Unicorns & Fairytales
't Stad leest - unicorns & fairytales
Boeken My life

Hotspot | ‘t Stad leest

Voor wie van boeken houdt is dit een échte HOTSPOT! ‘t Stad leest is een boekenwinkel in de stad Antwerpen waar je enorm veel keuze hebt en wel uren kan rondneuzen. Omdat het ook zo gezellig is. 

 

Toen ik naar de lancering ging van een nieuw merkje (*klik*)  in de kinderwinkel KID, sprong ik even binnen bij ‘t Stad leest. Ik hou enorm veel van boeken dus voor mij was dit pure ontspanning. Zeker nu Vince er is. Nu kan ik op zoek gaan naar leuke boeken voor hem. En ‘t Stad leest heeft een hele muur vol kinderboeken! En niet enkel een muur… Yay! Peuterboeken, prentenboeken, muziekboeken, informatieve boeken, voorleesboeken en meer.

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen uiteraard. Naast de gewone leesboeken die je overal kan vinden zijn er ook de populaire tekenboeken, DIY-boeken en…lijstjesboeken. Yes, mensen lijsten graag dingen op. Zo is er dit ‘one line a day’ boekje van de webshop Anne et maman waar ik *hier* al heb over geschreven en waar je superleuke meter -en petercadeau’s en kinderspulletjes vindt.

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

Knutselboeken voor kinderen vind je er ook. Zucht, ik zou alles kopen moest ik genoeg geld hebben. Ik zou zelfs graag in deze winkel werken, moest ik geen juf zijn. Leuke atlassen, bouwboeken , producten van Studio Roof waar ik binnenkort meer over vertel en zoveel meer… meer en nog eens meer.

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

Puzzels vind je er ook met hopen. Zo van die mooie. Ik weet al wat ik op de wishlist van Vince ga zetten als hij binnenkort 2 wordt! Oh de boeken, puzzels en spelletjes voor kinderen worden mooier en mooier. Geen saaie boekomslagen meer maar om ter mooiste illustraties lijken elkaar te willen aftroeven.

't Stad leest - unicorns & fairytales

Er zijn niet alleen leuke boeken hoor. Het is er gewoon leuk om rond te lopen. Met de mooie houten vloeren en planken, de bomen, de versiering, de achtergrondmuziek.  Kortom, een unieke boekenwinkel waar je gerust de hele dag zou willen vertoeven.

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

't Stad leest - unicorns & fairytales

Ben jij al eens een bezoekje gaan brengen aan ‘t Stad Leest? Je kan hen vinden in Antwerpen, Steenhouwersvest 16 en op facebook *hier*. Binnenkort komt er ook misschien een website. Ik hou jullie op de hoogte.

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lottes Anekdotes
  23 januari 2016 at 14:05

  Wauw, wat een mooie winkel! Is het voornamelijk gericht op kinderboeken of verkopen ze ook romans voor volwassenen? Ik kom maar zelden in Antwerpen, maar als ik er nog eens ben, maak ik hier zeker een tussenstop.

  • Reply
   Nathalie
   23 januari 2016 at 14:20

   Ja hoor! Ook boeken voor volwassenen. Gewoon de alledaagse boeken hebben ze ook. Eigenlijk een beetje vanalles, enkel leuker dan bvb de Standaard boekenwinkel.

Leave a Reply