-happy-galaxylongsleeve-bamsweatpants_aw016_1200x1800px_black little-man-happy-spaceinvaderscroppedsweater-spaceinvaderssweatpants_banner-lmh-plain-aw016 little-man-happy-supergirlraglansweater-galaxyleggings_campaign-plain-aw016

Te koop onder andere bij URBANminiSHOP

 

Zit jouw favoriet er ook bij? Binnenkort deel 3… 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply