Unicorns & Fairytales
diary 63 - unicorns & fairytales
Diary My life

Diary 63

Wat een leuke indian summer was het! Echt nog zomers weer. Zalig! Leuk om nog te genieten van de buitenlucht. Ik ging deze week ook inkopen doen en voorbereidingen treffen voor de Gender Reveal. Ik had dus een leuke week.

 

VLOGS!

Nou, ik wil dus, nu ik toch veel zal thuis zijn, mij een beetje bezighouden met VLOGS te maken voor jullie. Daarbij kan je toch allerlei dingen laten zien die je anders niet zo goed kunt tonen. Dus voor jullie heb ik mijn allereerste VLOGS gemaakt op mijn kanaal op Youtube. Ze zullen ook steeds aanklikbaar zijn op de blog naast een post en op de hoofdpagina bij ‘latest vlogs’. Momenteel staan er al enkele op het kanaal hoor. Zoals de bento ervaring, de shoplog, de gender reveal enz… Natuurlijk wil ik graag weten of jullie dit leuk vinden en of jullie eventueel verzoekjes hebben… om over te vloggen natuurlijk.

gender reveal - unicorns & fairytales

Op babybezoek

We gingen op babybezoek bij een collega van manlief. Vince vond de baby best ‘schattig’. Ik vond vooral de doopsuiker erg origineel. Het was leuk ‘Dre’ te ontmoeten.

diary 63 - unicorns & fairytales

diary 63 - unicorns & fairytales

Gender reveal

Dit weekend was het dan zover, we maakten het geslacht van de baby bekend. Je kan deze leuke momentjes terugzien op de vlogs. Ondertussen, als je de vlogs hebt gezien weet je dat we opnieuw een jongen krijgen. Het was alvast een leuke, maar héél vermoeiende dag die ik wel wat heb kunnen bekopen: ik was echt supermoe en had veel pijn aan mijn rug. Gelukkig kan ik deze week lekker veel rusten!

img_0534

diary 63 - unicorns & fairytales

diary 63 - unicorns & fairytales

 

Alledaagse dingen

Vince is het al aardig gewoon, onze nieuwe woning en slaapt heerlijk in zijn nieuwe bed. Ook de laatste tijd wat langer dan vroeger. Dat vinden wij natuurlijk heel leuk en al zeker omdat ik nu niet moet werken en mee kan genieten van dat extra uurtje.

diary 63 - unicorns & fairytales diary 63 - unicorns & fairytales diary 63 - unicorns & fairytales diary 63 - unicorns & fairytales

 

Zijn “beste allervriend”

Als je aan Vince vraagt of hij gedroomd heeft dan zegt hij: “Ja van opa”. Als je vraagt met wie hij wil spelen… opa.  Vorige keer zei hij dat zijn beste allervriend opa, oma, mama, papa en Robin is. Zo grappig als ze zich verspreken. Zijn allerbeste vrienden dat zijn wij dus!

diary 63 - unicorns & fairytales diary 63 - unicorns & fairytales

 

Hoe was jullie week? Abonneren jullie je ook op mijn youtube kanaal? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply